čirá skla na světla

Více
16 roků 5 měsíců zpět #1 od Charles
čirá skla na světla vytvořil uživatel Charles
ahoj, vim že se tu probíralo mockrát, dneska jsem prolezl celej svět pomocí internetu a mimo jediných čirých zadních světel v Brazílii na naše tipa nic není
myslim si, že to je škoda, když na kdejaké jiné auto (i na blbou 120ku) jsou :evil: No mě by zajímalo, zda by zde někdo z členů neměl kontakt na nějakou firmu, co by dokázala vytvořit přední čirá skla na světla na tipo|tempru...myslim si, že zájem by o to byl docela velký :idea:
klidně se sem napište kdo by měl zájem :arrow: třeba by se to dalo realizovat
Já nejsem tak zdatný, abych koupil přední optiku třeba na felicii a dopasoval si ji na autě :( Pište kdokoliv jakékoliv postřehy nebo nápady :idea:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: čirá skla na světla

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 5 měsíců zpět #3 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: čirá skla na světla
...no ja by som mal zaujem aj ked mam fungel nové predne svetla ale mam taky dojem že to bude mensí problem asi by to dobre nesvietilo lebo parabola vo svetle nieje prisposobené na čire sklo ale ju reguluje to tvarované origo sklo až ma chapeš,ale až sa na to nejaka firme podujme a bude to za rozumný peniaz tak idem do toho...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 5 měsíců zpět #4 od zaba
Odpověděl zaba pro téma Re: čirá skla na světla
taky bych do toho určitě šel :wink:

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Více
16 roků 5 měsíců zpět #5 od Wolf1888
Odpověděl Wolf1888 pro téma Re: čirá skla na světla
To Charles: Nazdar, zase som zistil nieco blizsie o tych svetlach co sme sa bavily, objednava to jedna firma Z Považskej Bystrice, to je kusok odomna, cca asi 30km, musim este presne zistit sidlo tej firmy a skocim tam.

:arrow: Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
:arrow: Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik

Více
16 roků 5 měsíců zpět #6 od Dan
Odpověděl Dan pro téma Re: čirá skla na světla
Také bych do toho šel ale jak už psal bjukemen problém bude s parabolou. Světla s čirým sklem jí mají tvarovanou pro uspůsobení světelného toku.

FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7 od Charles
No to je sice pravda, ale to sklo už nemá takový vliv na paprsky jako samotná parabola, jelikož jak asi dobře víde, tak pokud umístíme světelný zdroj do ohniska paraboly, tak parabola odráží všechny světelné paprsky ven.

To Wolf1888: No tak to nějak zjisti, docela by mě zajímala finální cena a asi bych nebyl sám ;)

Více
16 roků 5 měsíců zpět #8 od Spooky1
Odpověděl Spooky1 pro téma Re: čirá skla na světla
Zkus kontaktovta tohohle človíčka. Měl by ti umět pomoci co s ečirých předních lamp týče.

Telefon: 608818171
WWW: www.bixenony.com

Více
16 roků 5 měsíců zpět #9 od Charles
To Spooki1: hele snažim se tě kontaktovat kvůli těm dílům, ale nějak mi neodpovídáš na SZ....nebo mi dej mail, jelikož tady ho nemáš povolenej

Více
16 roků 5 měsíců zpět #10 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: čirá skla na světla

To Spooki1: hele snažim se tě kontaktovat kvůli těm dílům, ale nějak mi neodpovídáš na SZ....nebo mi dej mail, jelikož tady ho nemáš povolenej

to číslo naní na Spookiho, ale na někoho jiného, kdo se tím zabývá

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 5 měsíců zpět #11 od Charles
To Max-el: jde o jiné díly, ne o ty světla...ale prohledal jsem forum a mail na spookyho jsem si našel

Více
16 roků 2 měsíců zpět #12 od fuketko
Odpověděl fuketko pro téma Re: čirá skla na světla
No pani to by bolo super keby sa dali take svetla zohnat lebo uz to hladam asi rok a stale som nic nenasiel....

Více
16 roků 2 měsíců zpět #13 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: čirá skla na světla
fuj to jsou ee světla.....

zlatý origo....jinak přední čirý není problém -nechat vybrousit sklo do čira, pak vyrobit z laminátu, či karbonu vnitřek, do kterýho umístit 1-2 čočky a je hotovo..sám jsem se světlama na tipu spokojenej, tak nemám důvod se tím zabejvat...(krom případného odlehčení)

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Vygenerováno za 1.443 sekund