motor koooooooooo

Více
15 roků 4 měsíců zpět #16 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: motor koooooooooo
Tak jak rikas Kurka. Nic jineho to byt skoro nemuze a to klidne tipovat budeme i bez koule. Prasacke chovani predchozich majitelu, spatny olej udela sve..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #17 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: motor koooooooooo

Tak jak rikas Kurka. Nic jineho to byt skoro nemuze a to klidne tipovat budeme i bez koule. Prasacke chovani predchozich majitelu, spatny olej udela sve..

No Dresi ne ze bych tomu rozumel, ale na tom puvodnim dotazu mi nesedi par veci. Treba to ze se mu rozsviti kontrolka baterky a oleje najednou. Motor klepe bez zatizeni. Vis sam ze na klice to klepe hlavne pri zatizeni motoru(muzes si to zkusit sam mas ve skladu jednoho chudacka s KO klikou). Nerikam ze nemate pravdu, ale zkusil bych se podivat i po necem jinem. Olej se tazateli rozsvitil vzdy spolu z kontrolkou baterky a to u vetsiny aut znamena vypnuty motor.
Jak pise Jipaf koukl bych na rozvody preskoceny rozvodak je mrcha. Nebo pohnute vackove kolo taky udela svoje. Ci neco jineho zavisleho na otackach. Sanci je hodne, ale stopro bych podle najednou rozsvicenych kontrolek nehadal vadnou kliku. Gor kdyz 1.8 8V na todle zrovna netrpela.
No a jeste mi do celkove koncepce vadne kliky nesedi ta teplota. Ale jak rikam treba ma tazatel velkou smulu a mate pravdu.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

• jumbo
15 roků 3 měsíců zpět #18 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma motor koooooo
Dvojka rychlost a 6 500 otáček. To jsi tomu teda dal. Fiat je sice letadlo ale rozhodně ne raketa. Viděl bych to na ventily nebo šälky.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #19 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: motor koooooooooo
budiž mu země lehká :-) je to jasně zadřená klika . Radku ta vysoká teplota se při klice děje taky.
stejnej průběh jako když mi zaklepal pod rukou 2.0 8V . já naštěstí hned věděl o co jde tal jsem pak nezkoušel nějaký hokusy pokusy a hned motor vynda. klika se přebrousila a krásně běhá v 16V .

To pokud se ten olej rozsvěcuje spolu s baterkou je možný že se v tom někdo hrabal a zapojil to společně . Například kvůli tomu že čerpadlo málo tlačilo v nízkých a problikávala kontrolka .

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
15 roků 3 měsíců zpět #20 od aaa_najn
Odpověděl aaa_najn pro téma Re: motor koooooooooo
sice nemam otackomer ale tak na dvojke som isiel (sprint) dovtedy dokedy nepretacalo motor... a ide zatial stale :o no?

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

Více
15 roků 3 měsíců zpět #21 od aji
Odpověděl aji pro téma Re: motor koooooooooo
ahoj jak poznám že je potkanej motor sundal jse výka ventilu a na vačkach jsem nic nepoznal ,a netušíte někdo jak mam otočyt s motorem neni tam kam hrabnourt .nemuže to bejt svíčkama že špatně zapalujou .

• vilímek petr
15 roků 3 měsíců zpět #22 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: motor koooooooooo
No potkaný motor poznáš až po sundání hlavy.Tobě se přetrhl rozvodák?Nebo se protočil o pár zubů?

Více
15 roků 3 měsíců zpět #23 od aji
ne neprotačí vubec ne to klapani je jak u špatně seřízenejch ventilu bylo to pořád horší a hprší pak to cvakalo jako krava

• vilímek petr
15 roků 3 měsíců zpět #24 od vilímek petr
No a co když to nebude klika,ale rozsypaná hlava(ventily),možná se posunul rozvodák a trochu se to tuklo.Tak bych sundal hlavu a mrknul jak je na tom.

• vilímek petr
15 roků 3 měsíců zpět #25 od vilímek petr
To je jen moje teorie,ale co když.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #26 od aji
no jo sundat hlavu ale jak pak dotahnout hlavu tam je nějakej postup dotahování šroubu momentakem a ten ja nemam

Více
15 roků 3 měsíců zpět #27 od aji
a chtěl jsem se zeptat co bude stat jinej motor koukal jsem že moc 1.8ie neni hodně se jich davalo do lančie dedray

• vilímek petr
15 roků 3 měsíců zpět #28 od vilímek petr
No z kama jsi,třeba by ti s tím někdo pomohl. www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...iewtopic&t=10440

Více
15 roků 3 měsíců zpět #29 od aji
z jižních čech ze strakonic

Více
15 roků 3 měsíců zpět #30 od aji
ahoj tak jsem našel ten samej motor s tím samím zvukem
je to na tomhle odkazu

Vygenerováno za 2.766 sekund