rozšíření o bazar všeho druhu ?
16 roků 8 měsíců zpět #16
od hovi
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Odpověděl hovi pro téma Re: rozšíření o bazar všeho druhu ?
no tak to vypadá moc pěkmě [smilie=bluecolorz5_pdt_01.gif] , ale jen mě zarazilo to , že platnost inzerátu bude 14 dní? pokud sem to dobře pochopil z toho , jak si můžeš vybrat, jak stare chceš zobrazit
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 8 měsíců zpět #17
od Max-el
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Odpověděl Max-el pro téma Re: rozšíření o bazar všeho druhu ?
při přidání inzerátu lze nastavit platnost 1 den až 2 měsíce, to o čem mluvíš Ty je nejspíš vyhledávání. To si prostě dáš zobrazit přidané inzeráty, třeba za poslední týden (podle toho, jak často přicházíš do klubu) a prohlédneš si jenom ty která si ještě neviděl
16 roků 8 měsíců zpět #18
od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: rozšíření o bazar všeho druhu ?
jo aha už to chápu díky
Méně
Více
16 roků 8 měsíců zpět #19
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: rozšíření o bazar všeho druhu ?
Zatím mám negativní hodnocení, je tam sice málo inzerátů, ale připadá mi to strašně nepřehledný, uvidíme až jich bude víc...
Co ty ikony vpravo nahoře, asi to bude nějaká možnost reakce na nabídku ale není tam žádný popis, ani když nad to postavím kurzor, nešlo by tam něco takového dodat abych nemusel zkoušet všechny možnosti?
Zatím mi ten starý systém přijde přehlednější
Co ty ikony vpravo nahoře, asi to bude nějaká možnost reakce na nabídku ale není tam žádný popis, ani když nad to postavím kurzor, nešlo by tam něco takového dodat abych nemusel zkoušet všechny možnosti?
Zatím mi ten starý systém přijde přehlednější
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
16 roků 8 měsíců zpět #20
od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: rozšíření o bazar všeho druhu ?
jo, ty ikony jsou možnost reakce, jako poslat soukromou zprávu, poslat email, přidat si inzerát do oblíbených (když se k němu budeš chtít vrátit později). Ty popisy tam teda dodam.
Hlavní výhoda tohoto systému je v tom, že můžeš přidávat fotky toho co nabízíš.
Málo inzerátů je tam asi proto, že si lidé špatně zvykají na nové věci. Možná ani většina lidí neví, že tu je nějakej novej. Kdybych rovnou zamknul celej starej bazar, tak lidi začnou hledat a objeví jinou možnost
Hlavní výhoda tohoto systému je v tom, že můžeš přidávat fotky toho co nabízíš.
Málo inzerátů je tam asi proto, že si lidé špatně zvykají na nové věci. Možná ani většina lidí neví, že tu je nějakej novej. Kdybych rovnou zamknul celej starej bazar, tak lidi začnou hledat a objeví jinou možnost
Vygenerováno za 0.335 sekund