rozšíření o bazar všeho druhu ?

Více
16 roků 8 měsíců zpět #16 od hovi
no tak to vypadá moc pěkmě [smilie=bluecolorz5_pdt_01.gif] , ale jen mě zarazilo to , že platnost inzerátu bude 14 dní? pokud sem to dobře pochopil z toho , jak si můžeš vybrat, jak stare chceš zobrazit

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #17 od Max-el
při přidání inzerátu lze nastavit platnost 1 den až 2 měsíce, to o čem mluvíš Ty je nejspíš vyhledávání. To si prostě dáš zobrazit přidané inzeráty, třeba za poslední týden (podle toho, jak často přicházíš do klubu) a prohlédneš si jenom ty která si ještě neviděl

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 8 měsíců zpět #18 od hovi
jo aha už to chápu díky :wink:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #19 od michal_tipar
Zatím mám negativní hodnocení, je tam sice málo inzerátů, ale připadá mi to strašně nepřehledný, uvidíme až jich bude víc...
Co ty ikony vpravo nahoře, asi to bude nějaká možnost reakce na nabídku ale není tam žádný popis, ani když nad to postavím kurzor, nešlo by tam něco takového dodat abych nemusel zkoušet všechny možnosti?
Zatím mi ten starý systém přijde přehlednější

Více
16 roků 8 měsíců zpět #20 od Max-el
jo, ty ikony jsou možnost reakce, jako poslat soukromou zprávu, poslat email, přidat si inzerát do oblíbených (když se k němu budeš chtít vrátit později). Ty popisy tam teda dodam.
Hlavní výhoda tohoto systému je v tom, že můžeš přidávat fotky toho co nabízíš.
Málo inzerátů je tam asi proto, že si lidé špatně zvykají na nové věci. Možná ani většina lidí neví, že tu je nějakej novej. Kdybych rovnou zamknul celej starej bazar, tak lidi začnou hledat a objeví jinou možnost

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Vygenerováno za 0.335 sekund