Teplota
Fiat Tipo 1.4. ie. DGT.
☆ FIAT Tipo 1.4ie DGT 51kW r.v.90 ☆
www.fiattipo.net/index.php/fotogalerie/c...y-fiat-tipo-14ie-dgt
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
myslim ze by jsis mel koupit novou palubku a nejlepe klasickou s kulatyma budíkama.ty digi jsou casto poruchové.tak to muze byt ten tvuj duvod
A co náhon,zapojení palubky a tak.?
Co se tyce poruchovosti, mam uz druhe tipko s dgt palubkou a zatim (musim zaklepat) bez problemu. Uz jsem si na tu palubku zvykl a nejak bych nemenil.
Jinak k problému: Si si jistej že máš dobrej kotakt jak u palubky tak i u čidla ( mě osobně třeba vypadává kontakt u měřáku hladiny oleje takže občas svítí občas ne a ještě jsem neměl možnost ho spravit - navíc sem teď boural )??
Dál mě napadaj přelomený vodiče že by to bylo přímo palubkou se mi nezdá ...
Souhlas kamarád má taky TIPO s digitál palubkou a jede mu už 5 let bez problému
Jinak k problému: Si si jistej že máš dobrej kotakt jak u palubky tak i u čidla ( mě osobně třeba vypadává kontakt u měřáku hladiny oleje takže občas svítí občas ne a ještě jsem neměl možnost ho spravit - navíc sem teď boural )??
Dál mě napadaj přelomený vodiče že by to bylo přímo palubkou se mi nezdá ...
Jistej si právě nejsem.Čidlo mám vyměněný to spravný.Teplota na budíku se mi vyšplhá prostě na max. a pak to skáče +- 2,3,dílky.I větrák se sepne když je budík na max. i tam je nový čidlo.
Přece by nesepnul kdyby to byl jen kontakt nebo palubka, nebo se pletu ?
Zkuste napsat někdo další názor
Já sám sem začátečník, ikdyž už dost věcí vim, tka spoustu věcí newim
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
no tak to bude orisek nekde jinde to palubka opravdu nebude.kdyz se ti sepnevetrak .to fakt je zajimava zahada.
Tak sem zkusil jinou palubku a se stejným výsledkem,z čehož mi vyplívá,že to asi palubkou nebude.Zaráží mě že ten motor běží v pohodě.Nevim co by to mohlo dělat.Přes počítač teplota nejde ne?Bejt někdo z "klubu" poblíž,že by sme se porejpali.Já to vzdávám.Jinak autíčko je super.Áááááááááááááááách jo.
no tak to bude orisek nekde jinde to palubka opravdu nebude.kdyz se ti sepnevetrak .to fakt je zajimava zahada.
Tak sem zkusil jinou palubku a se stejným výsledkem,z čehož mi vyplívá,že to asi palubkou nebude.Zaráží mě že ten motor běží v pohodě.Nevim co by to mohlo dělat.Přes počítač teplota nejde ne?Bejt někdo z "klubu" poblíž,že by sme se porejpali.Já to vzdávám.Jinak autíčko je super.Áááááááááááááááách jo.
Zkus si opsat čísla z čidel a najdi na netu jaké tam opravdu patří. Mohlo by to být klidně v čidle teploměru a v tom čidle co je na chladiči. To spíná ventilátor. V obchodě kde ti to prodali mohl být nějaký mamlas a zaměnit čidla na jiný motor.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
ano stemito mamlasi mam take stejny problem ale kdyz to nevyresi inet tak potom snad uz jen skus do servisu na pocitac a ten by ti snad mel vyresit onen problem.no tak to bude orisek nekde jinde to palubka opravdu nebude.kdyz se ti sepnevetrak .to fakt je zajimava zahada.
Zkus si opsat čísla z čidel a najdi na netu jaké tam opravdu patří. Mohlo by to být klidně v čidle teploměru a v tom čidle co je na chladiči. To spíná ventilátor. V obchodě kde ti to prodali mohl být nějaký mamlas a zaměnit čidla na jiný motor.
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
tak v praci mi poradil kluk aby jsi se podival na kostru palubky a celkovou kostru.
Takže problém vyřešen.Přeměřeno,odzkoušeno - KOSTRA,minus kabel.Kdo by to byl řekl!!
no bohuzel ale i blba kravinka stoji za velkym problememtak v praci mi poradil kluk aby jsi se podival na kostru palubky a celkovou kostru.
Takže problém vyřešen.Přeměřeno,odzkoušeno - KOSTRA,minus kabel.Kdo by to byl řekl!!
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
no bohuzel ale i blba kravinka stoji za velkym problememtak v praci mi poradil kluk aby jsi se podival na kostru palubky a celkovou kostru.
Ale toho potu,slz,probdělích nocí,sebesiodříkání,krve.....!