Poraďte-folie na okna

Více
16 roků 2 měsíců zpět #16 od JohnRoss
Odpověděl JohnRoss pro téma Re: Poraďte-folie na okna

folie bez atestu za 1000kč??

Já jsem lepil již spoustu aut a třeba celé SCUDO olepím za 500Kč.

rulka 50x300cm stojí v tuningu 150kč 70x300 stojí 200kč. a kvalita je dobrá, a dobře se s nimi dělá. Já beru folie od Autofam tuning olomouc a naprostá spokojenost.

Když zvolíš rozumné zatmavení, tak to fízli mají na háku, stejně to nemají jak změřit. Na mě zkoušeli vytahovat jakési skleněné tabulky se vzorky folii a kdesi cosi, a já jim na to řekl že ty jejich folie nejsou nalepené na autoskle, tak to není směrodatné, a měl jsi vidět ten fičák, jak mi prošacovali celé auto od výbavy po pojistky a papíry. Nakonec zasalutovali a nashle... pane řidiči.

Jsem z bruntálu

a odkud jsi že by si mi to udělal;???-) 8)

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #17 od JohnRoss
Odpověděl JohnRoss pro téma Re: Poraďte-folie na okna

folie bez atestu za 1000kč??

Já jsem lepil již spoustu aut a třeba celé SCUDO olepím za 500Kč.

rulka 50x300cm stojí v tuningu 150kč 70x300 stojí 200kč. a kvalita je dobrá, a dobře se s nimi dělá. Já beru folie od Autofam tuning olomouc a naprostá spokojenost.

Když zvolíš rozumné zatmavení, tak to fízli mají na háku, stejně to nemají jak změřit. Na mě zkoušeli vytahovat jakési skleněné tabulky se vzorky folii a kdesi cosi, a já jim na to řekl že ty jejich folie nejsou nalepené na autoskle, tak to není směrodatné, a měl jsi vidět ten fičák, jak mi prošacovali celé auto od výbavy po pojistky a papíry. Nakonec zasalutovali a nashle... pane řidiči.

No neviem ako dlho tie folie zachovaju vlastnosti a farebnost. Za chvilu su namiesto ciernych fialove a skus s nimi polepit zadne okno napr. na Peugeote 206, nedajboh z jedneho kusu.

to rat21 mám je na všech služebních autech a naprosto bez problému 5 let. Je pravda, že světle černé na sluníčku zhruba za 2 roky trochu zesvětlají, ale nic strašného. Já osobně lepení folii na šoferovy a spolujezdcovy strany odsuzuji, ale proti gustu žádný dišputát. A vývoj nehomologovaných folii jde stále kupředu a mohu ti potvrdit, že ani ty ani nikdo neví co ti vlastně nalepili na okno. kolega pracuje ve firmě co lepí folie na autookna a raději nechtěj vědět zákulisí lepení zákazníkům.

Jinak nalepit zadní okno je to nejmenší, od peugeotu až k BMW.

stačí ti cvik a horkovzdušná pistole.

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.038 sekund