Klubová samolepka

Více
18 roků 2 měsíců zpět #46 od Iveta
Odpověděl Iveta pro téma Re: Aj tak

No tak to je jasné, ze Slovenska to jde poslat hůř.
(ale je tam krásně, muž je Slovák a máme federativní dítě-aspoň něco ze společného státu :lol: )
hale TripleX,tak mně napadlo,třeba by stačilo poslat Michalovi Slovenské koruny ať má v ruce nějakou cizí měnu :lol: :lol: :lol:

Aj tak musis mat devizovy ucet lebo jednoducho do druheho statu teda druhej banky sa to neda poslat aspon o tom neviem.

Inak ani nevies ako si ma potesila. S tymi riadkami pozdravuj manzela ze ho moc pozdravujem a aj vase dieta neviem kolko ma :D A vies kde sa mne paci na Morava to je fantazia zboznujme Moravske vino aj ludi. Odkial si?

jižní Čechy-Písek, muž je z Nitry, malému je 6let. Jinak je móóóc výborné pivečko Corgoň-mňňam. Na Moravě jsou fajn lidi a víno nepiju :)

[img:1135fe0c32] i9.tinypic.com/40ab7g5.gif [/img:1135fe0c32]
Fiat Tipo 1,4 r.v. 1989
Kdyby lidé nedělali bláhové věci, nic inteligentního by se nikdy nestalo.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #47 od Michal Zajíček

Já myslel když se někam přihlásím- tak tam chci něco dělat.
buď přispět nějakou radou nebo finančně a né nečinně brouzdat po stránkách

nemyslel si mně že? Já že nejsem tak technicky zdatná, ale můžu dělat jinde machra, kecám, dost zajímavé témata a rady :o

to víš, že jsem nemyslel tebe. A jestli to tak vyznělo - omlouvám se

tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Více
18 roků 2 měsíců zpět #48 od Iveta
Odpověděl Iveta pro téma Re: Klubová samolepka
chtěla jsem jen aby si se tak nerozčiloval nad ostatníma, pochopila jsem a ty se vůbec nemusíš omlouvat.
Jinak tě plně chápu, zabralo ti to nějakou dobu než si zařídil samolepky a ozva na ho...

Fiat Tipo 1,4 r.v. 1989

• TripleX
18 roků 2 měsíců zpět #49 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: Aj tak

No tak to je jasné, ze Slovenska to jde poslat hůř.
(ale je tam krásně, muž je Slovák a máme federativní dítě-aspoň něco ze společného státu :lol: )
hale TripleX,tak mně napadlo,třeba by stačilo poslat Michalovi Slovenské koruny ať má v ruce nějakou cizí měnu :lol: :lol: :lol:

Aj tak musis mat devizovy ucet lebo jednoducho do druheho statu teda druhej banky sa to neda poslat aspon o tom neviem.

Inak ani nevies ako si ma potesila. S tymi riadkami pozdravuj manzela ze ho moc pozdravujem a aj vase dieta neviem kolko ma :D A vies kde sa mne paci na Morava to je fantazia zboznujme Moravske vino aj ludi. Odkial si?

jižní Čechy-Písek, muž je z Nitry, malému je 6let. Jinak je móóóc výborné pivečko Corgoň-mňňam. Na Moravě jsou fajn lidi a víno nepiju :)

Tak Corgon mi az tak nechuti ale mam rad Topvar a Plzen... Pozdravujem este raz maleho a manzela ...

Více
18 roků 2 měsíců zpět #50 od JAJOSH
Odpověděl JAJOSH pro téma Re: Klubová samolepka
...a da sa zaslať aj na Slovensko ta samolepka :?:

Více
18 roků 2 měsíců zpět #51 od Michal Zajíček
já sy myslím, že to není problem
jenom jak poslat peníze?

tel. 732 107 942

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Více
18 roků 2 měsíců zpět #52 od komasix
Odpověděl komasix pro téma Re: Klubová samolepka
Já bych rád přispěl, ale samolepka se mi nelíbí.Jakmůžu přispět na chod klubu jen tak?

