jake sportovní pružiny používáte?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od hovi
chctěl sem se zeptat , jakou máte zkušenost se sportovníma pružinama , chtěl bych si teť časem pořídit sportovní pružiny , tak by mě zajímolao s jakou značkou sportovních pružin máte zkušenost a hlavně jaké ty zkušenosti jsou , jestli pozitivní či negativní , díky moc za vaš odpovědi

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od TDGT
Zdravim no kde bych zacal ,mam sportovni pruziny HR,v predu -30 vzadu -40 (jo mam cerny 3 dverovy granturismo) no jako musim ti rict ze vzhledove je to bomba jizdne uz je to horsi,a to bych rekl o dost horsi jako co se tyce komfortu jizdni vlastnosti se rapidne zlepsili ale ver mi jizda po nasich cestach je totlni utrpeni,mozna si budes myslet ze kecam ale je to tak,je pravda ze si muzes v pohode riznout zatacky bez toho aniz by auto plavalo, ale slysil absolutne vsechno co se deje na podvozku,navic ja mam na predni naprave vymeneno co se da(ramena,loziska,cepy atd,a proste porad se ti zda jakoby byl podvozek celej vymlacenej,a pritom je tam vsechno v poradku zkratka podvozek neni moc dobre , vpruipade pouziti sportovnivh pruzin vubec odhlucnen a je slyset naprosto kazda sebemensi rana,no shrnul bych to pred investici bych fakt zauvazoval ja osobne sem rad ze ty pruziny mam pac auto sedi a vypada fakt nadherne ovsem pokud jezdis vylozene praseci jizdu na nasich okreskach( v mem pripade vesnice okoli prerov) tak pocitej stim ze budes zachvili vytrepanej a budes zkratka skripat zubama po prejezdu sebemensi diry a modlit se aby to neodnesla nejaka cast predni napravy,jeste bych rekl obcas kdyz si pucim tatove Coupe tak je od podvozku zkratka ticho a to tam ma stejny pruziny jako ja ,je to jakoby si presedl z tipa do mercedesu tehoz data vyroby (kteryho ma kamos trisa E) je to fakt doslova brutalni rozdil!Ale zaverem chci rict ze ja osobne bych si pruziny koupil znovu sice radsi na okreskach dodrzuju predpisy,a nekdy i pod ne ale kdyz obcas to pustis tak je jizda zatackou parada!

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od hovi
díky moc , jde mi přesně o to , co jsi psal , aby auto pořádně sedělo a vim , že jízda se sportovníma pružinama , či podvozkem je v naší zemi už napováženou někdy , ale já když jedu , tak taky slyšim každý přejezd nerovnosti , ono má tipo už od základu tvrdší podzek, takže jen tak pro shrnutí - pružiny H&R dobrá zkušenost :wink:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od geeny666
má pravdu je to hnus, mám taky snížení -40mm vpřed a -50mm vzad a je to hnus, jezdil jsem tak půl roku a mohu měnit všechny čepy a ramena. z normálního auta se mi stal kostitřas. co se týče pozitivů vzhled je bomba ještě když mám podložky 15mm vpřed a 30mm vzad na pneu 205/45/15. ale už mě to nebaví a vyměním to za serií ale i tak ji trošku setnu :lol:

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od hovi

má pravdu je to hnus, mám taky snížení -40mm vpřed a -50mm vzad a je to hnus, jezdil jsem tak půl roku a mohu měnit všechny čepy a ramena. z normálního auta se mi stal kostitřas. co se týče pozitivů vzhled je bomba ještě když mám podložky 15mm vpřed a 30mm vzad na pneu 205/45/15. ale už mě to nebaví a vyměním to za serií ale i tak ji trošku setnu :lol:

no tak jako -40/-50 se mi zdá už moc , se nedivim , že to bylo jak kostitřas :lol: a i s tim snížením si neškrtal o podběh gumama? jiank jakou značku pružin jsi měl? jinak vzhledově to bylo asi pěkné , to věřim

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od TDGT
tak vem si to tak ono ty pruziny sou vesmes vsechny stejny,jedna se hlavne o to snizeni kolik to dela,jinak je fakt ze HR je dobra znacka,jako holt tipko uz je starsi auto tak nejakej ten randal od podvozku musime prekousnout tehda ta technika jeste nebyla tak vymakana 8)

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od mt-tuning
ja som pruziny nedavno vymenil... tie stare sportove uz boli prelezane... mam teraz pruziny od omp, tlmice kayaba plynove, predtym tam boli g/max ale bohuzial vdaka jednemu vymolu si to jeden tlmic odniesoll.l..
so stabilitou auta som velmo spokojny, sedi to na ceste ako prilepene.... co sa komfortu tyka, beriem to s rezervou, proste masaz celeho tela....

