můj nový tlumič
15 roků 11 měsíců zpět #16
od Honza
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Odpověděl Honza pro téma Re: můj nový tlumič
levný vejfuky zvuk změněj..budou hlučnější,protože se u nich po určitý době vypálí tlumící vata,či nedejbože ocelový špony...,taky jsou z nekvalitního matroše a počase začnou korodovat-hlavně zevnitř,kde je normální ocel,
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 11 měsíců zpět #17
od TDGT
no nevim nevim jak rikam mozna jak ktery levny a jak na kterym aute,rikam kamarad ma ten samej co ja uz 3 a pul roku a nemuze si ho vynachvalit,kdyz chce byt popradne slyset tak vynda silencer a kdyz chce jen takovy decentni brumlani tak ho da zpatky,ja ho mam teda furt vyndanej pac na dieslu ladak stejne zadnej zazrak neudela ale brumla mi to¨,jinak znacky jako remus vubec nemusim,taky snim mam zkusenost,tam se plati jen za znacku,kdyby se mi chteli vyhazovat prachy tak pouze a jedine za italskou znacku Ragazzon,ty delaj taky vyfuky primo na urcity typy aut a maji 25 letou tradici,ale rikam stim co mam ted sem nadmiru spokojen a vypada krasne
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
Odpověděl TDGT pro téma Re: můj nový tlumič
levný vejfuky zvuk změněj..budou hlučnější,protože se u nich po určitý době vypálí tlumící vata,či nedejbože ocelový špony...,taky jsou z nekvalitního matroše a počase začnou korodovat-hlavně zevnitř,kde je normální ocel,
no nevim nevim jak rikam mozna jak ktery levny a jak na kterym aute,rikam kamarad ma ten samej co ja uz 3 a pul roku a nemuze si ho vynachvalit,kdyz chce byt popradne slyset tak vynda silencer a kdyz chce jen takovy decentni brumlani tak ho da zpatky,ja ho mam teda furt vyndanej pac na dieslu ladak stejne zadnej zazrak neudela ale brumla mi to¨,jinak znacky jako remus vubec nemusim,taky snim mam zkusenost,tam se plati jen za znacku,kdyby se mi chteli vyhazovat prachy tak pouze a jedine za italskou znacku Ragazzon,ty delaj taky vyfuky primo na urcity typy aut a maji 25 letou tradici,ale rikam stim co mam ted sem nadmiru spokojen a vypada krasne
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
15 roků 11 měsíců zpět #18
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: můj nový tlumič
Já si myslim, že tenhle můj novej když vydrží ty 2 roky po STK, tak budu spokojenej, možná tak dlouho nevydrží ani tipo, jak ten výfuk S tímhle co mám teď na autě jsem taky spokojenej, zvuk se mi líbí, ale jelikož není nerezovej, tak už začíná pěkně reznout a hlavně na té straně blíž ke kolu jako pokud ho natřu vypalovací stříbřenkou, tak by ještě chvíli jezdil, ale já chci stejně oválnou koncovku, proto jsem taky tenhle novej koupil
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Vygenerováno za 0.286 sekund