JOY DAY Meeting - nabídka

Více
15 roků 3 měsíců zpět #1 od Charles
JOY DAY Meeting - nabídka vytvořil uživatel Charles
Ahoj všem,
již po několikáté mi přišel mail, kde mě tato společnost lidí (viz.nadpis), kteří mají rádi auta a vše kolem nich, žádá, abych na našem klubu vznesl otázku....
Nemáme zájem o případnou spolupráci?
Tou spoluprací myslí to, zda bychom na našem webu zveřejnili jejich banner s pozvánkou na sraz. Při čemž to samé by udělali oni na jejich stránkách.
Další co nabízí je, že pokud budeme mít zájem se účastnit srazu, tak nám nechají vyrobit Plátěný banner, který bude umístěn podél hrazení dráhy sprintů a klubového stání. V tomto případě máme dát vědět do 20. srpna. Při čemž jejich další sraz se koná 4.-6. září letošního roku na letišti v Hoškovicích u Mnichova Hradiště. V případě zájmu sem mohu napsat, jaký bude probram. Ale spíš by mě zajímalo, co si o tom myslíte vy a samozřejmě Max-el?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #2 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: JOY DAY Meeting - nabídka
osobně nevím o jakou skupinu se jedná, nevím zda má smysl jezdit ještě i na jejich srazy, protože těch našich je více než dost v poslední době. Navíc, je to vše o penězích, když chci někam jet a abych lítal každý měsíc nebo každé dva tam nebo tam, to bych si nemohl dovolit, i když bych chtěl. Za sebe dávám, že mi je to jedno. Ale přidávám, že si myslím, že to nemá význam.

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
15 roků 3 měsíců zpět #3 od nuni
Odpověděl nuni pro téma Re: JOY DAY Meeting - nabídka
Já osobně jsem pro,protože z této jejich pořádané akce se může do budoucna stát hojně navštěvovaný sraz a mít na takových akcích reklamu je jenom dobře a spolupráce s něma může být jen ku prospěchu.Tohle si ale musí rozhodnout Max-el,jsou to jeho stránky a každá reklama může být i finanční zisk pro něj. :programator:

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
15 roků 3 měsíců zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: JOY DAY Meeting - nabídka
Jo nuni souhlasím a toto je už jejich třetí letošní sraz (akce) co pořádají...podle mě to taky neudělá nic špatného, když se zase o malinko více o našem klubu bude někde psát. Ale je to na Maxovi. Už tehdy po prvním mailu od nich jsem mu ho přeposlal, ale jaksi se mi k timu nevyjádřil a tak jsem to neřešil, ale když mi napsali zase, zkusím to přes hlas lidu ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 3 měsíců zpět #5 od JiFi
dobrá nuni, Tvůj názor chápu, ale zkus se na to podívat z té strany, jak dopadly naše dva nejbližší pořádané srazy, prakticky nulová účast a tudíž zrušení srazu. Myslíš si že by to zlepšila spolupráce s touto skupinou? Já si myslím že ne. A přenechat organizaci na nich je sice pohodlné, ale pak ztrácí význam nazývat to srazem našeho klubu, budem pak už jen návštěvníci na jiných srazech, nic víc. Pokud jde lidem tady o toto, tak proč ne, já se k tomu stavím jinak.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #6 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: JOY DAY Meeting - nabídka

dobrá nuni, Tvůj názor chápu, ale zkus se na to podívat z té strany, jak dopadly naše dva nejbližší pořádané srazy, prakticky nulová účast a tudíž zrušení srazu. Myslíš si že by to zlepšila spolupráce s touto skupinou? Já si myslím že ne. A přenechat organizaci na nich je sice pohodlné, ale pak ztrácí význam nazývat to srazem našeho klubu, budem pak už jen návštěvníci na jiných srazech, nic víc. Pokud jde lidem tady o toto, tak proč ne, já se k tomu stavím jinak.

Kde bylo řečeno že náš sraz budou organizovat oni ? karel píše jen o vzájemné reklamě , toť vše .

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
15 roků 3 měsíců zpět #7 od JiFi
sorry, v icq komunikaci... s charlesem ;-) vybíráš slovíčka? já se k tomu už vyjadřovat nebudu... asi si myslíte že jsem blázen.. neženu se hned do spolupráce, která nám zase tak pozitivní ohlas nepřinese... Toť vše a vlezte mi s tím na hrb :evil:

Více
15 roků 3 měsíců zpět #8 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: JOY DAY Meeting - nabídka
no já jsem tu neuvedl, že mi psali, pokud bychom se chtěli účastnit jako klub, je to možné a po domluvě by nám vyhradili i místo...tak jsem prostě jifimu psal, že by se to dalo skombinovat 8)

Více
15 roků 3 měsíců zpět #9 od nuni
Odpověděl nuni pro téma Re: JOY DAY Meeting - nabídka
Tady nejde o pořádání srazů,ale o vzájemnou propagaci.Ne každý chodí na net a tak si myslím,že zviditelnit se můžeme i jinde a jinak.Navíc jsou lidi i z druhého konce republiky,kteří mají Tipo či Tempru a můžou se potkávat i na těchto jiných srazech a dozvědět se tam,že existuje nějaký náš klub a že občas pořádáme také svoje akce. :idea:

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Vygenerováno za 0.432 sekund