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Více
18 roků 2 měsíců zpět #53 od Iveta

Já bych rád přispěl, ale samolepka se mi nelíbí.Jakmůžu přispět na chod klubu jen tak?

Pošleš na toto číslo účtu MAX-ELovi nějakou korunu (ale ne míň než 2.-Kč)
78 - 2856960227 - 0100
Jinak na toto téma je psáno v: ostatní - financování klubu
:wink: [/b]

Fiat Tipo 1,4 r.v. 1989

Více
18 roků 2 měsíců zpět #54 od Michal Zajíček
jestli dopadne sraz v Pardubicích tak tam pojedu.
Můžete si objednát samolepky kdo pojedete taky.
nahlásit barvu a velikost a vzít sebou peníze. :!: :!: :!:

tel. 732 107 942

Více
18 roků 2 měsíců zpět #55 od Iveta
hotovo - nalepeno :!: Sice to byla pakárna, ale je to hotovo. Jen doufám, že to bude držet :?

Fiat Tipo 1,4 r.v. 1989

Více
18 roků 2 měsíců zpět #56 od Michal Zajíček
jaká pakárna - musíš to pořádně vylisovat na přenosku navlchčit místo kde to chceš mít - sloupnout s papíru a šup stím na auto - tam to vyhladit abys neměla bubliny a stahnout přenosku tahem z jedné strany na druhou a jeto.

čím víc to navlchčíš tím líp jdou vyhladit bubliny

tel. 732 107 942

Více
18 roků 2 měsíců zpět #57 od Iveta
dělala jsem to podle návodu, jenže jak už jsem psala, tak mi to pošťačka všelijak přeložila, aby to mohla narvat do schránky-takže nějaký lisování pomohlo tak z poloviny,takže byl velkej problém to vylisovat na přenosku a pak dál s tim pracovat. Nejhůř to šlo z papíru na folii. Ale jak říkám, kdyby to nebylo pomačkaný, tak nebyl problém.
Myslim si, že když se to bude posílat, tak to dát do tý bublinkový zpevněný obálky a napsat na ní nepřehýbat - ono je to občas trkne.

Fiat Tipo 1,4 r.v. 1989

Více
18 roků 2 měsíců zpět #58 od Michal Zajíček

dělala jsem to podle návodu, jenže jak už jsem psala, tak mi to pošťačka všelijak přeložila, aby to mohla narvat do schránky-takže nějaký lisování pomohlo tak z poloviny,takže byl velkej problém to vylisovat na přenosku a pak dál s tim pracovat. Nejhůř to šlo z papíru na folii. Ale jak říkám, kdyby to nebylo pomačkaný, tak nebyl problém.
Myslim si, že když se to bude posílat, tak to dát do tý bublinkový zpevněný obálky a napsat na ní nepřehýbat - ono je to občas trkne.

to máš pravdu:
dobrej nápad, ale nikdo nechce přispět na chod webovek tak nevím zda to ještě vyskouším.

tel. 732 107 942

Více
18 roků 2 měsíců zpět #59 od Iveta
njn, to ti věřim. Určitě nás bylo víc co chtěli tu samošku, podle mého - kdyby byla zadarmo, tak máš víc starostí s posíláním :)

Jinak mi drží, uvidim jak bude po dešti nebo po zimě. Při nejhoršim si objednám jinou. VYPADÁ TO PĚKNĚ :wink:

Fiat Tipo 1,4 r.v. 1989

Více
18 roků 2 měsíců zpět #60 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Klubová samolepka

- kdyby byla zadarmo

to je ten problém, většina lidí chce všechno zadarmo...... je málo těch co se zamyslí kolik stojí informace nebo čas. Tohle fórum jim ušetří několik tisíc buď tim že nad tim nemusí přemýšlet několik dní a nebo že nemusí do servisu

:kiss:

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Vygenerováno za 2.029 sekund