zapojeni stroboskopu

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od TDGT
zapojeni stroboskopu vytvořil uživatel TDGT
zdravim mam takovej dotaz ohledne stroboskopu,potrebuju vedet jak se to vubec pridelava do svetel?misto parkovacek?nebo kam a jak se to zapojuje k cemu,mate stim nekdo zkusenost?

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od MATY585
Odpověděl MATY585 pro téma Re: zapojeni stroboskopu
caw..osobne stroboskopy nemam ale celkom ma uz zaujali takze nad nimi uwazujem...noo ako som pocul mozes to dat aj miesto parkovaciek tie vyberes a vlozis strobo..alebo sa to da riesit vyvrtanim dalsieho do svetla teda do paraboly...a potom to pripojis na baterku a sucastou toho by malo byt aj ovladanie...intenzita blikania.sposob blikania a pod....zavisi co kupis....Ale ja osobne som uwazoval o umiestneni strobo do hmlowiek....

Fiat Tipo 1,9 TD

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: zapojeni stroboskopu
ahoj stroby jsem mel a opravdu se vkladaji po parkovackach ovsem pokud si vyvrtas diru tak je "muzes" vlozit prakticky kamkoliv mel jsem je i v blikacich vedle svetlometu.a co se tyce zapojeni?,jednoduche plus si privedes nekam do kokpitu na vypinac pac se to policii nelibi a minus pripojis nekde v prostoru motoru.ale v mlhovkach dost dobry!!!

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: zapojeni stroboskopu
:roll: :roll: :roll:

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: zapojeni stroboskopu
no do tech parkovacek by to snad slo,ale ty stroboskopy muzou jen svitit ne?myslim misto te parkovacky,hlavne kdyby me chytkli fizli tak abych to pred nima nepustil a ono mi to jen neblikalo,jinak jak myslis stim plus a minus,vsak musis mit nekde zdroj ne?takze snad na tu baterku to pripojis?nevom sem ztoho jelen jako ovladani intenzity zablesku atd to vim ze tam je ale to zapojeni

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: zapojeni stroboskopu

:roll: :roll: :roll:

predsedo, citas si sem tam aj pravidla fora??? toto nieje odpoved... takze :!: :!: :!:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od martas

no do tech parkovacek by to snad slo,ale ty stroboskopy muzou jen svitit ne?myslim misto te parkovacky,hlavne kdyby me chytkli fizli tak abych to pred nima nepustil a ono mi to jen neblikalo,jinak jak myslis stim plus a minus,vsak musis mit nekde zdroj ne?takze snad na tu baterku to pripojis?nevom sem ztoho jelen jako ovladani intenzity zablesku atd to vim ze tam je ale to zapojeni

no ty stroby co mam ja tak jen blikaji takze stale svitit nemuzou a schvalene to nej ni takze se to policii stejne libit nebude at tak ci tak.a mel jsem je zapojene tak ze v kabine jsem si nasel staly proud myslim ze ze zapaloväce uz nevim presne ten jsem privedl na vypinac a z vypinace do motoru ke strobum.no a minus ti staci pripojit v motoru nekde na kostru a ovladac jsem mel tak blizko u tech vybojek ze jsem ho musel nechat v motoru a nastavil jsem si to a pak uz s tim nehybal.

Zkratka FIAT je FIAT

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od TDGT
a nevis nahodou co mas za stroboskop?neni nekde na netu?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od martas
ja mam obyc kupovany na pumpe asi za 3 kila

Zkratka FIAT je FIAT

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: zapojeni stroboskopu

ja mam obyc kupovany na pumpe asi za 3 kila

no já osobně bych už bych si stroba koupil jen kvalitní (od 1000kč víš) s těma za 300lč z pumpy mam takove skušenosti , že tak po cca 30 hodinách svítění začnou blikat , jak se jim zachce , nejdou pravidelně spolu ale blikaj jak ,,policejní maják" a ktomu opravdu nepravidelně a kámoš měl tu stejnou skušenost a pak koupil strobo za 1500kč a má je už 3 roky a bezproblemu

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od hovi
pokud kvalitní stroboskopy doporučuji tyto :
tuning.autodoplnky.cz/stroboskopy/strobo...v-safety-car-s287579

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: zapojeni stroboskopu
Nemáte někdo odkaz na stroboskopy, co nabízejí i režim stálého svícení :?:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od TDGT
tak sem si koupil ty stroboskopy,prozatim jen za 3 kila a chtel sem se zeptat jak to teda zpojit ,sou tam dva kabliky, cernej a cervenej cili + a - kdyz je napojima na autobaterii tak vklidu svciti ale muze mi nekdo poradit jak to udelat abych to pokazde nemusel pripojovat k baterii?sory jestli z se o tom nekdo zminoval ale rad bych to slysel poporadku tak jestli ma nekdo tu zkusenost tak prosim o radu

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od hovi

tak sem si koupil ty stroboskopy,prozatim jen za 3 kila a chtel sem se zeptat jak to teda zpojit ,sou tam dva kabliky, cernej a cervenej cili + a - kdyz je napojima na autobaterii tak vklidu svciti ale muze mi nekdo poradit jak to udelat abych to pokazde nemusel pripojovat k baterii?sory jestli z se o tom nekdo zminoval ale rad bych to slysel poporadku tak jestli ma nekdo tu zkusenost tak prosim o radu

no tak červenej bude + a černej - , černej chytni někam na kastli, nebo přimo na baterku (nebo pod baterkou je je ukostřovací bod) a + si natahni k palubce tak si dej vypínač a jeden kabel napoj na ten vypínač co povede od strobáčů a druhej kabel vem někde ze stálýho + třeba v pojstkovce, nebo přímo na baterce a dej na druhej kontakt spínače a mělo by to chodit (eště bych dal jednu pojstku mezi spínač a strobáče)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od TDGT
no u delal sem to takhle , - jsem napojil na baterku a plus sem napojil na takovej vypinac kterej staci zasunout do zapalovace a sviti to,a kdyz to chci vypnout tak to zas ze zapalovace normalne vytahnu!myslite ze je to tak v pohode?

Vygenerováno za 0.534 sekund