prevodovka
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
P.S:hlavne v nemeckem manualu od tipa pisou jine prevodove stupne nez v ceskem prekladu tak by mne zajimalo jake jsou ty spravne.shoduji se jen v 1,3a4 prevodovem stupni. dekuji
MOC MI S TIM POMUZETE
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- TripleX
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
- TripleX
jj diky moc jen jeste snad abych ho tammelja.a prosimte ty netusis kde bych mohl najit ty prevodove stupne od tempry co???a nemas nahodou nekde ty stupne na to tipo???2.0 8VMas to na e-maile kde je kod prevodovky...
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
- TripleX
jj diky moc jen jeste snad abych ho tammelja.a prosimte ty netusis kde bych mohl najit ty prevodove stupne od tempry co???a nemas nahodou nekde ty stupne na to tipo???2.0 8VMas to na e-maile kde je kod prevodovky...
Mail uz mas odoslany pozrem este ci tam nie su aj prevody
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
- TripleX
moc ti vdaka
No mne to vyhadzuje ze to su rovnake prevodovky ale podla mojej skusenosti tomu nie je tak a prevody su tam neni... Pozri kod... Inak ja by som nehladal mozno problem v prevodovke ale skor v motore ked to nie je ono. Ved to hned zbadas ci to nejde pre to ze su tazke alebo to striela ze su lahke prevody alebo nie. Inak ja mam 2.0 16V a mam tam original prevodovku ale nie som spokojny tiez pretoze to ma dost tazke sprevodovanie ono to je sice parada na dlhsie vozenie ale ja by som privital taku nejaku kratsiu s lahsimi prevodmi aby som mohol strielat s autom aj za cenu ze bude vacsia spotreba a mensia maximalka. Ale v podstate je to celko slusne len uz trojka je na hrane a stvorka podobne a 5 ta je naozaj iba na dialnicu ta ide od 60 do 230...
no prave cojsem melten puvodni 2.0 tak jsem krasne hrabal na1 a jelo to max 200 mozna i trosku vic ale uz mi chybela odvaha a rovna silnice.a ted?? jel jsem 160 a tvarilo se to jako ze uz se mu vice nechce a na jednicku nezahrabu.u tam toho jsem ve 160 pridal plyn a uz jsem citil jak se rozjizdi a ted????? vubec bubla si tu svoji a tahne se.moc ti vdaka
No mne to vyhadzuje ze to su rovnake prevodovky ale podla mojej skusenosti tomu nie je tak a prevody su tam neni... Pozri kod... Inak ja by som nehladal mozno problem v prevodovke ale skor v motore ked to nie je ono. Ved to hned zbadas ci to nejde pre to ze su tazke alebo to striela ze su lahke prevody alebo nie. Inak ja mam 2.0 16V a mam tam original prevodovku ale nie som spokojny tiez pretoze to ma dost tazke sprevodovanie ono to je sice parada na dlhsie vozenie ale ja by som privital taku nejaku kratsiu s lahsimi prevodmi aby som mohol strielat s autom aj za cenu ze bude vacsia spotreba a mensia maximalka. Ale v podstate je to celko slusne len uz trojka je na hrane a stvorka podobne a 5 ta je naozaj iba na dialnicu ta ide od 60 do 230...
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
- TripleX
no prave cojsem melten puvodni 2.0 tak jsem krasne hrabal na1 a jelo to max 200 mozna i trosku vic ale uz mi chybela odvaha a rovna silnice.a ted?? jel jsem 160 a tvarilo se to jako ze uz se mu vice nechce a na jednicku nezahrabu.u tam toho jsem ve 160 pridal plyn a uz jsem citil jak se rozjizdi a ted????? vubec bubla si tu svoji a tahne se.moc ti vdaka
No ale podla mna toto nebude isto prevodovkou... Prevodovka keby bola ako tazsia na TEMPRE pretoze lahsia isto nebude alebo rovnaka tak by si to citil tak ze by si hrabal rovnako pretoze jednotka je vsade dost kratka a pri vysokych rychlostiach by si to zbadal iba tak ze by sa to pomalsie rozbehlo napriklad ale ked to uz vytocis na urcite otacky tak to musi slapat a aj keby tam bol aky tazsky prevod tak od 160 by sa este rozbiehalo aj ked slimak. Ja si myslim ze mas skor motor horsi. Premeraj tlaky... Alebo jedine ze by tam bola prevodovka s diesla...
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
- TripleX
jeste mozna nemas nejaky obr. jak jsou zapojene ty tlakove(zduchove) hadicky cerne plastove.jak jsou tam u motoru atd.?
A tu knizku jak na to mas???
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
- TripleX
jj mam a tam je uplny H......
Lebo tu v tom programe uz nie je nic takeho detailneho a jedine co mozem uz iba odfotit moje TIPO ale ja mam 2.0 16V neviem ci to bude to iste...