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od Charles
Já sjem měl na TD tipu předtim pružiny značky JOM a byl jsem celkem spkojen, až na to, že jsem pořád někde brousil a cejtil každou dirku to bylo dobrý a drželo to v zatáčkách jako přibitý ;) Taky plánuji časem sportovní pružiny, jen nevim jestli weitec nebo JOM nebo nějakou jinou značku

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od TDGT
no kdyz bereme ten komfort, tak kamos by moje tipko nechtel ani za nic,jako rika vzhled v pohode,jizda taky ale kostitres jako prase :lol: pry radsi zustane u medoura,jako kazdymu se nezavdecis nekdo je na luxus a pohodli a pro nekoho je adrenalin vratit se z projistky vyklepany jako osika :lol: kazdopadne reknu vam nemuzu rict na medoura nic spatnyho ale proste neni to nic pro me! :cry:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #10 od PavelM
Tak ja taky prispeju, ikdyz uz temer vse bylo napsano a temer se vsim souhlasim. Sport podvozek je dobrej sis na silnice 1 a 2 tridy. Po okreskach ti to akorat vytluce vsechny dily napravy, kor ve spojeni s vetsima kolama a gumama nizsim profilem. To bak cejtis kazdej kaminek na silnici. Kdyz jsem dal na zimu zimaky 175/70 R13, tak se i s tim podvozkem celkem dalo jezdit i po tech okreskach, ale na 15kach 195/50 uz je to fakt utrpeni. Vzdycky kdyz jedu po meste a schytam par kanalu a prekopu, tak mam 100 chuti tam vratit serii, ale kdyz to valim po statovkach, tak je to balada. Jezdime s klukama cca 5km dlouhej usek s kvalitnim povrchem a samou zatackou na cas a je to fakt bomba. Auto se neneklani a drzi nadherne stopu. Taky zalezi co k tomu pouzijes za tlumice. Serie moc dlouho nevydrzi..

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Více
16 roků 8 měsíců zpět #11 od TDGT
jak rikas na silnici 1 a 2 tridy je to parada jenze na takovy ja se moc nedostanu jen kdyz jedu jednou za mesic na nejakou dalkovou trasu :( jinak denní jezdeni pres vesnice do skoly je utrpeni ,holt dan za to no !

Více
16 roků 8 měsíců zpět #12 od Honza
na tipu mam seriový pružiny z coupe -snížení nic moc (cca 2cm) ale tuhost o cca 30% větší..jsem spokojen..

na coupe mam na předku vejškově a tuhostně štelovatelnej set od FK nastavenej na -60mm , zadek pružiny eibach a tlumiče koni... špičkový jízdní vlastnosti.. tam kde coupe chtělo dřív vyletět, tam teď jede jak po kolejích..obzvláště jízda přes 200km/h je na tomto podvozku potěšující...
náš mechanik když v tom jel řekl že to je jak okruhový auto...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
16 roků 8 měsíců zpět #13 od hovi

na tipu mam seriový pružiny z coupe -snížení nic moc (cca 2cm) ale tuhost o cca 30% větší..jsem spokojen..

na coupe mam na předku vejškově a tuhostně štelovatelnej set od FK nastavenej na -60mm , zadek pružiny eibach a tlumiče koni... špičkový jízdní vlastnosti.. tam kde coupe chtělo dřív vyletět, tam teď jede jak po kolejích..obzvláště jízda přes 200km/h je na tomto podvozku potěšující...

pružiny z coupe pasují na tipo :?: předí i zadní :?:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #14 od Honza

na dvoulitra jo...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
16 roků 8 měsíců zpět #15 od TDGT

na dvoulitra jo...

nepasujou pruziny coupe nahodou i na 1.9 TD ?na dvoulitra to vim to uz sme s klukama zkouseli a tuhost dost dobra!

Vygenerováno za 1.016 sekund