Jak startujete????Dotaz

Více
18 roků 3 měsíců zpět #31 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma Re: Jak startujete????Dotaz

Zdar chlapi, mam zase takovy problem, kdyz je motor studeny, v poho nastartuji. Ale kdyz ujedu treba jen nejakou kratkou vzdalenost (cca 2km) a pak motor vypnu, uz se mi nepodari nastartovat. Proste jen tocim a nic. Kdyz to zkusim pozdeji, asi az je motor studenejsi, pak to zase naskoci v poho, ale musim dlouho cekat. Kdyz ujedu vetsi vzdalenost (mam to vyzkousene na 10km), asi az se motor dostane na provozni teplotu, pak mi to taky startuje v poho. Je jen problem s kratkodobou jizdou a startem po ni. Nevite nekdo, cim to muze byt? Diky

Ja som mal podobný problém a vyriešilo sa to výmenou snímača otáčok.

Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #32 od lepa
Odpověděl lepa pro téma Re: Jak startujete????Dotaz

Zdar chlapi, mam zase takovy problem, kdyz je motor studeny, v poho nastartuji. Ale kdyz ujedu treba jen nejakou kratkou vzdalenost (cca 2km) a pak motor vypnu, uz se mi nepodari nastartovat. Proste jen tocim a nic. Kdyz to zkusim pozdeji, asi az je motor studenejsi, pak to zase naskoci v poho, ale musim dlouho cekat. Kdyz ujedu vetsi vzdalenost (mam to vyzkousene na 10km), asi az se motor dostane na provozni teplotu, pak mi to taky startuje v poho. Je jen problem s kratkodobou jizdou a startem po ni. Nevite nekdo, cim to muze byt? Diky

Ja som mal podobný problém a vyriešilo sa to výmenou snímača otáčok.

Diky za radu, zkusim vsechno, jen aby to bylo OK.

Fiat Tipo 1.4 i.e., 51kW, r.v.91

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 1.783 sekund