Klubové triko
...fórum, ostatní, návrh klubového trička... tam vše najdete. (Nechce se mi to stále dokola opakovat každýmu zvlášt).
jj moc diky
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
přečtě si to a napište, jestli je takhle srozumitelné, nebo jestli mám něco doplnit. Potom to zveřejním
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
je to dobre si myslim jen jsi tam zapomnel napsat jedno slovo k tem nahledum tricekfiattipo.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4
přečtě si to a napište, jestli je takhle srozumitelné, nebo jestli mám něco doplnit. Potom to zveřejním
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
fiattipo.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4
...OK, já bych to pochopil, je to jednoduché a srozumitelné. Jen jestli to tak pochopí ostatní. Čao
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
mikiny dnes dorazili, jsou super, ale brácha moc neodhadl svoji velikost a bral si taky XXL
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Na kolik by vyšla mikina?
Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo
kolik stala ta jedna mikina??DAKUJEM MK-TEC, mikiny dorazili v pohode, fakt kvalitny material a aj kvalitne vysivky.... vdaka....
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
kolik stala ta jedna mikina??DAKUJEM MK-TEC, mikiny dorazili v pohode, fakt kvalitny material a aj kvalitne vysivky.... vdaka....
...záleží na tom, jakou si vybereš, v katalogu je jich spousta. Zaleží na výrobci, střihu a použitým materiálu. Obecně dobré triko okolo 500,- komplet s výšivkami a mikina asi o stovku dráž...
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím