Sportove tlmice

Více
16 roků 4 měsíců zpět #1 od Tonny Tempra SW
Sportove tlmice vytvořil uživatel Tonny Tempra SW
kto mi vie poradit kde by som sa mal obratit na sportove tlmice s pruzinami na moj kombik,alebo sportovy podvozok. za rozumne ceny ak take nieco vobec existuje.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #2 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Sportove tlmice
zdravim no ja mam sportovni podvozek znacky V-MAXX komplet i s pruzinami snizeni 40/40mm a vyslo me to na nejakych 9000, montaz sem si delal sam.Ale to nejdulezitejsi,stoji za to zvazit jestli by pro tebe tato investice mela cenu, protoze kdyz sem to namontoval na Tipo,tak auto se stalo tvrdy takovym zpusobem ze je to az neprijemne,samozrejme na hladke silnici je to jedno,ale bezne vymlacene okresky ktere vmem okoli prevazuji sou pro auto utrpenim, na ceste citis opravdu vsechno a i pri prejezdu malych hrbolku mam vzdycky zatnute zuby, mozna neveris ale je to tak,proste ja se vyhybam na ceste i tem nejmensim dirkam a obcas si pripadam jak blbec, kdyz jezdim ze strany na stranu ale proste te to nuti kdyz slysis ty rany od podvozku, ale co je nejdulezitejsi,kdyz na tohle vsechno zapomenes tak projizdis zatacky neutralne, a rozdil je primo markantni oproti serii, ale jak rikam porad ti neco bude pod predni napravou rachotit a budes mit dojem ze mas zase v prdeli nejakou soucastku,pritom bude vsechno v poradku,to me na tom sere asi nejvic, je to nekdy fakt otrava :cry: ale za ty jizdni vlastnosti a vzhled auta to stoji,ovsem jak sem rekl JESTLI SI ZVYKLY NA KOMFORT TAK SE TA INVESTICE NEVYPLATI z auta se stane kostitres at chces nebo ne, takze stoji to hodne za zamysleni jestli se to vyplati.

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #3 od vvoky182
Odpověděl vvoky182 pro téma Re: Sportove tlmice
Můžu jen potvrdit. Přesně tak to mám i já sou to fakt pecky na těch našich cestách. :(

Více
16 roků 4 měsíců zpět #4 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Sportove tlmice
chlapci, podte sa odviezt po irsku... v dedinach kazde tri metre retardere, sama jama, co vam poviem /uz som raz tlmice prerazil

ale k teme... ja som mal g-max podvozok, slaba cena ale aj kvalita, pak sem dal plynove kayaby, boli ovela lepsie ako takzvany sportovy set...
v planovanom case pokukujem po nastavitelnych podvozkoch urcenych na fiat coupe...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: Sportove tlmice
to TDGT,doteras som jazdil na Mitsubischi carisme a ta mala uz v serii velmi tvrdy podvozok,taktiez som kazdu jamu citil a ked sme tam obuli 205 niskoprofilaky 15 tak tie zakruty sla ako po kolajniciach,zadna naprava tam bola nezavisle zavesena a fakt mi v zakrutach ine auta nastacili,pri dlhsich cestach to je utrpenie to viem len fcul ked idem len troska rychlejsie zakrutu tak sa tempra moc nahyna,musim menit vsetky tlmice aj s ulozeniami tak si myslim ze radsej zainvestujem do sportoveho podvosku,mne to neak moc vadit nebude a spolucestujuci budu musiet vydrzat.Chcem pozriet neake ceny podvozkov alebo neaky eshop kde sa da podvozok kupit prip.objednat.
potom pridu na rad strieborne folie na okna a neake upravy interieru a exterieru a bude to.

