můj nový tlumič

Více
15 roků 11 měsíců zpět #16 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: můj nový tlumič
levný vejfuky zvuk změněj..budou hlučnější,protože se u nich po určitý době vypálí tlumící vata,či nedejbože ocelový špony...,taky jsou z nekvalitního matroše a počase začnou korodovat-hlavně zevnitř,kde je normální ocel,

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #17 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: můj nový tlumič

levný vejfuky zvuk změněj..budou hlučnější,protože se u nich po určitý době vypálí tlumící vata,či nedejbože ocelový špony...,taky jsou z nekvalitního matroše a počase začnou korodovat-hlavně zevnitř,kde je normální ocel,

no nevim nevim jak rikam mozna jak ktery levny a jak na kterym aute,rikam kamarad ma ten samej co ja uz 3 a pul roku a nemuze si ho vynachvalit,kdyz chce byt popradne slyset tak vynda silencer a kdyz chce jen takovy decentni brumlani tak ho da zpatky,ja ho mam teda furt vyndanej pac na dieslu ladak stejne zadnej zazrak neudela ale brumla mi to¨,jinak znacky jako remus vubec nemusim,taky snim mam zkusenost,tam se plati jen za znacku,kdyby se mi chteli vyhazovat prachy tak pouze a jedine za italskou znacku Ragazzon,ty delaj taky vyfuky primo na urcity typy aut a maji 25 letou tradici,ale rikam stim co mam ted sem nadmiru spokojen a vypada krasne

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #18 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: můj nový tlumič
Já si myslim, že tenhle můj novej když vydrží ty 2 roky po STK, tak budu spokojenej, možná tak dlouho nevydrží ani tipo, jak ten výfuk :lol: S tímhle co mám teď na autě jsem taky spokojenej, zvuk se mi líbí, ale jelikož není nerezovej, tak už začíná pěkně reznout a hlavně na té straně blíž ke kolu :? jako pokud ho natřu vypalovací stříbřenkou, tak by ještě chvíli jezdil, ale já chci stejně oválnou koncovku, proto jsem taky tenhle novej koupil :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Vygenerováno za 0.286 sekund