Klubový škorpion a samolepka na SPZ

Více
14 roků 6 měsíců zpět #1 od Libor
Nějak jsem nenašel to vlákno kde Ji-fi psal až nalepíme samolepky tak at pošlem fotky. Dneska bylo konečně teplo a měl jsem čas, tak jsem lepil :-) Fakt se mi ten škorpion líbí...a ani by jsem nečekal že ta samolepka na SPZ bude tak pěkně výrazná...super.

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #2 od Libor

Foto 2

Foto3

14 roků 6 měsíců zpět #3 od Anonymní
Vypadá to pěkně. Asi se ze tebou zastavím aby jsi mi to taky tak pěkne nalepil. :lol:

• jumbo
14 roků 6 měsíců zpět #4 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Klubový škorpion a samolepka na SPZ

Vypadá to pěkně. Asi se ze tebou zastavím aby jsi mi to taky tak pěkne nalepil. :lol:

Tak ten anonymní jsem byl já.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #5 od Libor
Nalepení nebyl problém..i když tam zustalo pár bublinek ale ty snad zmizí a i kdyby ne, tak spendlík to spraví.....kupodivu to šlo nalepit vcelku v pohodě..měl jsem z toho větší strach :-) Klidně ti to nalepím :wink: ale nevím jestli má smysl jet takovou štreku kvůli nalepení samolepky :-) určitě jsi dost zručný na to aby jsi to zmáknul sám. :wink:

Více
14 roků 6 měsíců zpět #6 od Honza
klubvej škorpion je u nás normálně v prodeji jako obyč samolepka :lol: , kteoru jsme již viděl i na 4 auobusech čsad semily a ještě nějakejch brněnskejch dopravcích.... :roll:

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
14 roků 6 měsíců zpět #7 od JiFi
to pochybuju, protoze tento nikde videt jinde nez v ramci klubu nemuzes, pochybuju ze tam mají skorpiona s tykadly :-D a když ano dodej foto???

to libor: moc díky za foto, potěšilo mě, že je někde vidět to, co jsem nechal vyrobit a že to zkrášluje Tvůj vůz. Ani já to svoje téma nenašel, někam se ztratilo, nebo se záhadným způsobem smazalo.

to jumbo: Ti to nalepím, jestli budu mít cestu tam na tvou stranu někdy

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

14 roků 6 měsíců zpět #8 od Anonymní
To Jifi: Díky, ale zas takový nešika zase nejsem. :lol: Ale zase na druhé strane systém práce ,, Dejte mi lidi a já to udělám" se mi velice zamlouvá.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #9 od Předseda

Nějak jsem nenašel to vlákno kde Ji-fi psal až nalepíme samolepky tak at pošlem fotky. Dneska bylo konečně teplo a měl jsem čas, tak jsem lepil :-) Fakt se mi ten škorpion líbí...a ani by jsem nečekal že ta samolepka na SPZ bude tak pěkně výrazná...super.

Bohužel, Tipa a Tempry potkávám často, ale nikoho s tou SPZ samolepkou jsem ještě neviděl :(

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #10 od JiFi
Předsedo, já když měl Tipo a byl hrdým majitelem jak auta, tak i samolepek, tak jsem potkal tak dvě auta minimálně s tou samolepkou na SPZ, jinak sám jsem jich lidem prodal také dost, ale je fakt, že ti lidé už asi vyměnili vozidla za jiné... Teď tu samolepku na podložce vozí otec přítelkyně na svojí Bravě :-) hodila se mu nova podložka :-D

Více
14 roků 6 měsíců zpět #11 od Charles
ja se priznam, ze samolepky mam asi vsechny, co tu byly k mani a ani jedna se na mem voze nevyskytuje...asi bych s tim mel neco udelat... :oops:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 6 měsíců zpět #12 od Libor
Když se nestane nic nepředvídatelného, tak se ten štír bude na kapotě vozit minimálně (doufám) 4 roky :-) Alespon tak dlouho plánuju tempřičku provozovat.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #13 od JiFi
tak to je moc fajn, ja si jej asi nalepim na Marejku, ale bohuzel mam doma uz jen zlatou nebo cernou verzi, a ani jedna nejak nesedi k barve auta, takze to asi padne :-)

Navic ted zase bez prace, takze dokud nesezenu job, bude to smutný..

Ale jsem moc rad, ze to vsechno slouzi.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14 od sendador

Teď tu samolepku na podložce vozí otec přítelkyně na svojí Bravě :-) hodila se mu nova podložka :-D

Ty samolepky na podlozce mam i na Stilu, libi se mi :) Coz se ovsem neda rict o skorpionovi, to je imho hroznej kyc

Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005

Více
14 roků 6 měsíců zpět #15 od F@ster
Škorpiona na kastli vozím v podtsatě od začátku...
Jen tedy toho menšího i s klubovou adresou :-)... Kupoval jsem i do zásoby
a hodilo se, při vyvařování se totiž měnili zadní blatníky a to i s nálepkou :-)

PS: Jinak komplet foto ZDE ...

Soubor přílohy:

Vygenerováno za 0.546 sekund