Kniha jak na to o5 funkční
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- TripleX
promin ale nejak to tam nemohu najit mluvi to na mne anglicky a je tam nejaka tabulka s hackamiOmlouvám se ale smázli mi ji z webu aniž by mi dlai vědět proto jsem ji šoupl jinam http://rapidshare.de/files/25435977/Jak_na_to.pdf.html tak sosejte
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- TripleX
promin ale nejak to tam nemohu najit mluvi to na mne anglicky a je tam nejaka tabulka s hackamiOmlouvám se ale smázli mi ji z webu aniž by mi dlai vědět proto jsem ji šoupl jinam http://rapidshare.de/files/25435977/Jak_na_to.pdf.html tak sosejte
Klikni tam ze to chces stiahnut ako FREE
diky mockrat i u me na tebe ceka jedno pivo.. velka pochvala... dik
Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený..
Chcel by som si stiahnut ten manual: JAK NA TO... ale sa mi to z tej stranky nedari, pyta si to stale nejake heslo. Poradi mi niekto???
Ďakujem, Juro.
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Po kliknuti na link, se vam objevi dve tabulky, jedna je pro premium uzivatele(vlevo) a druha pro obyc. lidi(FREE). Kdyz kliknete na to tlacitko FREE tak vas to hodi na obrazovku plnou reklam a dalsich blbosti, dulezity je jen ten ciselny odpocet uprostred. (nejakych 90 sekund) Nezbyva vam nic jineho nez pockat az dojde odpocet na 0. Jakmile se to stane tak se vam ve spodni casti objevi nekolik moznosti z jake jejich patere to chcete stahnout. (vetsinou sou tam dve na vyber - je to uplne jedno kterou vyberete) Jakmile si jendu vyberete tak pod tim se vam objevi maly obrazek a v nem je kod (vetsinou 3 pismena). Tyto pismena(cisla) opiste do male kolonky pod(vedle) obrazkem, no a nakonec uz jen kliknete na tlacitko download.
Co se vam muze stat - kdyz mate nekdo pomalejsi pripojeni, tak se vam muze stat to ze se vam ten overovaci kod nezobrazi a vy nebudete schopni soubor stahnout. Takze vam nezbyde nez to skusit znovu, jenze rapid ma jeden hacek - FREE uzivatele muzou stahnout jen jeden soubor za hodinu. A pokud se vam tam nezobrazil kod, dalsi sanci mate az za hodinu.
Navod sem psal z pameti, proto muze byt umisteni prvku(policko pro kod, obrazek s kodem) malicko odlisne od toho jak sem zde popsal.
FIAT TIPO 1.4 i.e.
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Juro.
Uz to mam taky stazene (5minut )