Motorová vzpěra - kde sehnat???

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od hondzik1
Zdarec všici...
Už dlouho a marně sháním motorovou vzpěru....
Ale ne a ne ji sehnat...
Please nemáte ji někdo??? Nebo nevíte, kde ji sehnat???
A hlavně, je znát účinek na kroucení karoserie???
Mám 2.0 ie 83kw a myslím, že se dost kroutí... že neni dostatečně tuhá kastle..
Dikes všem :lol:

Fiat Tipo 2.0 i.e 8V GRANTURISMO
cca. 350 000 km už je K.O., jen motor je stále O.K.
Nyní Tipo 1.4, 51KW, které mě mile překvapilo..
Bude transplantace a znovuoživení 2.0 ie

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #2 od Max-el
scháněl jsem jí, dokonce jsem si jednu objednal, ale nešla mi namontovat ani na 1.8, ani na 2.0 16V

tak sem jí pak vrátil a zatím neschánim

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od JohnRoss
Tak třeba vyrobit??

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od Dresik
A jakto, že tam nejde? Kvůli ABS?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od mt-tuning
kazdy model co sa tyka vacsich obsahov ma inak koncipovane rozpery

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 10 měsíců zpět #6 od Max-el
nevim, jak je to udelany u jinych motoru, ale 1.8 (novej typ) i 2.0 16V (starej typ) mají na hrncích nad tlumičem takovou výztuhu (kolmo navařenej plech) a přes ten to nejde nasadit. A pak myslím, že překáželo i to ABS

Více
16 roků 10 měsíců zpět #7 od mk-tec
...já ji taky objednal, ale když přišla, nešla nasadit.

1) nešlo to přes vzpěru domečků ke kastli (jak říká Max-el), ale to by šlo odstranit, ale :

2) byla kratší na délku asi o 2 cm, takže vůbec nedosáhla na osazení a dokonce i vyosená mimo, jakoby to vařili podle vzoru auta po bouračce - nechápu to.

Taky jsem to vrátil. Lépe bude objednat origo Sparco, ale to už je okolo 2.000 a víš. Tuhost to trochu zvýší, ale jen napatrně, protože to Fiat má od výroby již dobře v této oblasti zpevněno. Pokud chceš tužší, tak nejprve si nech vyrobit spodní rozpěru nápravnice, pak zadní - alespoň výztuhy. Jinak kastle se kroutí podílně, což znamená vyrobit klec - ale to jsme už úplně jinde...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 10 měsíců zpět #8 od mt-tuning

1) nešlo to přes vzpěru domečků ke kastli (jak říká Max-el), ale to by šlo odstranit, ale :

2) byla kratší na délku asi o 2 cm, takže vůbec nedosáhla na osazení a dokonce i vyosená mimo, jakoby to vařili podle vzoru auta po bouračce - nechápu to.

Taky jsem to vrátil. Lépe bude objednat origo Sparco, ale to už je okolo 2.000 a víš. Tuhost to trochu zvýší, ale jen napatrně, protože to Fiat má od výroby již dobře v této oblasti zpevněno. Pokud chceš tužší, tak nejprve si nech vyrobit spodní rozpěru nápravnice, pak zadní - alespoň výztuhy. Jinak kastle se kroutí podílně, což znamená vyrobit klec - ale to jsme už úplně jinde...

full klec od OMP zhruba 20.000, a to je ta montovatelna... zvarana kapanek viac... ale tuhost sakra zarucena...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 10 měsíců zpět #9 od Max-el

byla kratší na délku asi o 2 cm, takže vůbec nedosáhla na osazení a dokonce i vyosená mimo, jakoby to vařili podle vzoru auta po bouračce

a nemáš to po bouračce Ty? :oops:

Více
16 roků 10 měsíců zpět #10 od mk-tec
...teda Max-eli, tak to jsi mě trochu urazil. NEMÁM a i kdyby, tak bych to nespravil tak, že by to neladilo do kříže. Znám celou minulost vozidla od prvního majitele a je to zaručené. Pro jistotu jsem to samozřejmě zkoušel na jiných autech a to Tipo i Tempra - asi na 3, z toho jedno koupeno origo tady v ČR u prvního majitele - všude to bylo úplně stejný...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 10 měsíců zpět #11 od Kracmi

Mohl bych te poprosit o to jak vypadaji ty rozpery napravnice a ty vyztuhy na zadni naprave? Kde se to umistuje atd Diky

Více
16 roků 10 měsíců zpět #12 od Max-el

...teda Max-eli, tak to jsi mě trochu urazil. NEMÁM a i kdyby, tak bych to nespravil tak, že by to neladilo do kříže.

no, jen mě to tak napadlo :-({|=

Vygenerováno za 0.424 sekund