Startování horkého motoru
18 roků 9 měsíců zpět #16
od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Startování horkého motoru
No vidis to a ani to neboleloTak to zřejmě bylo relátko toho čerpadla... vyměnil jsem ho za jiné a vypadá to, že problémy přestaly... Doufám, že to není náhoda.
Všem zainteresovaným dík.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 11 měsíců zpět #17
od Vali
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Odpověděl Vali pro téma Re: Startování horkého motoru
Tento problém teď taky řeším a říkám si, čím by to mohlo být
:
:
Polovina čidel je u mě nová a zbytek změřenej. Tak se asi zaměřit na 2 problémy, podle tohoto tématu
1) nové relé čerpadla
2) špatný potenciometr polohy škrtící klapky
No co se týče toho relátka, nějak mi nejde na rozum, jaktože by to dělalo jen za určité teploty za tepla, máte někdo nějakou teorii
:
:
Díky za radu, už mě nic nenapadá.. asi koupím nové relé a uvidím, je to přeci jen levná varianta v porovnání s poťákem

Polovina čidel je u mě nová a zbytek změřenej. Tak se asi zaměřit na 2 problémy, podle tohoto tématu
1) nové relé čerpadla
2) špatný potenciometr polohy škrtící klapky
No co se týče toho relátka, nějak mi nejde na rozum, jaktože by to dělalo jen za určité teploty za tepla, máte někdo nějakou teorii

Díky za radu, už mě nic nenapadá.. asi koupím nové relé a uvidím, je to přeci jen levná varianta v porovnání s poťákem

17 roků 8 měsíců zpět #18
od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: Startování horkého motoru
Tak jsem tu dlouho nepsal, na tuto problematiku, kutil jsem a špekuloval, poté co jsem byl na měření a zjisitli mi špatné zapalovací kabely, táhlo plynu otřepené, vše jsem vyměnil a dal i nové svíce... změna razantní, ale největší změna byla po výměně celé vstřikovací jednotky, měl jsem špatný regulátor tlaku paliva, tomu jsem přisuzoval i špatné teplé starty. No vyměnil jsem celé osazení, jen tam je původní krokomotorek. Výsledek byl, že auto nešlo startnout pak jsem to rozchodil přes můj starý poťák, auto po restartu řj jelo jak z praku, ale začaly problémy se studeným startem (to už byl daný ten "nový"poťák z té měněné vstřikovačky)tak jak to dělalo za tepla teď za studena.
Tak jsem dal tedy můj původní poťák můj, studené starty už ok, ale ty teplé sem tam pořád dělají blbosti
.
Projevuje se to tak, že auto padá z otáček , s plynem to jde, ale chvíli na něm musím stát. Jinak auto jede o porovnání jinak než před tím po všech výměnách - je to super. Jen mi prostě nejde do hlavy, co ty teplé starty sakra...poradíte někdo??? Už mě fakt nic nenapadá. Všechna čidla, krom snímače otáček měněná i lambda za novou. Snímač ot. meřenej a v poho se jeví, stejně tak kontakty na něm. Díky za vaše názory
Chci to mít prostě v pořádku komplet, když už jsem se s tím tolik nahrál, to asi chápete
Tak jsem dal tedy můj původní poťák můj, studené starty už ok, ale ty teplé sem tam pořád dělají blbosti
.
Projevuje se to tak, že auto padá z otáček , s plynem to jde, ale chvíli na něm musím stát. Jinak auto jede o porovnání jinak než před tím po všech výměnách - je to super. Jen mi prostě nejde do hlavy, co ty teplé starty sakra...poradíte někdo??? Už mě fakt nic nenapadá. Všechna čidla, krom snímače otáček měněná i lambda za novou. Snímač ot. meřenej a v poho se jeví, stejně tak kontakty na něm. Díky za vaše názory

Vygenerováno za 0.041 sekund