Zadni kliky
Romik Tipo 1.6 DOHC
Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw
Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Mám dotaz chci zadelat zadni kliky na tipu nabude to vadit na stk???
to si piš, že bude a navís to bude vadit i policajtům když tě zastavěj....nesmí to být z bezpečnostních důvodů, protože kdyby došlo k nehodě, tak se dozadu nijak nedostaneš, jen vystříhat a to může trvat hodně dlouho
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
to si piš, že bude a navís to bude vadit i policajtům když tě zastavěj....nesmí to být z bezpečnostních důvodů, protože kdyby došlo k nehodě, tak se dozadu nijak nedostaneš, jen vystříhat a to může trvat hodně dlouho
...policajtom vadí všetko škoda o tom debatiť sú to hadi kludne ich zavar a na STK sa vždy dá dohodnúť (aspon u nás )
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
...z toho vyplíva že hurá do odstranovania klučiek...
tak ja sem v tom upe amater je to proste muj anzor a kdyz to neni v technicaku tak to neni zakazane(teda esi anto neni zakon)ale na novych to taky neni tak co?řeknete cajtovi že při nehodě necháte otevřené oknooo
to by muselo byt hodne zmačkané aby ses tam nedostal!predkem si to otevřeš nebo pres okno!a když te trefi tak že se zmáčknou dveře tak stejne musí střihattttt
Prostě na STK s tim neprojdeš, protože to být nesmí, jak jsem psal..ty říkáš, že vystříhat stejně musej, ale když se ti seknou přední dveře, dostaneš se tam aspoň zadními nebo jak bys tahal lidi zezadu přes přední sedačky : ...občas jde o vteřiny
tohle když vidim na autě a nejlépe na škodovce nebo fáčku, tak bych mu asi trošku promluvil do duše (ručně)
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
třeba nádorovitý blinkryTo mě na tom autě serou jiný věci než kliky.
Když Ti bude v autě hořet, tak budeš zmatkovat tak nebo tak a je jedno jestli máš nebo nemáš zadní kliky.
Zažil jsem to tuto sobotu, jedem s kámošem na dřevo v jeho jeepu, trochu si s autem poskakujem na zpomalovacích prahách a najednou motr chcípnul. Říkáme si, co se děje, když v tom kouř z pod kapoty Stihl jsem říct jenom: "máš hasičák?", on na to že ne. Když jsme vystupovali, brácha popadl pet lahev s pitím a hasilo se ( na autě se vycvakla pojistka baterky a vyzkratovala ji proti karoserii)
zavařené kliky vadí, ale pokud to chtějí zakázat, tak ať nejdřív zakážou třídveřáky. Vim o čem mluvim, jeden mam...
Pokud posádka vozu bude v takovém stavu, že si nedokáže sama otevřít dveře, pochybuju o tom, že auto bude ve stavu, že dveře vůbec otvírat půjdou
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
zavařené kliky vadí, ale pokud to chtějí zakázat, tak ať nejdřív zakážou třídveřáky. Vim o čem mluvim, jeden mam...
Pokud posádka vozu bude v takovém stavu, že si nedokáže sama otevřít dveře, pochybuju o tom, že auto bude ve stavu, že dveře vůbec otvírat půjdou
...super odpowed plne súhlasím... a čo tak na TK dať týpkovi niečo do vrecka a hned si klučky nevšimne
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid