mracitka na svetla z noveho modelu?

Více
16 roků 4 měsíců zpět #1 od TDGT
zdravim kluci chtel sem se zeptat jestli se delaji mracitka i na novsi model svetel na tipu? vsude sem nasel jen na ty stary

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #2 od Funman
Ahoj, dělají. Seženeš je např. tady :
www.vltava2000.cz/reviloshop/GoodsDetail...dsID=REV-vyp2007-017

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
16 roků 4 měsíců zpět #3 od TooM-As
Mračítka nevím nevím .. to mi zavání takovým tím benzínkotým tuningem . Stejně jako ty přídavný ledkový světýlka TDGT..

Ale to jsou jen mé osobní názory. Nikoho tím nechci nijak provokovat.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 4 měsíců zpět #4 od geeny666
tome mame stejný názor na věc, říká se tomu tuzing :lol:

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5 od michal_tipar
ale ale pánové vy ste mi ale znalci tuningu (nebo tuzingu), každý si upravuje auto, aby se líbilo jemu ne vám!!!

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
16 roků 4 měsíců zpět #6 od onli
pravda kazdy si dela auto odle sebe ja je mam a jsou gut

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7 od TooM-As

ale ale pánové vy ste mi ale znalci tuningu (nebo tuzingu), každý si upravuje auto, aby se líbilo jemu ne vám!!!

pravda kazdy si dela auto odle sebe ja je mam a jsou gut

pánové brzděte a dočtete můj příspěvek až do konce

Ale to jsou jen mé osobní názory. Nikoho tím nechci nijak provokovat.

Myslel jsem že tímto zamezím debatám. TDGT má nádherný tipo a prostě si myslím že tam ty mračítka budou vypadat trochu lacině.Ale jak píšu znovu , je to jen můj osobní názor a moje rada pro TDGT , ale jak se rozhodne on jen už jen na něm.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8 od michal_tipar
a vo tom to je....
mračítka se používají dost zhusta na tůněný káry, proč myslíš že vypadají lacině??? Na starý model mají docela divný tvar, na nový to snad bude lepší, ještě jsem teda nový neviděl všechny fotky jsou na starých.
Oprava: Už jsem se podíval na onliho tipo, škoda, že tam nemáš trochu víc detailů tvého auta :cry:
jo a příspěvek jsem dočetl samo až do konce, to čím si doplnil další příspěvek tam ale chybělo, pak bych nemohl říct k tobě Tome ani popel... :wink: :cry:

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
16 roků 4 měsíců zpět #9 od onli
podivej se na klubove auta ja tam mam ty nove na aute a budes vedet jake to je a nazor si udelej

Více
16 roků 4 měsíců zpět #10 od TDGT
kluci ty mracitka b´vubec nejsou pro me,tim sem si prosel uz na mym prvnim tipu,dnes uz takovy veci neshanim,ale kamarad si koupil taky tipko a stezuje si ze na nho nemuze sehnat zadny doplnky , no a mracitka byli prvni co ho napadlo,tak asi tak

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #11 od onli
mracitka jsou dost decentni vec vetsi kic je kdyz davaji kulate a mohutne narazniky na hranate auto to je maras ale 100 lidi 100 chuti pokud nekdo chce mracitka na tipo podivej te se na autofam olomouc jinak zdar tuningu

Více
16 roků 4 měsíců zpět #12 od mt-tuning
every man his own... jak to mne tu hovoria dost casto... cize laicky receno, kazdy ma svoj vkus..... a o tom to je, vycnievat s radou... ci uz sa auto paci lebo nie, ide o spokojnost majitela...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Vygenerováno za 0.084 sekund