Vstřikování

Více
14 roků 3 měsíců zpět #1 od mio9
Vstřikování vytvořil uživatel mio9
Ahoj. Nějak mi poslední dobou blbne vstřikování svítí (problikuje) mi na palubce kontrolka nemáte s tím někdo zkušenost. Vždycky při 1500-2200 ot. někde v tomto rozmezí mi to začne poskakovat jak kdyby to vstřikovadlo vynechávalo, ale když na to šlápnu zase je to ok. Myslíte že to muže být zanesený palivový systém?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #2 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Vstřikování
...už se to řešilo několirkát. Doufám, že nejezdíš pořád až skorovyschlo (to by se ti přidřelo čerpadlo) a že netankuješ pochybný benzín (pančovaný). Signalizuje to neodstatečný tlak v palivové soustavě, nebo i přidřený vstřik.

Pokud si nejsi jistej, tak každopádně vyměnit nový palivový filtr, pak vstřik a pak cestou paliva postupně najít problém...

Mě to taky jeden čas zlobilo a abylo to vždy začátkem zimy, když byl nekvalitní benzín (všichni pančují), po výměně filtru vždy O.K.

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
14 roků 3 měsíců zpět #3 od mio9
Odpověděl mio9 pro téma Re: Vstřikování
No vypadá to spíš na to zavzdušnění protože jezdím věčně na rezervu. A taky když otočím klíčkem tak mi tak kontrolka začne blikat a slyším takový lupání a ne jak před tím jak jenom zabzučelo čerpadlo a ticho. dá se to nějak odvzdušnit nebo jen natankovat plnou a ono se to odvzdušní samo? Díky :)

Více
14 roků 3 měsíců zpět #4 od matespv
Odpověděl matespv pro téma Re: Vstřikování
benzinak snad ani nejde zavzdusnit nevim kdo ti to rikal. je to proste fiat taky sem se s tim smiril nez porad do toho rvat penize

Více
14 roků 3 měsíců zpět #5 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: Vstřikování

matespv napsal: benzinak snad ani nejde zavzdusnit nevim kdo ti to rikal. je to proste fiat taky sem se s tim smiril nez porad do toho rvat penize

stačí malá dírka a bude to přisávat vzduch (můj případ)

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
14 roků 3 měsíců zpět #6 od matespv
Stal se zazrak auto konecne jede jak ma, problem byl v tym ze hadicka ktera vede od cerpadla k viku ( kde je vystup+prepad benzinu a plovak) byla derava takze byl v soustave maly tlak. Zjistil jsem to pri vymene plovaku kdyz sem mel natoceny auto. Tedka tipo aji jede a nemusim ho honit ve 4000 abych se trosku projel :D

• jumbo
14 roků 3 měsíců zpět #7 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Vstřikování
Pro matespv: v dřívějším příspěvku jsem ti psal na možnost závady u palivového čerpadla. Vzpoměň si na to.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #8 od matespv
no jasny ja em vymenil cerpadlo ale ta hadicka me fakt nenapdla

Více
14 roků 3 měsíců zpět #9 od mio9
Tak jsem vzal plnou nadrž nalil jsem tam Injection cleaner a najel na to 30km a pořád je to stejný:( zajímavý je že když už to chytne tak volnoběh drží, když na to šlapnu tak to je taky ok ale když přidám opravdu jen mirně plyn tak začne ta kontrolka blikat auto začne skákat a je po prdeli.:( měl jsem aji sundanej vzduchovej filtr a poslouchal jsem to a když to vynechávalo tak mi ten zvuk přišel jak kdyby tam byl spiš vzduch než benál :( Čerpadlo je OK a vstřikovací triskou to asi taky nebude. Co myslíte bude to taky někde nějaká prasklá hadička? Díky

• jumbo
14 roků 3 měsíců zpět #10 od jumbo
Kdyby jsi mněl prasknutou hadičku někde v motorovém prostoru, poznal by jsi to podle smradu v kabině. To byl můj případ. Ale hledal jsem to dlouho, protože byla prasknutá zespodu.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #11 od mio9
V kabině nic nesmrdí ani v motorovým prostoru to jsem kontroloval :dry:

• jumbo
14 roků 3 měsíců zpět - 14 roků 3 měsíců zpět #12 od jumbo
Jak už psal mk-tec. řešilo se to tu moc krát. Použi funkci hledat a hledej i ve starších příspěvcích. Klidně i 4 roky staré.

tady máš 688 výsledků hledání. Taky jsem tak začínal. Já jsem použil výraz vstřikování. Nebo použi výraz kontrolka vstřikování a zase ti něco vyjede. Je to možná zdlouhavé, ale zase nejlepší způsob jak se tady naučit orientovat a rychle najít to co právě potřebuješ vědet.

www.fiattipo.net/index.php/forum/advsear...before&childforums=1
Poslední změna: 14 roků 3 měsíců zpět uživatelem jumbo.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #13 od mio9
Máte někdo zkušenost s čištěním palivového čerpadla? Díky :)

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14 od mio9
Nemáte někdo na fotce vytažený palivový čerpadlo at vím aspon jak to vypadá ?

Více
14 roků 3 měsíců zpět #15 od matespv
Nic na tom neni. Odstran koberec v kufru a v pravem rohu je plastovy dekl a pod nim je cerpadlo. Odpoj odvzdusneni + vystup paliva a prepad (myslim 6 matka) vyndej plovak odpoj konektor a povol velkou plast. matici ketra drzi ´víko´ cerpadla. Nevim jestli to je u vsech fiatu ale me cerpadlo nesedi vubec na diru ktera je vyrezana v kastly takze se musi vytahovat bokem. Cerpadlo je umisteno v takove misce ktera tam je jenom nacvakla. Sítko drzi mislym na křížových šroubech. Rozdelej co de vsechno vycisti a zkontroluj si hadicku od cerpadla k viku cerpadla jestli neni praskla

Vygenerováno za 0.054 sekund