rada ohledne upevneni podlozek pod kola

Více
15 roků 11 měsíců zpět #1 od TDGT
zdravim kluci chtel bych poprosit o radu nebo spis jen takovy dotaz,neska sem koupil podlozky o sirce 2cm na zadni napravu, pasuji uplne paradne ale musim vysrubovat takovy ty spicky co jsou nasroubovany do bubnu,tak se ptam jestli to muze necemu vadit,kdyz prece nasadim kolo tak to vliv nema ne?

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #2 od Max-el
ty špičky tam jsou na "chycení" plecháčů. Mimo jiné drží kotouč, aby se neotočil při nasazování kola. Já je mám vyšroubované a nic se neděje.

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
15 roků 11 měsíců zpět #3 od stiglitz
Na plecháče jsou dobrý. Když nasazuju hliníkáče, tak to vždycky lovím... :D

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #4 od TDGT

Na plecháče jsou dobrý. Když nasazuju hliníkáče, tak to vždycky lovím... :D

jj stim lovenim mas naprostou pravdu,nekdy ti tam vleti hned a nekdy se stim peru a ne a ne :lol: jinak to sem chtl slyset ze to neni nic dulezityho taky sem si tto myslel,ted uz jen koupit dlouhy sruby a sup na zadek

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #5 od Honza
a něktarý kola ani nejdou na auto dát,když jsou špičky...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
15 roků 11 měsíců zpět #6 od TDGT

a něktarý kola ani nejdou na auto dát,když jsou špičky...

pravda pravda ,taky sem se stim setkal,no nekdo ma misto tech spicek jen takovy ty spunty se zavitem

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7 od Charles
Já je tam taky nemám, dal jsem tam obyčejný 5ky šroubky s nízkou hlavou. Musel jsem, protože jsem dával nový zadní bubny a oni se právě protáčely a nedržely :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #8 od Marco
Ja som tie špičky jednoducho zbrúsil a ostali mi z nich v podstate šrouby s nízkou hlavou. Vyhodiť ich úplne nie je dobrý nápad, pretože bránia pretáčaniu bubnov/kotúčov na nábojoch. Nasadiť potom koleso nie je práve najpohodlnejšie.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #9 od TDGT

Ja som tie špičky jednoducho zbrúsil a ostali mi z nich v podstate šrouby s nízkou hlavou. Vyhodiť ich úplne nie je dobrý nápad, pretože bránia pretáčaniu bubnov/kotúčov na nábojoch. Nasadiť potom koleso nie je práve najpohodlnejšie.

pokud uz kolo nasrubujes tak sou ty spicky naprosto zbyecny

Více
15 roků 11 měsíců zpět #10 od mk-tec
...a já jsem to udělal tak, že jsem koupil šrouby se zapuštěnou hlavou na křížový šroubovák, na podložkách jsem si vrtákem udělal zapuštění pro ty šroubky - nikde nic netrčí a je to tam, kde to má být... :wink:

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
15 roků 11 měsíců zpět #11 od TDGT

...a já jsem to udělal tak, že jsem koupil šrouby se zapuštěnou hlavou na křížový šroubovák, na podložkách jsem si vrtákem udělal zapuštění pro ty šroubky - nikde nic netrčí a je to tam, kde to má být... :wink:

jj taky moznost mozna to casem taky tak vyresim

Více
15 roků 11 měsíců zpět #12 od Weka
Na nic to vliv nemá...taky jsem tím byl vyhukaný..sice je to dobrá vychytávka při nasazování kol, ale jinak jsou tam zbytečné. :meditace:

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Vygenerováno za 0.420 sekund