Upadl výfuk... Guma zavěšení

Více
15 roků 1 měsíc zpět #1 od stiglitz
Guma zpuchřela, pasuje z něčeho jinýho? Nemůžu čekat než mi to druhej den dovezou, jde tam třeba z favorita? Kterou by mohli mít na krámě? Teď cestou z odpolední, mrcha... Je to ta poslední, na konci.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #2 od jipaf
dej tam kousek drátu, postačí pozink měký vázací párkrát obtočíš a než seženeš novou gumu můžeš klidně jezdit...
taky mi praskla guma a dal jsem tam dvoulinku, párkrát obtočil přes háčky a udělal mašličku, zajímavě to na koncovce vypadalo.. bylo to funkční a se scháněním gumy jsem nijak nespěchal, věděl jsem, že ji mám někde schovanou tak nač bych na honem kupoval :D
ps: fiat je jednoduché auto pro jednoduché lidi, tak nač si lámat hlavu a ztěžovat si život s maličkostmi :D :D :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #3 od Michael!!!
:lol: :lol: přesně dej tam kus drátu a máš to dočasně vyřešené,jinak podle mě by tam ta guma s Favorita měla jít nebo jestli se ti náká guma válí doma zkus to...mě se stalo an Ritmu a tak jsem tam dal nákou kterou jsem našel v dílně a je tam dodnes:) :wink:

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 1 měsíc zpět #4 od Předseda
Jinak tam pasujou gumový očka z feldy, stojej asi 20 korun za kus. Jen nemaj uvnitř kovovou výztuhu jako origo fiatí, tak určo nevydržej tolik.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #5 od stiglitz
Ráno jsem byl v auto kelly, koupil jsem na favorita za 22 káčé, už to tam je. Nemusí stát, hlavně když pevně visí. :lol:

stiglitz.
/////

Více
15 roků 1 měsíc zpět #6 od Předseda
Já je tam mam taky, nakoupil jsem do zásoby, jednou ročně to kontroluju a případně povyměňuju 8)

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #7 od crusy
Když jsme u výfuku,popolezu trochu dopředu..Nevíte někdo rozměr délku ? + průměr (50?)vlnovce /pletence/ na 1.4 ie Všude nabízej celej př.díl a jinak nevěděj...Díky moc Jarda

VYŘEŠENO....Nakonec sem museel do toho marastu na silnici...má 20 cm...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #8 od čenda
Nic si z toho nedělej, já teď zrovna namontoval ten výfuk zpátky - musel jsem přivařit přední díl ke katalyzátoru - patlám se s tím v té slotě celé odpoledne a ještě musím vyměnit termostat :cry:

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #9 od Michael!!!

Nic si z toho nedělej, já teď zrovna namontoval ten výfuk zpátky - musel jsem přivařit přední díl ke katalyzátoru - patlám se s tím v té slotě celé odpoledne a ještě musím vyměnit termostat :cry:

čau teda ty máš přední díl ke Katalizátoru???...to máš ještě dobrý já jsem musel přivařit první díl ke spletenci a to jsi potom neviděl to peklo to tam dávat to bylo hrozny sjem myslel že už to tam nedal:)...ale nakonec to funguje jak má!!!:)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #10 od čenda
Vařil jsem přírubu předního dílu k přírubě katalyzátoru. Užil jsem si to dnes na 100 % - opravy výfuku a vodoinstalatérské práce jsou dvě věci, které na údržbě auta z duše nesnáším :evil:
No, mám to s úspěchem za sebou :lol:

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11 od Michael!!!

Vařil jsem přírubu předního dílu k přírubě katalyzátoru. Užil jsem si to dnes na 100 % - opravy výfuku a vodoinstalatérské práce jsou dvě věci, které na údržbě auta z duše nesnáším :evil:
No, mám to s úspěchem za sebou :lol:

Tak to ti moooc Gratuluji!!!...já ted mám Tempřičku v dílně a vyvařoval sjem podlahu ptože sjem tam měl 50 cm schnilýho plechu tak jsem to dal pryč a celkem jsem tam navařil 80 x 25 cm new plechu taky práce na 100 % ted už jsem to natřel a chybí mi jen vyvařit držát tlumiče a můžu zase jezdit ale není mooc čásek:)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #12 od jamk1
Nehnevajte sa, ale niekedy sa naozaj cudujem, s akymi prkotinami sem chodite. Ta guma na zavesenie vyfuku stoji u nas v v obchode v Rakusku 35 Centov - 0,35€
A vy sa tu o tom dokazete bavit, ako keby ste Predavali Hradcany.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #13 od stiglitz
Vadí Ti to dost, co? A kolik u Vás stojí Tipo?

stiglitz.
/////

Více
15 roků 1 měsíc zpět #14 od logostarr
ja som dal z felicie 2ks spolu a drzi. 1 je siroká asi 1cm

Fiat Tipo 1.4ie r.1989

Více
15 roků 1 měsíc zpět #15 od jamk1
Vadi mi to, lebo mam dojem, ze poniektori sem prispievaju nie k veci. Ale dobre..
A ake Tipo mas na mysli? Ja som moje 1,4 i.E r.v. 9/1995 v plnej vybave - servo, klima, airbag, ABS - kupil pres rokom a pol od prvej majitelky za 450.-€ Bolo ako z tovarne a najazdenych 65tis. km.
Spokojny?

Vygenerováno za 0.498 sekund