novy zakon o tuningu
15 roků 9 měsíců zpět #31
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: novy zakon o tuningu
A až to budeš lepit, kup k tomu lepidlu na autoskla ještě i ten primer. pořádně to zbav všech hrubých nečistot, zbytků barvy a tak - na těch styčných plochách, co přijde to lepidlo. To je klíčový, protože tohle křídlo nedrží po celým obvodu, jako u mě. odmastit technickým lihem nebo benzinem!!! pak Primer, nechat hodinu zavadnout, a pak vlastní lepidlo, zafixovat izolačkou, nejlepší je ta silná stříbrná s tou jakoby textilií vevnitř, protože se nenatahuje a hlavně nenechá stopy po lepidle na laku. Dej e-shop autokelly, univerzální díly , autochemie, autochemie podle použití, lepidla a tam to je, nestojí to majlant, primer asi osm pětek... já ho tenkrát nedal a po dvou letech se to odchlíplo.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 9 měsíců zpět #32
od zaba
Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996
Odpověděl zaba pro téma Re: novy zakon o tuningu
Já lepívám křídla tmelem krypton od firmy normfest, zatím žádné křídlo ani žádné jiné věci, co jsem s tím lepisl neupadlo

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996
15 roků 9 měsíců zpět #33
od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: novy zakon o tuningu
no já to křídlo budu i šroubovat tak jak to bylo původně (4x6prumer) tak nevím zda bude nutne s tim delat az tak velky kouzla, lepidlo na skla ma kamarad a krome toho ze to nejak lepi predpokladam ze to ma mit i tesnici ucinek aby neteklo do kufru ale za ty rady dekuji, urcite to vyuziji (a auto kelly mam kousek od domu)
Vygenerováno za 0.044 sekund