Vstřikování

Více
13 roků 9 měsíců zpět #16 od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: Vstřikování
Zdravim mam fotku pal. cerpadla 2.0IE (Weber) ak to pomze mozem sem dat foto :) nedavno som menil :D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 9 měsíců zpět #17 od mio9
Odpověděl mio9 pro téma Re: Vstřikování
Moc díky. Dneska jsme přišel na zajímavej poznatek. Když auto nastartuju tak mi světla a podsvětlení palubky atd. svítí ale slaběji. Když se takhle rozjedu a jedu tak mi to vstřikování vynechává občas ( po nalití injection cleaneru se to zlepšilo) A když motor vytočím přes 3000ot. tak se všechno mnohem jasněji rozsvítí a střikování nevynechává. Podotýkam že jsem na to přišel teprve dneska, ale už jsem dneska startoval tak 7x a pokaždé když jsem to vytočil tak mi to neblblo. Myslíte že to muže být chyba elektroniky? :unsure:

Více
13 roků 9 měsíců zpět - 13 roků 9 měsíců zpět #18 od mio9
Jj to by poohlo když tak mi ho pošli na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Moc Díky ;)
Poslední změna: 13 roků 9 měsíců zpět uživatelem mio9.

Více
13 roků 9 měsíců zpět #19 od mio9
Díky za rady:) Tipo už je spravený, nakonec to dělalo to relátko protože vypínalo když nemělo. Relé jsem vyměnil a ted je vše OK B)

Více
13 roků 9 měsíců zpět #20 od duro7
Odpověděl duro7 pro téma Re: Vstřikování
ahojte dneska mi cestou domov z roboty zacala svietit kontrolka vstrekovania(svietila celu cestu) ale ziadnu zmenu na chode motora som nepocitil tak neviete nahodou ci ta kontrolka nesluzi aj na diagnostyku ineho problemu?alebo to nemoze byt nahodou niekde iba zly kontakt?

Fiat Tipo 1,8 GT 3dv. Modráák:)

Více
13 roků 9 měsíců zpět - 13 roků 9 měsíců zpět #21 od mio9
S tou kontrolkou nevím, protože kdyby tam byl špatný kontakt tak to nesvítí vůbec ale že to svítí pořád tj divný. Mě to při rozsvícení zdechalo, ale ta kontrolka se rožne jakmile tlak v soustavě klesne pod nějakou hranici. Takže podle mě tam budeš mít menší tlak než je normal a proto kontrolka svítí ale ten tlak je pořád tak vysoký aby ti to auto jelo.

A nebo ti odešlo to co ti tu kontrolku spíná (asi nějaké relé) a je pořád sepnutá ale s tímhle ti pordí někdo kdo to měl rozdělaný.
Poslední změna: 13 roků 9 měsíců zpět uživatelem mio9.

Více
13 roků 9 měsíců zpět #22 od duro7
myslis ze by to mohol robit aj palivovy filter?lebo ten som este nemenil a uz som urobil skoro 30 000km od kedy ho mam.Inak dneska som s Tipom jazdil a ide ako ma.Ked zapnem klucik do prvej polohy tak cerpadlo zabzuci tak ako vzdy,kontrolka vstrekovania zhasne a normalne nastartujem ale po chvili sa znovu rozsvieti a sveti a svieti:) a je jedno ci ho necham bezat na volnobehu ale pocas jazdy.

Více
13 roků 9 měsíců zpět #23 od duro7
takze pro presurfovani netu zistujem ze tato kontrolka signalizuje chyby aj ineho charakteru ako palivovej sustavy,takze vyzera to tak ze bude zle niektore cidlo.

Více
13 roků 9 měsíců zpět #24 od mio9
Palivový filtr by to teoreticky být mohl ale vzhledem k tomu že jde o benzín tak ty filtry neodchází pokud nekupuješ nějaký pochybný benzín :)

Vygenerováno za 0.091 sekund