A:AKY VYFUK UPREDNOSTNUJETE?

Více
16 roků 4 měsíců zpět #1 od scoty-granturismo
zdravičko len robím maly prieskum aký výfuk uprednostnujete na auto...

- original tuning tlmic aby mal mohutny zvuk

- iba tuningovú koncovku na konci tlmiču prišrobovanú

- len originalny na fiat bez veškerých hlučných javou

.... diki za odpovede ....

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #2 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: A:AKY VYFUK UPREDNOSTNUJETE?
Originál, čím tišší, tím lepší. Nesnáším auta, který maj hluk jak stíhačka a v případě některých dieslových motorů (třeba starý golfy) včetně patřičné kouřové clony

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
16 roků 4 měsíců zpět #3 od TooM-As
No tak já osobně jsem pro kompletně předělaný plnoprůchozí , ale jen s jemným a tichým bubláním a občasným výstřelem :twisted:

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 4 měsíců zpět #4 od Charles

No tak já osobně jsem pro kompletně předělaný plnoprůchozí , ale jen s jemným a tichým bubláním a občasným výstřelem :twisted:

A co teda říkáš na můj? měl jsi možnost ho slyšet a dokonce s nim i jet na sprintu :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5 od scoty-granturismo

kks hehe čo to je jemne strielanie hehehe :)

Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
16 roků 4 měsíců zpět #6 od mk-tec
...záleží, co od něho očekáváš. Pokud chceš tiché pohodlené auto bez rušivých jevů, dej sérii. Pokud chceš jen takový decent zvuk bez většího efektu, dej tuning koncový tlumič. Pokud chceš výkon, musíš trochu zprůchodnit výfukové potrubí, což znamená průchozí tlumiče, nejlépe dát i jeden rezonátor, který roztáčí vzduch po obvodu a tím lépe odvádí spaliny - druhotný efekt této úpravy je právě ten vyšší hluk, ale i ve vysokých otáčkách se motor nedusí a JEDE. Takže si sám rozhodni... :wink:

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7 od stiglitz
Ne hlučnej, ne shnilej. To je asi všechno.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8 od TooM-As

A co teda říkáš na můj? měl jsi možnost ho slyšet a dokonce s nim i jet na sprintu :)

děravej :-D

ne myslím že zvuk bude fajn ale mě tam rušila ta dirka takže jsem jse nemoh soustředit na zbytek zvuku.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #9 od TooM-As

...záleží, co od něho očekáváš. Pokud chceš tiché pohodlené auto bez rušivých jevů, dej sérii. Pokud chceš jen takový decent zvuk bez většího efektu, dej tuning koncový tlumič. Pokud chceš výkon, musíš trochu zprůchodnit výfukové potrubí, což znamená průchozí tlumiče, nejlépe dát i jeden rezonátor, který roztáčí vzduch po obvodu a tím lépe odvádí spaliny - druhotný efekt této úpravy je právě ten vyšší hluk, ale i ve vysokých otáčkách se motor nedusí a JEDE. Takže si sám rozhodni... :wink:

myslím že větší plnoprůchozí tlumič ten hluk sníží na rozumnou hodnotu .Říkám rozumnou né na ticho. rád sliším zvuk motoru a výfuku , ale při dálkách si i rád popvídám se spolujezdcem takže prostě takovej zlatej střed.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #10 od toMaZ
Odpověděl toMaZ pro téma Re: A:AKY VYFUK UPREDNOSTNUJETE?
no chci se zeptam mam 2.0i a mám tuningový koncový tlumič a zbytek vše originál jak má být a chtěl bych dát rezonátor místo středové tlumiče, jaký to bude mít zvuk, jestli není lepší dát místo toho rezonátoru jen holou trubku.

Italy Scene_
Fiat Tipo Granturismo 2.0 i.e cat.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #11 od bjukemen
...najlepší vyfuck je Žiadny :mrgreen: alebo len holá trubka od predu až dozadu...inak ja som teraz jazdil s aTempričkou TD komplet bez vyfucku a to vám bol masaker vynikajúci vykon na spodku a to pískanie turba krása pištalo aj na volnobeh a vkuse :wink:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 4 měsíců zpět #12 od scoty-granturismo

...najlepší vyfuck je Žiadny :mrgreen: alebo len holá trubka od predu až dozadu...inak ja som teraz jazdil s aTempričkou TD komplet bez vyfucku a to vám bol masaker vynikajúci vykon na spodku a to pískanie turba krása pištalo aj na volnobeh a vkuse :wink:

hehe :D sesedia museli mat radost xi

R15 205/50

Vygenerováno za 2.166 sekund