Budou slušet?

Více
16 roků 10 měsíců zpět #16 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Budou slušet?
Připadají mi řídké, a myslím, že dlouho rovné nebudou. Na našich cestách určiě nebudou :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #17 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Budou slušet?

Připadají mi řídké, a myslím, že dlouho rovné nebudou. Na našich cestách určiě nebudou :(

...nejde o řídkost, ale o pevnost. Zrovna ty, co máš vybrané, jsou obyč. vylité, dost těžké a měkké a opravdu musíš být na nerovnosti opatrný. Jsou prostě dělané na design. Schválně, ať ti řeknou váhu jednoho disku a pak i zvaž ten tvůj obyč. ocelový a pak zjistíš jakou budeš muset roztáčet a brzdit hmotu. Jinak vzor dobrý, pochopil jsi, že Tipu prostě sluší límce. A taky jde určitě o finance. Osobně bych ti raději doporučil Keskin, jsou kvalitnější a nebo OZ - kovaná, lehká a v dané kategorii určitě to nejlepší!

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 10 měsíců zpět #18 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Budou slušet?

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 10 měsíců zpět #19 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Budou slušet?
Mě osobně se líbí hvězdice s 5-ti paprsky a vystouplým límcem (zaapuštěný náboj)
Viděl jsem je na Tipu v Karviné v bílé barvě na červeném Tipu a vypadají fakt super :)
Bohužel na to abych si koupil nové nemám, a na starší jsem ještě nenarazil:(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 10 měsíců zpět #20 od BOHHy
Odpověděl BOHHy pro téma wow kola
Tak to pozor pánové .. tato kola jsem měl a jsou to jedny z nejvíc WOW kol . Mají ty malé šroubky kolem obvodu a vypadá to bombácky .. jediná nevýhoda je , že se špatně čisdtí . Hodně záhybů zabere dost času. DOPORUČUJI !!!

Více
16 roků 10 měsíců zpět #21 od toMaZ
Odpověděl toMaZ pro téma Re: Budou slušet?
O to mytí kol bych se až tak nestral stačí pořádna wapka což ja mam a kola se budou lesknout.

Italy Scene_
Fiat Tipo Granturismo 2.0 i.e cat.

Vygenerováno za 0.360 sekund