A:AKY VYFUK UPREDNOSTNUJETE?
- scoty-granturismo
- Autor tématu
- original tuning tlmic aby mal mohutny zvuk
- iba tuningovú koncovku na konci tlmiču prišrobovanú
- len originalny na fiat bez veškerých hlučných javou
.... diki za odpovede ....
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
No tak já osobně jsem pro kompletně předělaný plnoprůchozí , ale jen s jemným a tichým bubláním a občasným výstřelem
A co teda říkáš na můj? měl jsi možnost ho slyšet a dokonce s nim i jet na sprintu
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
- scoty-granturismo
- Autor tématu
No tak já osobně jsem pro kompletně předělaný plnoprůchozí , ale jen s jemným a tichým bubláním a občasným výstřelem
kks hehe čo to je jemne strielanie hehehe
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
A co teda říkáš na můj? měl jsi možnost ho slyšet a dokonce s nim i jet na sprintu
děravej
ne myslím že zvuk bude fajn ale mě tam rušila ta dirka takže jsem jse nemoh soustředit na zbytek zvuku.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
...záleží, co od něho očekáváš. Pokud chceš tiché pohodlené auto bez rušivých jevů, dej sérii. Pokud chceš jen takový decent zvuk bez většího efektu, dej tuning koncový tlumič. Pokud chceš výkon, musíš trochu zprůchodnit výfukové potrubí, což znamená průchozí tlumiče, nejlépe dát i jeden rezonátor, který roztáčí vzduch po obvodu a tím lépe odvádí spaliny - druhotný efekt této úpravy je právě ten vyšší hluk, ale i ve vysokých otáčkách se motor nedusí a JEDE. Takže si sám rozhodni...
myslím že větší plnoprůchozí tlumič ten hluk sníží na rozumnou hodnotu .Říkám rozumnou né na ticho. rád sliším zvuk motoru a výfuku , ale při dálkách si i rád popvídám se spolujezdcem takže prostě takovej zlatej střed.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Italy Scene_
Fiat Tipo Granturismo 2.0 i.e cat.
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
- scoty-granturismo
- Autor tématu
...najlepší vyfuck je Žiadny alebo len holá trubka od predu až dozadu...inak ja som teraz jazdil s aTempričkou TD komplet bez vyfucku a to vám bol masaker vynikajúci vykon na spodku a to pískanie turba krása pištalo aj na volnobeh a vkuse
hehe sesedia museli mat radost xi
R15 205/50