POMOC !!!!!!

Více
18 roků 4 měsíců zpět #1 od IceTipo
POMOC !!!!!! vytvořil uživatel IceTipo
dusi se mi to nejde se stim poradne rozjet musim to vytacet aby se rozjel a nedrzi pri volnobehu otacky musim porad slapat na plyn at je studeny citeply.Kdyz chcipne nechce normalne nastartovat dlouho toci a musim dat plny plyn aby se chytil ale neni to hned protoci se tak 5x nez se chytne a chyta dost od spodu.dekuji za vasi pomoc

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #2 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: POMOC !!!!!!

dusi se mi to nejde se stim poradne rozjet musim to vytacet aby se rozjel a nedrzi pri volnobehu otacky musim porad slapat na plyn at je studeny citeply.Kdyz chcipne nechce normalne nastartovat dlouho toci a musim dat plny plyn aby se chytil ale neni to hned protoci se tak 5x nez se chytne a chyta dost od spodu.dekuji za vasi pomoc

A auto je ake benizin diesel obsah motor atd?

Více
18 roků 4 měsíců zpět #3 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: POMOC !!!!!!
2.0 8V benzin 83KW/112 - 120Hp

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #4 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Nieco tam nebude v poriadku

Skontroluj vsetky podtlakove hadice a hadicky...

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #5 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: Nieco tam nebude v poriadku

Skontroluj vsetky podtlakove hadice a hadicky...

Uz si spominam tebe to ani netahalo poriadne. Inak teraz ma napada a benzinove cerpadlo mas v poriadku? Mozno je zhorene benzinove cerpadlo...

Více
18 roků 3 měsíců zpět #6 od cysy
Odpověděl cysy pro téma Re: POMOC !!!!!!
Zkoušel jsi se podívat na vzduchový filtr? když to nemá vzduch tak se to uchlastává a nechce to chytat a taky po startu to cítíš u výfuku po benzínu. A hlavně tím trpí katík, i ten může být spečený a to by vysvětlilo že to chytá tak špatně, jinak nevím ale je to těžko říct to musíš sám vyzkoušet. Začni u toho filtru a pak povol výfuk před katíkem a uvidíš, pa

Více
18 roků 3 měsíců zpět #7 od cysy
Odpověděl cysy pro téma Re: POMOC !!!!!!
ještě jsem si vzpomněl ze vzduchové hadice před klapkou vede jedna do váhy vzduchu, měl by to být takový váleček se dvěma konektory u sací vačky a od něj vede hadice za klapku, když sundáš filtr s té hadice a ucpeš jí dlaní tak i na volnoběch by jsi měl poznat že tam vzniká podtlak ale bacha když přidáš plyn tak to opravdu saje a tu ruku neodlepíš a jestli to nesaje tak je vadná ta váha nebo napájení do ní.
Váha slouží pro počítač, který vyhodnocuje vztlak a podle toho dávkujou vstřiky, to by mohl být taky důvod tvého problému.
ted už je to asi vše co mě ted napadá.
jestli bys potřeboval poradit, třeba až to budeš dělat tak mi můžeš zavolat na 736181704 ale né ve 22 hod.
Hlavně by mě zajímalo čím to je , když bys mohl pak se zmínit, bylo by to super.pa

Více
18 roků 3 měsíců zpět #8 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: POMOC !!!!!!

ještě jsem si vzpomněl ze vzduchové hadice před klapkou vede jedna do váhy vzduchu, měl by to být takový váleček se dvěma konektory u sací vačky a od něj vede hadice za klapku, když sundáš filtr s té hadice a ucpeš jí dlaní tak i na volnoběch by jsi měl poznat že tam vzniká podtlak ale bacha když přidáš plyn tak to opravdu saje a tu ruku neodlepíš a jestli to nesaje tak je vadná ta váha nebo napájení do ní.
Váha slouží pro počítač, který vyhodnocuje vztlak a podle toho dávkujou vstřiky, to by mohl být taky důvod tvého problému.
ted už je to asi vše co mě ted napadá.
jestli bys potřeboval poradit, třeba až to budeš dělat tak mi můžeš zavolat na 736181704 ale né ve 22 hod.
Hlavně by mě zajímalo čím to je , když bys mohl pak se zmínit, bylo by to super.pa

