špatný tah a volnoběh

Více
15 roků 5 měsíců zpět #16 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: špatný tah a volnoběh
jipafe, nemám náladu ani chuť na tyhle hovadský řeči a poznámky, buď mi sem napiš, kde by to mohlo být a nebo se na tohle laskavě vykašli...

a kdyby jste četli, tak víte, že mám vyměněno snad všechno od A do Z a dělá to tohle... koukám, že sem radši psát ani nebudu :x

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #17 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: špatný tah a volnoběh

jj, blbinky a machrovinky..
jaký pán takový krám...
zlatá sééériofka a socan výbava :D :D :D

PS: v jednoduchosti je síla

Teda casto to nedelam,ale co ma typ vstrikovani spolecneho s blbinkami?
Co se tyka jednoduchosti tak DOHC ma jednodussi rizeni nez OHC.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #18 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: špatný tah a volnoběh
charlesi,
důležitě,chytře a vážně se snaž chovat před svými podřízenými v práci :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #19 od rs

jipafe, nemám náladu ani chuť na tyhle hovadský řeči a poznámky, buď mi sem napiš, kde by to mohlo být a nebo se na tohle laskavě vykašli...

a kdyby jste četli, tak víte, že mám vyměněno snad všechno od A do Z a dělá to tohle... koukám, že sem radši psát ani nebudu :x

Jeste mne proti vcerejsku napadl tlak benzinu. Premer ho. Delal jsi dost se zadkem auta neprimackl jsi hadicku?

Persona non grata.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #20 od Charles

Jeste mne proti vcerejsku napadl tlak benzinu. Premer ho. Delal jsi dost se zadkem auta neprimackl jsi hadicku?

No rád, bych, ale nemám tlakoměr na benzín, nebo nevim na co to napojit. Ale nevim, že bych někde přimáčkl hadici, jsem měnil jen filtr :?
Vážně mě to auto leze krkem, ho zapálim a bude klid....

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 5 měsíců zpět #21 od Charles

charlesi,
důležitě,chytře a vážně se snaž chovat před svými podřízenými v práci :D

Víš co? Prdel si plácej z plastelíny, já na to fakt nejsem zvědavej....ty si auto plácáš z kdejakýho šmejdu a sjetých věcí, já si dávám nové, tak mi neraď...moc rád bych tu tvou krasavici viděl, ale bojíš se s tim asi přijet, proto jedeš s Funmanem....

Více
15 roků 5 měsíců zpět #22 od rs
Jestli to stihnu tak se za vami na pul hodiny az hodinu stavim v patek pri zpatecni ceste.Jelikoz jsem byl u tooma tak mam diagnostiku i tlakomer sebou.

Persona non grata.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #23 od Charles

Jestli to stihnu tak se za vami na pul hodiny az hodinu stavim v patek pri zpatecni ceste.Jelikoz jsem byl u tooma tak mam diagnostiku i tlakomer sebou.

no tak jo, ale že by se mi to chtělo na srazu rozebírat, protože to máš oddělat spoustu věcí, aby jsi se dostal na hadičky od benzínu, je tam ta podělaná bedna s filtrem :evil:
Fakt mě to štve, když to nejezdilo, tak mi to vadilo.. a teď když to jezdí, tak mě to rozčiluje ještě víc...si na semaforu připadám jako nějakej debil se škodovkou, když to turuje, aby o něm lidi věděli :evil:

Více
15 roků 5 měsíců zpět #24 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: špatný tah a volnoběh
neplácám to z kdejakýho šmejdu ale z kdejakých fiatů..
mít funglovku asi bych taky nepřijel.. aby jsi nepukl závistí :D
a je to na mě daleko, takovou jízdu bych nezvládnul.. :oops:
ale pokud jsi zvědavý na mou babičku, tak s ní pojedu určitě na slovenský sraz, abych to oplatil Funmanovi, pak bude mít možnost chlastat on :D
PS: a nečerti se , nesluší ti to a dělají se ti vrásky :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #25 od rs

no tak jo, ale že by se mi to chtělo na srazu rozebírat, protože to máš oddělat spoustu věcí, aby jsi se dostal na hadičky od benzínu, je tam ta podělaná bedna s filtrem :evil:

Vsak ja se ti nevnucuju. Vali ma problem tak se mu na to chci pripojit pokud bude elektrika. Pokud to nestihnu tak mu to projedu nekdy jindy az pojedu kolem Prostejova. Jinak je mi to celkem volne mam svych starosti dost.

Persona non grata.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #26 od Charles

Vsak ja se ti nevnucuju. Vali ma problem tak se mu na to chci pripojit pokud bude elektrika. Pokud to nestihnu tak mu to projedu nekdy jindy az pojedu kolem Prostejova. Jinak je mi to celkem volne mam svych starosti dost.

Já vím, nemyslím to zle, ale teď toho rozebírání u mě bylo až přespříliš a tak jsem rád, že to je 2 dny v kupě bez nějakých demontáží....ale pokud se tam stavíš a já přijedu, tak uvidíš co a jak...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #27 od Michael!!!

čidlo vzduchu mám po repasu, celou stříkačku jsem měnil minulý rok, právě kvůli potenciometru....ale nedělalo mi to před tim, než jsem to odstavil, to šlapalo úplně normálně :?

A Michaeli, prosím, NEŘVI na mě!!!

ou sry Charlesi to já nežvu jestli myslíš ty vikřičníky to je prostě můj zvyk je psát!!!...neboj se Charlesy na tebe bych neřval:) :god:

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 5 měsíců zpět #28 od rs
Tak jsem si to promyslel a neprijedu. Bude to asi lepsi jen bych zase nasral hodne lidi. Vali tobe to zkontroluji az pojedu nekdy kolem.

Persona non grata.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #29 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: špatný tah a volnoběh
Tak to te asi nahradim ja :D Hlavne se stav zitra 8)

A nehadejte se

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 5 měsíců zpět #30 od rs

Tak to te asi nahradim ja :D Hlavne se stav zitra 8)

A nehadejte se

Hele nevstupuj do hovoru starsich lidi. :lol:
A neboj stavim se to bych si prece nemohl nechat ujit vytocit te zase pred vikendem. :lol:

Persona non grata.

Vygenerováno za 0.479 sekund