Vyhrála žena na Aukru - loketní opěrku...

Více
16 roků 6 měsíců zpět #1 od stiglitz
...a já bych chtěl vědět jestli ji někdo máte, jestli jste spokojení a jak ji tam nainstalovat. Je pěkná a přijde mi praktická, určitě jste ji už taky viděli, odklopíte, a je tam prostor, vypadá pěkně. Ale jak ji tam dát?

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #2 od Dresik
to bude ta ,která se šroubuje z boku do tunelu, ne? Na pár samořezek...Nasazuje se zezhora...Aspoň myslím :)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #3 od TDGT
ja ji mam taky pripevnenou samorezkama ,je na to potreba trochu sily ale jde to,popripade si staci pomoct malym vrtackem, ale je tam dist na prd pristup zadni srouby sem upevnil ale predek loketky na to sem musel vydelat obe predni sedadla ale slo to,navic tipo ma ten stredovej panel dobre udelanej ze to pasuje skoro na fouse,tatovi do Coupe to neslo

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4 od TooM-As

ja ji mam taky pripevnenou samorezkama ,je na to potreba trochu sily ale jde to,popripade si staci pomoct malym vrtackem, ale je tam dist na prd pristup zadni srouby sem upevnil ale predek loketky na to sem musel vydelat obe predni sedadla ale slo to,navic tipo ma ten stredovej panel dobre udelanej ze to pasuje skoro na fouse,tatovi do Coupe to neslo

coupé nemá standartně loketku ? 8O

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 6 měsíců zpět #5 od stiglitz
Díky za info. No, myslel jsem že sedačky budou muset ven. :roll: Ale připadne mi praktická.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Vygenerováno za 1.662 sekund