mt-tuning fiat tipo evoluzione.../2002-2009/
tomu moc nevěřím, ale budiž.... záleží na každém policajtovi asi... podle mě to je krytí činné plochy a nikde není stanoveno ve vyhlášce nic o tom, že se to týká jen stíraného prostoru stěrači, to je hovadina....
ale neni, když budeš mít sklo zaflákaný od jezdění, taky uvidíš jen tam, kde stíraj stěrače...já asi zajedu na STK ti vyfotit papír, kde je napsáno, co vše se musí sundat nebo jinak oddělat, aby bylo možné projít STK s kladným posudkem....
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tohle je pro mě opravdu čistá práce, před kterou smekám, protože vím, že bych tohle nedokázal a fandím tomu, že si někdo dá toli času, aby si poskládal svoje auto. Ti co ví jak to mylsím, asi můj příspěvek pochopí, to že to pochopíš ty Jifi a nebudeš to brát útočně s tím nepočítám.
Mario držím palce a těším se na další fáze Passat vypadá, že bude asi taky mazlík
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Mužeš mi prosím tě pomoci??? :
vsetko je vlastna vyroba.. na zadny som pouzil nadstavec narazniku od riegeru pre audi a3 ale rozrezal som ho na casti a prerobil k obrazu svojmuTeprve začínám s tuningem tipa a rád bych se zeptal jak jsi začínal ty? Co jsi začal tunit jako 1 a poslední. A jestli jsi ty spojlery a nádeh přední kapoty sehnal na inzerát nebo v shopu protože ja sem akorát viděl ty nárazníky v shopu 1 bud prední nebo zadní za 6000kč všude, leněji jsem nenašel. a na inzerátech pro tipo nic není.
Mužeš mi prosím tě pomoci??? :
takto vypadal original