Zadni kliky

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od Romik
Zadni kliky vytvořil uživatel Romik
Mám dotaz chci zadelat zadni kliky na tipu nabude to vadit na stk???

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Zadni kliky

to si piš, že bude a navís to bude vadit i policajtům když tě zastavěj....nesmí to být z bezpečnostních důvodů, protože kdyby došlo k nehodě, tak se dozadu nijak nedostaneš, jen vystříhat a to může trvat hodně dlouho

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Zadni kliky

to si piš, že bude a navís to bude vadit i policajtům když tě zastavěj....nesmí to být z bezpečnostních důvodů, protože kdyby došlo k nehodě, tak se dozadu nijak nedostaneš, jen vystříhat a to může trvat hodně dlouho

...policajtom vadí všetko škoda o tom debatiť sú to hadi :!: kludne ich zavar a na STK sa vždy dá dohodnúť (aspon u nás :wink: )

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Zadni kliky
já bych to nedělal na ty kliky jsou obvzlášt chytlaví

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od petricek.007
Odpověděl petricek.007 pro téma fff
tak v servisu mi tvrdili že od středového sloupku dozadu to je upe jedno co tam máš a esi to má homologované ale esi tam patří i kliky to fakt nevím asi ne!!ale třeba ty novější auta taky nemají kliky tak co?v techničáku to nenní tak co??

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od bjukemen
...z toho vyplíva že hurá do odstranovania klučiek... :wink:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od petricek.007
Odpověděl petricek.007 pro téma xx

...z toho vyplíva že hurá do odstranovania klučiek... :wink:

tak ja sem v tom upe amater je to proste muj anzor a kdyz to neni v technicaku tak to neni zakazane(teda esi anto neni zakon)ale na novych to taky neni tak co?řeknete cajtovi že při nehodě necháte otevřené oknooo

Více
16 roků 2 měsíců zpět #8 od petricek.007
Odpověděl petricek.007 pro téma Re: Zadni kliky

to by muselo byt hodne zmačkané aby ses tam nedostal!predkem si to otevřeš nebo pres okno!a když te trefi tak že se zmáčknou dveře tak stejne musí střihattttt

Více
16 roků 2 měsíců zpět #9 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Zadni kliky
to petricek.007: No tak si to udělej a pak řekni jak to dopadlo :lol: A nechápu jak myslíš, že nový auta nemaj vzadu kliky...když je to třídveřák, tak samozřejmě je nemá, ale pokud jde o verzi s 5ti dveřmi, tak tam kliky jsou vždy a čím dál více jsou umístěny ve sloupku, kde nejsou vidět :idea:
Prostě na STK s tim neprojdeš, protože to být nesmí, jak jsem psal..ty říkáš, že vystříhat stejně musej, ale když se ti seknou přední dveře, dostaneš se tam aspoň zadními nebo jak bys tahal lidi zezadu přes přední sedačky :?: ...občas jde o vteřiny :roll:

tohle když vidim na autě a nejlépe na škodovce nebo fáčku, tak bych mu asi trošku promluvil do duše (ručně) :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #10 od bjukemen
...no každy mame na to svoj názor,tebe sa to nepáči mne hej...časom to možno tiež vyskúšam...a STk je myslím si to najmenej...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 2 měsíců zpět #11 od petricek.007
Odpověděl petricek.007 pro téma vvv
tak většinou když tě z auta vytahujou tak ty dveře nejdou otevřít jinak by tě nevytahovali a vylezl bys sám!a k tomu ti stačí okno :-) jeto o názoru ale tak vy jste profíci ja sem řidič :-D

Více
16 roků 2 měsíců zpět #12 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Zadni kliky
je to blbost kliky bych tam nechal co víš co se může stát se ti sekne ten mechanismus nebo tam bude dětská pojistka náhodou a si v riti nikdo tě neotevře ,budeš rozbíjet okno a kdesi cosi ,a když bude v autě hořet budeš zmatkovat .... pitomost tohle odsuzuju

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 2 měsíců zpět #13 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Zadni kliky
To mě na tom autě serou jiný věci než kliky.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #14 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Zadni kliky

To mě na tom autě serou jiný věci než kliky.

třeba nádorovitý blinkry :lol:

Když Ti bude v autě hořet, tak budeš zmatkovat tak nebo tak a je jedno jestli máš nebo nemáš zadní kliky.
Zažil jsem to tuto sobotu, jedem s kámošem na dřevo v jeho jeepu, trochu si s autem poskakujem na zpomalovacích prahách a najednou motr chcípnul. Říkáme si, co se děje, když v tom kouř z pod kapoty :lol: Stihl jsem říct jenom: "máš hasičák?", on na to že ne. Když jsme vystupovali, brácha popadl pet lahev s pitím a hasilo se :lol: ( na autě se vycvakla pojistka baterky a vyzkratovala ji proti karoserii)

zavařené kliky vadí, ale pokud to chtějí zakázat, tak ať nejdřív zakážou třídveřáky. Vim o čem mluvim, jeden mam...

Pokud posádka vozu bude v takovém stavu, že si nedokáže sama otevřít dveře, pochybuju o tom, že auto bude ve stavu, že dveře vůbec otvírat půjdou

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 2 měsíců zpět #15 od bjukemen

zavařené kliky vadí, ale pokud to chtějí zakázat, tak ať nejdřív zakážou třídveřáky. Vim o čem mluvim, jeden mam...

Pokud posádka vozu bude v takovém stavu, že si nedokáže sama otevřít dveře, pochybuju o tom, že auto bude ve stavu, že dveře vůbec otvírat půjdou

...super odpowed plne súhlasím... :wink: a čo tak na TK dať týpkovi niečo do vrecka a hned si klučky nevšimne :twisted:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Vygenerováno za 2.247 sekund