Fiat tempra 2,0ie motor má zvláštné spravanie

• Trypo1302
  • Autor tématu
13 roků 6 měsíců zpět #16 od Trypo1302
ako site? čerpadlo si nenašiel?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #17 od Ricsi257
No hej cerpadlo. naslovensku asponze tu unas mi povedali ze sa neviraba :D ale taketo cerpadlo co je na obrazku hovorili ze to je do tipa 2.0ie:) ale ide stym pekne inac :) Prvu otazku nerozumijem :) inac motor tempri 2.0 vizera stejne ako motor tipa 2.0? mam obrazky vo galerii. Ricsi257
Poslední změna: 13 roků 6 měsíců zpět uživatelem Ricsi257.

• Trypo1302
  • Autor tématu
13 roků 6 měsíců zpět #18 od Trypo1302
ja mám z mojej 1,8ie čo zdochla dávnejšie a mal som tam neskôr nahodený 2,0ie a išlo to ako dive tam mám istotu že je v dobrom stave plavtne mám celu nadrž a kopec dielov

Více
13 roků 6 měsíců zpět #19 od Ricsi257
Tak skus vimenit ceroadlo ke dto uz mas rozobrate ajtak :) ale ked to cerpadlo stalo nasucho bez benzinu tak s amohlo poskodit mne s atak odislo cerpadlo ze predosli majitel nechal auto stat bez paliva na 1mesiec ked som kupil auto za 3dni mi skapalo cerpadlo:D :D

• Trypo1302
  • Autor tématu
13 roků 6 měsíců zpět #20 od Trypo1302
ja ho mam asi dva roky na povale v nadrži

Více
13 roků 6 měsíců zpět #21 od Ricsi257
ved skusis vimenit nieky cas to bude ist mozna ze stym nebudes mat problemi len ja som mal smolu :D inac nove mna stalo 70eur :)

• Trypo1302
  • Autor tématu
13 roků 6 měsíců zpět #22 od Trypo1302
tak to by nebola velka cena

Více
13 roků 6 měsíců zpět #23 od Ricsi257
no neni to take hrozne ale toto je len taka made in china :D :D ale zatial to funguje uz to mam 2roky:)

• Trypo1302
  • Autor tématu
13 roků 6 měsíců zpět #24 od Trypo1302
skusal som nejake vstreky ktore som este nasiel doma v zasobach a ked som napojil vrčí to ako motorček je to spravny zvuk ja by som povedal ze zvuk toho sa da porovnat ako motorcek vibracneho zvonenia

• Trypo1302
  • Autor tématu
13 roků 6 měsíců zpět #25 od Trypo1302
po pol hodine nadaviek som vymenil palivové čerpadlo a autko ide ako širón je to možné ked som odpojil hadice z čerpadla vypadlo pár kvapiek benzínu

• Trypo1302
  • Autor tématu
13 roků 6 měsíců zpět #26 od Trypo1302
vieš mi prosim ta povedat kde najdem koncovku na diagnostiku ?

• jumbo
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #27 od jumbo
Poslední změna: 13 roků 6 měsíců zpět uživatelem jumbo.

Více
13 roků 6 měsíců zpět #28 od Ricsi257

Trypo1302 napsal: skusal som nejake vstreky ktore som este nasiel doma v zasobach a ked som napojil vrčí to ako motorček je to spravny zvuk ja by som povedal ze zvuk toho sa da porovnat ako motorcek vibracneho zvonenia

mislis vstrekovace? alebo cerpadlo? cerpadlo ked vidava zvuk ako vibracny motorcek tak to asi uz neni v najlepsom stave :D koncovku na diagnostiku ja mam pri pravom blatniku za motorem v motorovom priestore :) na tempre neviem kde ma byt :)

Více
13 roků 6 měsíců zpět #29 od Ricsi257

Trypo1302 napsal: po pol hodine nadaviek som vymenil palivové čerpadlo a autko ide ako širón je to možné ked som odpojil hadice z čerpadla vypadlo pár kvapiek benzínu

ide ako siron? to akoze ide dobre alebo zle? :) no ked som vimienal cerpadlo mne nielen par kvapiek benzinu vipadlo :D
Poděkovali: Trypo1302

• Trypo1302
  • Autor tématu
13 roků 6 měsíců zpět #30 od Trypo1302
aj ja to tam mam tesne pri rozvodoch jeden trojkonektor zadeklikovany to by mohlo bit ono

Vygenerováno za 0.102 sekund