Problém s volnoběhem TIPO 1.6 DOHC

Více
13 roků 10 měsíců zpět #16 od m.m.a.r.e.s
Sání jsem přetěsnil a vyčistil a regulátor tlaku jsem snad nějak nerozházel :) Auto startuje a jede stále stejně :-) Čidla zkusím proměřit příští víkend. Ještě jsem se chtěl zeptat, kde najdu benzínový filtr? :oops: Chtěl bych se na něj taky kouknout, teda jestli tam je? :oops: :)

Díky

FIAT TIPO 1.6 DOHC

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 10 měsíců zpět #17 od m.m.a.r.e.s
Už vím, kde ten filtr najdu :)

FIAT TIPO 1.6 DOHC

Více
13 roků 10 měsíců zpět #18 od duro7
Charles tak som uploadol tie fotky motoru. www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=4c1...75f0da300562216eeb89

Fiat Tipo 1,8 GT 3dv. Modráák:)

Více
13 roků 10 měsíců zpět #19 od m.m.a.r.e.s
Tak jsem vyměnil palivový filtr. Zmizelo škubání motoru, nicméně motor zhasíná pořád. Ale při posledním zhasnutí se rozsvítila kontrolka motoru. Zkusil jsem vyblikat chyby a byla tam uložena chyba 42 - zapalovací modul bez zapalovacího signálu.
Tak jsem se chtěl zeptat, na co přesně bych se měl podívat.Zatím jsem zkusil vyčistit konektor snímače otáček a zkontroloval jsem i vedení od snímače k modulu. Vypadá nepoškozeně. Na co ještě bych se měl zaměřit?

FIAT TIPO 1.6 DOHC

Více
13 roků 10 měsíců zpět #20 od Charles
Duro, ty máš ještě starou verzi 1.8ky tu 8V verzi, ta má dokonce myslím jen 66kW výkon stejně jako moje 1.6DOHC a odpovídá tomu i ten výfuk, když ho vidim. A tobě volnoběh řídí obtokový ventil jako to je u 1.6, jen maličko jinačí a je na škrtící klapce nahoře, takový černý váleček s konektorem a asi 3-4dráty (je mezi hadicí sání a nádržkou na servo olej).

mares: no mrkni na kontakty na zapalovacím modulu (zespoda cívky) a i na samotnou cívku, hlavně aby byla dobře ukostřená. Jo a taky sundej rozdělovač a podívej se na čidlo otáček, jsou tam 2 kablíky a někdy dělá problém, že na nich shnije a opadá izolace, následně tam dochází ke zkratu a nedávání signálů k modulu...

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
13 roků 10 měsíců zpět #21 od duro7
charles:hmm ale ja mam v TP 76kw,a myslim ze GT verzie boli iba 76-77 kw.

Fiat Tipo 1,8 GT 3dv. Modráák:)

Více
13 roků 9 měsíců zpět #22 od m.m.a.r.e.s
Chtěl jsem se zeptat, nemáte někdo doma na prodej zachovalý krokový motor volnoběhu na to moje Tipo? :-) Pro upřesnění Fiat Tipo 1.6 DOHC, kód motoru 149.C2.046 :-) Po dlouhém hledání a čištění jsem dospěl až k motorku volnoběhu. Už to nic jiného být nemůže :unsure:

Díky

FIAT TIPO 1.6 DOHC

Více
13 roků 9 měsíců zpět #23 od Charles
myslim si, že mám někde celou vstřikovačku, tak bych ji prodal...

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
13 roků 9 měsíců zpět #24 od m.m.a.r.e.s
To by bylo supr. Za kolik bys mi jí prodal?

Díky:)

FIAT TIPO 1.6 DOHC

Více
13 roků 9 měsíců zpět #25 od Charles
no kolik bys dal?

Více
13 roků 9 měsíců zpět #26 od m.m.a.r.e.s
No to je záludná otázka :-) Jednu se mi kdysi podařilo sehnat bez za cenu poštovného (bohužel bez krokového motorku). Majitel ji chtěl vyhodit. Ale tahle cena by se ti asi nelíbila :-)

Opravdu netuším, kolik by mohla stát. Navrhni nějakou cenu. :-)

Dík

FIAT TIPO 1.6 DOHC

Více
13 roků 9 měsíců zpět #27 od Charles
No já fakt nevim, novej krokomotorek podle katalogu stál 5000 :D ale nejde dneska už koupit, každopádně nevim co za celou stříkačku...dal bys 1000Kč? je to fakt kompletni se všim...

Více
13 roků 9 měsíců zpět #28 od m.m.a.r.e.s
Za ten novej krokomotorek to je docela pálka :) Ale těch 1000 Kč je docela v pohodě. Tak jestli by to šlo, byl bych ti vděčnej :)

Díky

FIAT TIPO 1.6 DOHC

Více
13 roků 9 měsíců zpět #29 od Charles
není za co...Odkud jsi? Třeba by sis to vzal osobně, přidám ti i dost věcí okolo :) třeba sání, svody, servo ;) nebo tak něco, co by se ti hodilo, asi toho mám dost :)

Více
13 roků 9 měsíců zpět #30 od F@ster

Charles napsal: není za co...Odkud jsi? Třeba by sis to vzal osobně, přidám ti i dost věcí okolo :) třeba sání, svody, servo ;) nebo tak něco, co by se ti hodilo, asi toho mám dost :)

Kdybys koukl do profilu, najdeš tam Domažlice... Takže kousíček :P

Vygenerováno za 0.517 sekund