kam se poděla galerie

Více
14 roků 6 měsíců zpět #31 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: kam se poděla galerie
galerie zmizela po několika po sobě se opakujících napadeních virem. Kudy se sem vir dostal se mi nepodařilo přesně zjistit. Stránky nemohly být obnoveny ze zálohy, ale musely být "přeinstalovány". Jelikož galerie nebyla až tak vhodná pro používání s redakčním systémem stránek, tak se její obnova nezdařila. Na další pokusy nemám čas, což jste si ostatně určitě všimli, že pouze opravuji akutní problémy a jinak se tu neobjevuji...

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #32 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: kam se poděla galerie
já bych hlavně všechny chtěl vyzvat k zamyšlení, klub totiž podle všeho spíše umírá, než že by nějak kvetl k lepšímu stavu, má za těchto podmínek opravdu smysl zavádět galerii?? zatím pro hlasovalo pouze 7lidí, to jistě vypovídá o tom, kolik lidí je zde aktivních.. Tak to vidím alespoň já a věřím tomu, že dost lidí se mnou bude souhlasit, pro fotky je možné využít služeb např. rajce.idnes.cz nebo podobné... pak si každý může do podpisu vložit odkaz tak jak to mám já a neřeším zda to tu jede nebo ne, je to nezávislá služba na funkčnosti webu...

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
14 roků 6 měsíců zpět #33 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma galerii
Maxi díky za odpověd, chápu že to je dost náročné. hlasoval jsem sice pro obnovení galerie, ale zas až na tom tolik netrvám :wink: . ůložny typu rajče, ulož to atd. nemám rád, protože po čase je forum plné odkazů na nefunkční a smazané stránky

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
14 roků 6 měsíců zpět #34 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: kam se poděla galerie
Maxi a nešlo by, prosím, abys moje fotky z galerky (respektive její zálohy) nějak vyfiltroval a nějak mi je poslal v ZIPu ? Ty fotky, co jsem tam měl, tak už, bohužel kvůli ztrátě dat, nemám. Docela mě to doběhlo, protože jsem ty fotky chtěl si zazálohovat z galerie a ona si potvora přestala fungovat...

díky za odpověď a případné vyfiltrování... :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 6 měsíců zpět #35 od sendador
Odpověděl sendador pro téma Re: kam se poděla galerie

pro fotky je možné využít služeb např. rajce.idnes.cz nebo podobné... pak si každý může do podpisu vložit odkaz tak jak to mám já a neřeším zda to tu jede nebo ne, je to nezávislá služba na funkčnosti webu...

S tim bych souhlasil

Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005

• jumbo
14 roků 6 měsíců zpět #36 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: kam se poděla galerie
Tu anketu jsem si všiml až včera. Dal jsem hlas pro. Mám rád věci pohromadě.

Více
14 roků 5 měsíců zpět #37 od -DVD-
Odpověděl -DVD- pro téma Re: kam se poděla galerie
Já jsem určitě pro, aby tu galerie byla jelikož jsem ji ani nezažil... :D

Fiat Tipo 2.0i.e 8v, 83kw, r.v. 1992, plná palba

Vygenerováno za 0.377 sekund