motor koooooooooo
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tak jak rikas Kurka. Nic jineho to byt skoro nemuze a to klidne tipovat budeme i bez koule. Prasacke chovani predchozich majitelu, spatny olej udela sve..
No Dresi ne ze bych tomu rozumel, ale na tom puvodnim dotazu mi nesedi par veci. Treba to ze se mu rozsviti kontrolka baterky a oleje najednou. Motor klepe bez zatizeni. Vis sam ze na klice to klepe hlavne pri zatizeni motoru(muzes si to zkusit sam mas ve skladu jednoho chudacka s KO klikou). Nerikam ze nemate pravdu, ale zkusil bych se podivat i po necem jinem. Olej se tazateli rozsvitil vzdy spolu z kontrolkou baterky a to u vetsiny aut znamena vypnuty motor.
Jak pise Jipaf koukl bych na rozvody preskoceny rozvodak je mrcha. Nebo pohnute vackove kolo taky udela svoje. Ci neco jineho zavisleho na otackach. Sanci je hodne, ale stopro bych podle najednou rozsvicenych kontrolek nehadal vadnou kliku. Gor kdyz 1.8 8V na todle zrovna netrpela.
No a jeste mi do celkove koncepce vadne kliky nesedi ta teplota. Ale jak rikam treba ma tazatel velkou smulu a mate pravdu.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
- jumbo
stejnej průběh jako když mi zaklepal pod rukou 2.0 8V . já naštěstí hned věděl o co jde tal jsem pak nezkoušel nějaký hokusy pokusy a hned motor vynda. klika se přebrousila a krásně běhá v 16V .
To pokud se ten olej rozsvěcuje spolu s baterkou je možný že se v tom někdo hrabal a zapojil to společně . Například kvůli tomu že čerpadlo málo tlačilo v nízkých a problikávala kontrolka .
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
- vilímek petr
- vilímek petr
- vilímek petr
- vilímek petr