prevodovka

Více
18 roků 4 měsíců zpět #16 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: Program

jj mam a tam je uplny H......

Lebo tu v tom programe uz nie je nic takeho detailneho a jedine co mozem uz iba odfotit moje TIPO ale ja mam 2.0 16V neviem ci to bude to iste...

ja si totiz nejsu isty zda-li mam ony hadicky spravne zapojene

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #17 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: Program

jj mam a tam je uplny H......

Lebo tu v tom programe uz nie je nic takeho detailneho a jedine co mozem uz iba odfotit moje TIPO ale ja mam 2.0 16V neviem ci to bude to iste...

ja si totiz nejsu isty zda-li mam ony hadicky spravne zapojene

Tak to cvakni ty ja to dam pozret... Posli na e-mail

18 roků 3 měsíců zpět #18 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma ...
Koupil jsem Tipo 2.0 8v potuneny a dostal sem k nemu druhou prevodovku.Chtel ji tam davat ze je kratsi tzn. lepsi zrychleni a mensi maximalka.Bud shanim nekoho kdo mi ji tam namontuje nebo nekoho kdo nabidne dobrou cenu-PRAHA info na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

• TripleX
18 roků 3 měsíců zpět #19 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: ...

Koupil jsem Tipo 2.0 8v potuneny a dostal sem k nemu druhou prevodovku.Chtel ji tam davat ze je kratsi tzn. lepsi zrychleni a mensi maximalka.Bud shanim nekoho kdo mi ji tam namontuje nebo nekoho kdo nabidne dobrou cenu-PRAHA info na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

No ja by som kupil ale zaujima ma ci je iba druha prevodovka napriklad z ineho auta kratsie mali aj 1,4 a 1,6 asi alebo je original na 2.0 a su vymenene prevody a je zrepasovana. Ak by bola zrepasovana a vymenene prevody mozno by som zaujem mal. Jedna sa mi o to ze mam 2.0 16V a uz som jednu prevodovku znicil a myslim ze nejaku z 1,4 by som poslal velmi rychlo do vecnych lovist

Více
18 roků 3 měsíců zpět #20 od Kyslik
Odpověděl Kyslik pro téma Re: prevodovka
Je možné na motor 1.6 (dvouvačka, ale nevim typ) napasovat převodovku z motoru 160.A8 - tj 2litr šestnáctiventil?
Budu totiž měnit motor za slabší (dvoulitr zatím podstoupí repasi) a nechci vyndavat i převodovku.
Popř by mě zajímalo co se musí vyměnit pokud s tím jsou nějaké problémy...

Více
18 roků 3 měsíců zpět #21 od Tkevlar
Odpověděl Tkevlar pro téma Re: prevodovka
Možná budš muset vyměnit jeste setrvák. Pac ten z 2 litra bude mit vetsi prumer. Nevim to jiste.

Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D

Více
18 roků 3 měsíců zpět #22 od Kyslik
Odpověděl Kyslik pro téma Re: prevodovka
Ok. Dík...přesně to jsem chtěl slyšet. U jinejch aut to taky tak bývá. A příruba tedy pasuje bez problémů?

Více
18 roků 2 měsíců zpět #23 od dj_wow
Odpověděl dj_wow pro téma Re: prevodovka
nevite nekdo, kde je ten sroub, kterym se vypousti olej z prevodovky??? ani za boha ho nemozu anjit.. teda jeden jsem asi nasel, ale nejde odtahnout...

Více
13 roků 2 měsíců zpět #24 od stransky
Odpověděl stransky pro téma Re: Rovnake

TripleX napsal:

moc ti vdaka

No mne to vyhadzuje ze to su rovnake prevodovky ale podla mojej skusenosti tomu nie je tak a prevody su tam neni... Pozri kod... Inak ja by som nehladal mozno problem v prevodovke ale skor v motore ked to nie je ono. Ved to hned zbadas ci to nejde pre to ze su tazke alebo to striela ze su lahke prevody alebo nie. Inak ja mam 2.0 16V a mam tam original prevodovku ale nie som spokojny tiez pretoze to ma dost tazke sprevodovanie ono to je sice parada na dlhsie vozenie ale ja by som privital taku nejaku kratsiu s lahsimi prevodmi aby som mohol strielat s autom aj za cenu ze bude vacsia spotreba a mensia maximalka. Ale v podstate je to celko slusne len uz trojka je na hrane a stvorka podobne a 5 ta je naozaj iba na dialnicu ta ide od 60 do 230...

no tak ja mam fiat tipo rv93 1.6 dvoj vačka 88hp a mam dost problem stim ze prevodovka je prílis krátka mx 160 pri 90km/h mam 3500 otáčok tak kdo by chcel veselo vymeni za prevodovku z dvojlitra ak pasujú

Vygenerováno za 0.382 sekund