Upadl výfuk... Guma zavěšení
15 roků 1 měsíc zpět #16
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Upadl výfuk... Guma zavěšení
Jo, pěkná cena, tady by takové Tipo prodali ještě alespoň za třicet. Já měl z tvýho příspěvku dojem že tě štve taková malichernost, za pár centů, a já se jenom ptal, jestli tam jde jiná, protože to odpadlo cestou z odpolední a druhej den jsme potřeboval auto. Tak sorry.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 1 měsíc zpět #17
od jamk1
Odpověděl jamk1 pro téma Re: Upadl výfuk... Guma zavěšení
stiglitz - nemáš sa za čo ospravedlňovať, však je to fórum, na ktorom sa riešia problémy, pomáhame jeden druhému a sme všetci radi, ak jeho auto slúži k spokojnosti jeho majiteľa.
Keby podobný dotaz položil nejaký začiatočník, ktorý má týždeň Tipko, tak by som sa nad tým vôbec nepozastavil, ale Ty, starý harcovník, ktorý má vyše 2000 príspevkov si pýta radu, čo s utrhnutou gumou na výfuju?
No nevadí - už sme si to vysvetlili - a dúfam, že je všetko OK.
Inakšie moje Tipko zajtra mení majiteľa. Bol som nútený ho predať, lebo počet mojich motorových vozidiel sa nekontrolovatelne rozrástol. Je mi ho ľúto, lebo celý môj život bol spojený so značkou FIAT a RENAULT. Na tých autách som vyrastal, učil som sa a jazdil som na nich. Boli a sú to mrchy, ktoré Ťa v živote potrápia, ale to robia asi preto, aby si sa stále zdokonaloval a zbieral nové a nové vedomosti. Pri Fiatoch sa toho naozaj hodne naučíš.
Ja už mám svoje roky, nejakú tu prax za sebou, ale aj keď nebudem Tipo vlastniť, tak z času na čas sem pozriem, prečítam Vaše problémy a ak budem vedieť, tak aj radou prispejem.
Pekný večer prajem.
Keby podobný dotaz položil nejaký začiatočník, ktorý má týždeň Tipko, tak by som sa nad tým vôbec nepozastavil, ale Ty, starý harcovník, ktorý má vyše 2000 príspevkov si pýta radu, čo s utrhnutou gumou na výfuju?
No nevadí - už sme si to vysvetlili - a dúfam, že je všetko OK.
Inakšie moje Tipko zajtra mení majiteľa. Bol som nútený ho predať, lebo počet mojich motorových vozidiel sa nekontrolovatelne rozrástol. Je mi ho ľúto, lebo celý môj život bol spojený so značkou FIAT a RENAULT. Na tých autách som vyrastal, učil som sa a jazdil som na nich. Boli a sú to mrchy, ktoré Ťa v živote potrápia, ale to robia asi preto, aby si sa stále zdokonaloval a zbieral nové a nové vedomosti. Pri Fiatoch sa toho naozaj hodne naučíš.
Ja už mám svoje roky, nejakú tu prax za sebou, ale aj keď nebudem Tipo vlastniť, tak z času na čas sem pozriem, prečítam Vaše problémy a ak budem vedieť, tak aj radou prispejem.
Pekný večer prajem.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.267 sekund