Motorová vzpěra - kde sehnat???
Už dlouho a marně sháním motorovou vzpěru....
Ale ne a ne ji sehnat...
Please nemáte ji někdo??? Nebo nevíte, kde ji sehnat???
A hlavně, je znát účinek na kroucení karoserie???
Mám 2.0 ie 83kw a myslím, že se dost kroutí... že neni dostatečně tuhá kastle..
Dikes všem
Fiat Tipo 2.0 i.e 8V GRANTURISMO
cca. 350 000 km už je K.O., jen motor je stále O.K.
Nyní Tipo 1.4, 51KW, které mě mile překvapilo..
Bude transplantace a znovuoživení 2.0 ie
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tak sem jí pak vrátil a zatím neschánim
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
1) nešlo to přes vzpěru domečků ke kastli (jak říká Max-el), ale to by šlo odstranit, ale :
2) byla kratší na délku asi o 2 cm, takže vůbec nedosáhla na osazení a dokonce i vyosená mimo, jakoby to vařili podle vzoru auta po bouračce - nechápu to.
Taky jsem to vrátil. Lépe bude objednat origo Sparco, ale to už je okolo 2.000 a víš. Tuhost to trochu zvýší, ale jen napatrně, protože to Fiat má od výroby již dobře v této oblasti zpevněno. Pokud chceš tužší, tak nejprve si nech vyrobit spodní rozpěru nápravnice, pak zadní - alespoň výztuhy. Jinak kastle se kroutí podílně, což znamená vyrobit klec - ale to jsme už úplně jinde...
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
full klec od OMP zhruba 20.000, a to je ta montovatelna... zvarana kapanek viac... ale tuhost sakra zarucena......já ji taky objednal, ale když přišla, nešla nasadit.
1) nešlo to přes vzpěru domečků ke kastli (jak říká Max-el), ale to by šlo odstranit, ale :
2) byla kratší na délku asi o 2 cm, takže vůbec nedosáhla na osazení a dokonce i vyosená mimo, jakoby to vařili podle vzoru auta po bouračce - nechápu to.
Taky jsem to vrátil. Lépe bude objednat origo Sparco, ale to už je okolo 2.000 a víš. Tuhost to trochu zvýší, ale jen napatrně, protože to Fiat má od výroby již dobře v této oblasti zpevněno. Pokud chceš tužší, tak nejprve si nech vyrobit spodní rozpěru nápravnice, pak zadní - alespoň výztuhy. Jinak kastle se kroutí podílně, což znamená vyrobit klec - ale to jsme už úplně jinde...
byla kratší na délku asi o 2 cm, takže vůbec nedosáhla na osazení a dokonce i vyosená mimo, jakoby to vařili podle vzoru auta po bouračce
a nemáš to po bouračce Ty?
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
...já ji taky objednal, ale když přišla, nešla nasadit.
Mohl bych te poprosit o to jak vypadaji ty rozpery napravnice a ty vyztuhy na zadni naprave? Kde se to umistuje atd Diky
...teda Max-eli, tak to jsi mě trochu urazil. NEMÁM a i kdyby, tak bych to nespravil tak, že by to neladilo do kříže.
no, jen mě to tak napadlo {|=