Po výměně rozvodového řemene už nechytá

Více
13 roků 1 měsíc zpět #1 od Urby
Zdravím mám dotaz poté co jsem vyměnil rozvodový řemen tak jsem chtěl nastartovat a nic startér točí z motorem,palivo tam jde,jede jak šicí stroj nemá žádnou komprezy a už opravdu nevím

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 1 měsíc zpět #2 od Charles
špatně nastavené rozvody a modli se, že se ti to nepotkalo...

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
13 roků 1 měsíc zpět #3 od Urby
Zdravím no podle jednoho známého co se na to koukal tak se nepotkal ale opravdu asi špatně naladěný!Budu asi za vola ale nemůžeš mi říct jak to naladit protože jsem na motoru nenašel marky

Více
13 roků 1 měsíc zpět #4 od matespv
myslim si ze to máš potkaný, hlavne napis co máš za motor, u 1,4 jsou rysky na novym remenu a sedi to s ryskama na vacce aji na klice, nektery motory jsou udelany tak ze majou vic zapusteny ventily v hlave takze se to nepotka ale pochybuju ze se to tyka zrovna tipa

• jumbo
13 roků 1 měsíc zpět #5 od jumbo
Kup si tuto knihu a dozvíš se víc. Někde na foru, je i ke stažení, ale nemůžu to najít kde.

fiattipo.net/index.php/forum/9-bazar-aut...4081-kniha-jak-na-to

Více
13 roků 1 měsíc zpět - 13 roků 1 měsíc zpět #6 od Urby
Tuto knihu jsem si pořídil a tam ukazujou rysky na plechovým krytu ale já tam mám plastový kryt a na něm není. Můj motor je 1.4 i.e 51 kw
Poslední změna: 13 roků 1 měsíc zpět uživatelem Urby.

Více
13 roků 1 měsíc zpět #7 od Charles
nemuselo se to potkat, záleží o kolik to je špatně nastvené. Jestli se to potkalo se pozná, až když se to náhodou podaří natočit, jestli to bude cvakat nebo snad střílet do sání/výfuku. nepotkal se u tipa jenom motor 1.1, který byl převzat z una, fire motory se nepotkají, ale jinak všechny zbylé motorizace v tipech/temprách ano :silly:
ryska je na tom deklu takový plastový výsuvný bazmek, úplně se vysune a vačka musí mít rysku směrem na jeho konec, je to vidět i v té knize.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
13 roků 1 měsíc zpět #8 od Urby

Charles napsal: nemuselo se to potkat, záleží o kolik to je špatně nastvené. Jestli se to potkalo se pozná, až když se to náhodou podaří natočit, jestli to bude cvakat nebo snad střílet do sání/výfuku. nepotkal se u tipa jenom motor 1.1, který byl převzat z una, fire motory se nepotkají, ale jinak všechny zbylé motorizace v tipech/temprách ano :silly:
ryska je na tom deklu takový plastový výsuvný bazmek, úplně se vysune a vačka musí mít rysku směrem na jeho konec, je to vidět i v té knize.

Ano tak to souhlasí :) tak přesně jsem to naladil ale přesto nechce naskočit když otočím klíčkem tak startér točí apsolutně bez odporu jak kdyby jsem neměl v motoru válce!

Více
13 roků 1 měsíc zpět #9 od matespv
já mám taky 1.4ie a když jsem dělal rozvody tak jsem měl ´vydůlčikovaný´ rysky na řemenici vačky i na klikové hřídely a na novém rozvodovém řemenu byli rysky ktere se nastavily na ně. Na takovým rozvodu není co zkazit ale pozor na přepnutí řemenu (mě při zahřátém motoru hučela napínácí kladka)

Více
13 roků 1 měsíc zpět #10 od matespv
Alw když píše že motor nemá kompresy tak si myslím že to bude potkáný, když dělám rozvodý tak si vždy projistotu zatočím ráčnou motorem a posloucham :laugh:

Charles napsal: nemuselo se to potkat, záleží o kolik to je špatně nastvené. Jestli se to potkalo se pozná, až když se to náhodou podaří natočit, jestli to bude cvakat nebo snad střílet do sání/výfuku. nepotkal se u tipa jenom motor 1.1, který byl převzat z una, fire motory se nepotkají, ale jinak všechny zbylé motorizace v tipech/temprách ano :silly:

Více
13 roků 1 měsíc zpět #11 od Urby
No abych přiznal barvu :D já mám akčního kamaráda kterej mi chtěl pomoct a než jsem přijel s náhradními díly tak on to sundal aniž by je označil tak proto mám problém s naladěním

Více
13 roků 1 měsíc zpět #12 od matespv
jak jsem psal měli by tam být rysky

Více
13 roků 1 měsíc zpět #13 od Urby
Právě že jsem s tím točil a nic nenasvědčuje tomu že to je potkaný

Více
13 roků 1 měsíc zpět #14 od matespv
ale točil jsi s ním až po tým co to nechytlo ne?

Více
13 roků 1 měsíc zpět #15 od Urby
:S No nechápu už jsem z toho na prášky

Vygenerováno za 0.493 sekund