5l na 100km

Více
16 roků 4 měsíců zpět #6 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Sportove tlmice
No já mám zatím na autě jen pružíny eibach (co dům dal) . a tlumiče origo. vím že to není dobrá kombimace ale náklon v zatáčkách se znížil a přitom to ještě není tak tvrdý. časme byhc chtěl taky nějakej komplet. ještě by se šiknuly silnější stabilizátory a tvrdý silentbloky. A máme závoďák jen nevím kdo bude tu kastli potom rovnat.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7 od TDGT
:lol: :lol: :lol: pry kdo bude rovnat kastli, dobra poznamka :wink: , ono je to zajimavy , otec ma na Coupe taky sportovni podvozek tlumice + pruziny a jak jiste vseci vite tak na to ze ma Coupe stejnej podvozek, tak jizda se neda srovnat, v coupe necitim prakticky zadne rany od podvozku i stimto podvozkem,je to proste parada,tam bych o koupi teda nevahal, ale tipko je stim proste kostitres, ale ja to vydrzim, holt ta izolace od podvozku se za tu dobu celkem zmenila ikdyz je na stejne bázi

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8 od Killer
Odpověděl Killer pro téma Re: Sportove tlmice
To já kličkuju aj tak když mám seriovej podvozek...A kašlu na to co si myslí ostatní. rači vypadat jak šašek než mát vymlácenej podvozek.... Zvlášt stím motorem co mám pod kapotou....

Svýho milovanýho 2,0 16V už nemám. Strašně mi chybí.Měl sem ho rád
Jeho foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/sedicivalvole.html
Nyní jezdím alfou 155 2,5 TD foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/alfice.html

Více
16 roků 4 měsíců zpět #9 od Tonny Tempra SW
veru aj ja dokonca s takymto rozbitym podvozkom brzdim pred spomalovacom a uhybam sa jamam,na kazdom aute som takto jazdil a som k podvozku ohladuplny,od sylentblokov az po riadenie mam komplet vsetko nove az okrem tohoto podvozku.za komplet origo podvozok chcu 10000sk a sportovy ma o moc viac nevyde.Pohladam neaky co mi bude vyhovovat,nema niekto kontakt na neakeho predajcu sportovych podvozkov,moze to byt aj v Cechach.

5l na 100km

Více
16 roků 4 měsíců zpět #10 od TDGT
ja sem sportovni podvozek kupoval tady www.tuning-in.cz/podvozky/fiat/ ale staci na netu pohledat,je tam toho dost, ale stimto sem co se jezdnich vlastnosti tyce nadmiru spokojen

Více
16 roků 4 měsíců zpět #11 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Sportove tlmice
...já to celý předělal na Bravo HGT, výškově stavitelný a je to SUPER :wink: , alespoň pro mě. Ale to by se mohli vyjádřit jiní, co byli na sraze. To víš, každý si pochválí to svoje, ale když pochválí jiní, tak už na tom asi něco bude...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 4 měsíců zpět #12 od grifith
Odpověděl grifith pro téma Re: Sportove tlmice

...já to celý předělal na Bravo HGT, výškově stavitelný a je to SUPER , alespoň pro mě. Ale to by se mohli vyjádřit jiní, co byli na sraze. To víš, každý si pochválí to svoje, ale když pochválí jiní, tak už na tom asi něco bude...

No tak i když mi tu možná někdo bude oponovat, tak po jízdě v mk-tecově Tipu, musím říct, že jeho nový podvozek je něco nevídaného!!! :wink: To co si k tomuto Tipu "můžete dovolit" nejde popsat slovy, to potřebuje vyzkoušet. Při reálném srovnání s obyč podvozkem našich miláčků, by vás napadaly také jen samé superlativy. Možná jsem se nechal unést, ale měl jsem z tvého autíčka užasnej pocit... že se mi ani nechtělo ven. Bylo to jak droga :lol: Musím tu před Tebou smeknout :oops:

Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky

Více
16 roků 4 měsíců zpět #13 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Sportove tlmice
...co dodat, díky :wink:

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 4 měsíců zpět #14 od Tonny Tempra SW
mk a kolko ta to vyslo?Ak by som sa rozhodol pre taky podvozok aky mas ty tak by si aj vedel neako poradit ako na to a co vsetko potrebujem kupit.Urcite na moju barborku pojde sportovy podvozok.Uz mam aj plany ako bude kombik vyzerat a bude asi super.

5l na 100km

Více
16 roků 4 měsíců zpět #15 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Sportove tlmice

...co dodat, díky :wink:

no vidíš já pořád jen obdivoval tvůj motor a ůplně jsem zapoměl poprosit o svezení .. to si žádá nový sraz. Jinak o té přestavbě by ses opravdu mohl trochu rozepsat taky by mě to zajímalo ale když o tom přemýšlím tak bravo má podvozek odvozený z tipa takže tam bude asi minimum úprav.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Vygenerováno za 0.487 sekund