Diky za vsechny mozjne detaily pricin ale uz jsem to vyresil. Ten filtr mam sport a je otevreny tak ten to nebyl tu vahu jsem neskousel a ten Katalizator uz 3roky nemam mam tam vsazen rezonator ale vysledek setreni je Vicko rozdelovace a svicky

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

18 roků 3 měsíců zpět #9 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma ..
Prosim o pomoc,nechce se mi davat Tipo do servisu tak se zeptam tady,dneska sem po dlouhy dobe nastartoval Tipo pomoci kabelu od kamarada a hned chciplo,nastartoval sem znova a uz nechciplo ale kdyz sem lehce pridal plyn neco klapalo v motoru a melo tendenci chcipnout.Nechal sem ho tri minutky ohrat a porad lapalo kdyz sem pridal a melo nepravidelny zvuk motoru,zkusil sem se rozjet a neslo to vzdy chciplo.Uz driv chcipalo obcas pri volnobehu,musel sem porad drzet otacky.Jinak ted sem tam dal novej filtr ale tim to asi nebude.Pls. poradte,pomozte nekdo z Prahy,je to moje prvni auto a chci jezdit :oops:

motor 2.0 83kv

18 roků 3 měsíců zpět #10 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma ..
Ted sem ho opet nastartoval,opet klepalo ale rozjizdelo se normalne,zvuk melo nepravidelny.Pls. naky rady,rychlou pomoc prijedu snim kamkoli v okoli Prahy nebo v Praze ale nak se mi snim nechce jezdit klepe to kdyz pridam!!

Více
18 roků 3 měsíců zpět #11 od PavelM
Odpověděl PavelM pro téma Re: POMOC !!!!!!
A pred tim to neklepalo? Jak dlouho to stalo? Muzes mit treba vodu v benzinu a detonacne to spaluje.. Mas tam dost oleje? Z toho popisu tezko radit.. Klepat muze cokoli.

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

18 roků 3 měsíců zpět #12 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma ...
Stalo tyden,predtim to neklapalo....fakt nevim co ted stoji tam a ja nevim co delat normalne riv chcipalo kdyz nebyli otacky jinak jelo uzasne a ted klepe neco fakt hlasite kdyz pridam!

18 roků 3 měsíců zpět #13 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma ....
Tak olej je uplne na max!Kdyby to byla ta voda v benzinu co mam delat?Ale pochybuju,bouga to jen v motoru z vyfuku nic,jako neboucha ale klape jak nakej remen kdyby tam klapal!

Více
18 roků 3 měsíců zpět #14 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: ...

Stalo tyden,predtim to neklapalo....fakt nevim co ted stoji tam a ja nevim co delat normalne riv chcipalo kdyz nebyli otacky jinak jelo uzasne a ted klepe neco fakt hlasite kdyz pridam!

skus se kouknout na svicky mozna ti jedna vynechava a to klapani muze byt ventil.fakt taky netusim prosim zrovna tebe jsem potreboval muzes mi napsat na tel: 736 771 600 potreboval bych se stebou nekde sejit a zkouknout ti ten tvuj mototr jak to tam vse vypada.nedavno jsem ho menil a nevim jestli mam vsechny hadicky dobre zapojene ci nemam nejakou jinde Díky moc

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

18 roků 3 měsíců zpět #15 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma ...
Mam nastartovat a zkouset vytahovat kabel od svicky?Je jedno v jakym poradi?Co by to delalo kdyby to bylo dobry nebo spatny?

Vygenerováno za 0.481 sekund