Nejde nastartovat! Pomoc
18 roků 4 měsíců zpět #16
od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Nejde nastartovat! Pomoc
Podivej se do kufru pod koberec na pravou stranu. Je tam cerny kruhovy kryt, ten oddelas, pak povolis velikou bilou plastovou matici, a muzes vytahnout cerpadlo.Nejdrive si vyzkousej jak pracuje (pomocnik Ti otoci klickem do polohy 1, cerpadlo musi bezet az do nacerpani potrebneho tlaku). Bylo by mozna dobre jej vytahnout, odpoj nejdrive hadice a konektor, pak to cerpadlo vyjmi a zkontroluj cistotu sitka - to je ulozeno uvnitr toho bileho krytu, ktery rozdelas odtazenim ve smeru od cerpadla.Zejtra se chci mrknout na čerpadlo proto se chci optat kde přesně je a jakej je k němu přístup ? Díky
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 4 měsíců zpět #17
od Michal
Alfa Romeo 75 2,0 T.S 148 hp
Alfa Romeo 155 1,8 T.S 130 hp
minulost :
Fiat Tipo 2,0 8V
Alfa Romeo Giulietta 1,6
Odpověděl Michal pro téma Re: Nejde nastartovat! Pomoc
tak jsem dnes demontoval z auta benzínové čerpadlo chvílema to bylo jako vyndávat ježka z klece ,než jsem zjistil jak vydelat palivoměr .Vyčistli jsem sítko , no a ted by mě zajímalo kde je a jak vypada to relé???????
minulost :
Fiat Tipo 2,0 8V
Alfa Romeo Giulietta 1,6
18 roků 4 měsíců zpět #18
od Augustin
Motorovy prostor, pod cernym plastovym krytem se dvema M6 sroubama (je to na zadni strane, nejblize k oknu). Pod tim krytem jsou dve rele (mala plastova nebo hlinikova kostka s kontakty cca 3x3cm) a ctyri pojistky. Rele musi spinat a rozepinat kontakt (kdyz ten kryt z toho relatka stahnes, a podivas se dovnitr.tak jsem dnes demontoval z auta benzínové čerpadlo chvílema to bylo jako vyndávat ježka z klece ,než jsem zjistil jak vydelat palivoměr .Vyčistli jsem sítko , no a ted by mě zajímalo kde je a jak vypada to relé???????
18 roků 4 měsíců zpět #19
od Michal
minulost :
Fiat Tipo 2,0 8V
Alfa Romeo Giulietta 1,6
Odpověděl Michal pro téma Re: Nejde nastartovat! Pomoc
Tak relé kloudně nespíná tak v tomhle bude asi zakopán pes.No nic budu muset koupit nový.Kolik tak přibližně stojí ? Jinak díky za rady.
minulost :
Fiat Tipo 2,0 8V
Alfa Romeo Giulietta 1,6
18 roků 4 měsíců zpět #20
od Augustin
Dulezite je, ze jsi zjistil v cem je zakopany pes a taky, ze to bude fungovat jak to ma.
Cenu presne nevim, da se to najit na internetu, ale predpokladam, ze okolo 250Kc. Da se urcite koupit i na vraku, a vyzkouset.Tak relé kloudně nespíná tak v tomhle bude asi zakopán pes.No nic budu muset koupit nový.Kolik tak přibližně stojí ? Jinak díky za rady.
Dulezite je, ze jsi zjistil v cem je zakopany pes a taky, ze to bude fungovat jak to ma.
Vygenerováno za 1.518 sekund