POMOC !!!!!!
no to muzes a podlezvuku poznas jestli se ten chod zmenil ci to bezi stale stejne.kdyz se zmeni tak ta svicka je v poradfku kdyz se nezmeni tak je v haji ale mozna bych skusil aj spise vymnenit za jine svicky.Mam nastartovat a zkouset vytahovat kabel od svicky?Je jedno v jakym poradi?Co by to delalo kdyby to bylo dobry nebo spatny?
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
stačí přiložit větší šroubovák na jednotlivý vstřik a na rukojet přiložit ucho a uslišíš klepání, jestli se to schoduje s tvým klepáním tak se nic neděje a můžeš se věnovat odstranění toho,že ti to chcípá. Výše jsme řešili stejný problém a bylo to svíčkama a rozdělovačem,zkus se na to podívat a popřípadě vyčistit kontakty ve výčku. svíčky můžeš dát nové podle své peněženky ale doporučit ti můžu Denzo jezdím na nich a jsem s nimi spokojený. jinak jsem na nich odjel 3 závody do vrchu a furt drží.pa cysy
az prijedes z toho servisu azjistite cim to bylo napis.diky.a zaregistruj se ty tecky jsou na prdNo tak sem zkousel vytahnout kabely od svicek a vse ok tzn. ze svickama to neni co dal?Zda se mi ze to klepe nekde pod hlavou valcu!Dostaval posledni dobou moturek hodne zabrat tzn. ze asi je po smrti co?
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
tak mi ho nech za 7 tisic opravit a ja si ho od tebe vezmuNo mechanik mi rekl ze prej klikovka!!!!!!!!!!!§Ach jo....shhanim motor 2.0ie 83kw!Za opravu chce 7tisic!
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
teď si budu kupovat novou hračku (2.0 8V) za 4000,- kastle je nádherná ale bylo my řečeno že je motor po smrti. ůdajně klepe a asi to bude taky tak klikovka. je někdo kdo tomuhle motoru rozumí (z okolí plzně) přijede se na to podívat a řekne mi co a jak ?Oprava klikovku není tak složitá a nákladná. Ložiska na klikovku stojí do 3000. Ale musíš vytáhnot celý motor.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
teď si budu kupovat novou hračku (2.0 8V) za 4000,- kastle je nádherná ale bylo my řečeno že je motor po smrti. ůdajně klepe a asi to bude taky tak klikovka. je někdo kdo tomuhle motoru rozumí (z okolí plzně) přijede se na to podívat a řekne mi co a jak ?Oprava klikovku není tak složitá a nákladná. Ložiska na klikovku stojí do 3000. Ale musíš vytáhnot celý motor.
Celkem ani nevím kde by Nýřany mohly být:-(
Ale to co ti tam klepe bude nejspíš nějaký pístní čep. Nic jiného by to být nemuselo:-)
To se pak musí rozebrat motor, vytáhnout tu ojnici na které je vytlučené ložisky pístního čepu a nechat ojnici repasovat.
tak dneska jsem na to koukal s pár lidma. bylo mi řečeno že to může být přeskočenej rozvoďák ale to by to zas ztěží nastartovalo a klepalo by to všude. druhá možnost co mi byla řečená že to budou šály. jen by mě zajímalo jestli se daj sehant nový. tam by oprava nebyla tak pracná a snad by ani nemusel motor ven. stačilo by sundat vanu.teď si budu kupovat novou hračku (2.0 8V) za 4000,- kastle je nádherná ale bylo my řečeno že je motor po smrti. ůdajně klepe a asi to bude taky tak klikovka. je někdo kdo tomuhle motoru rozumí (z okolí plzně) přijede se na to podívat a řekne mi co a jak ?Oprava klikovku není tak složitá a nákladná. Ložiska na klikovku stojí do 3000. Ale musíš vytáhnot celý motor.
Celkem ani nevím kde by Nýřany mohly být:-(
Ale to co ti tam klepe bude nejspíš nějaký pístní čep. Nic jiného by to být nemuselo:-)
To se pak musí rozebrat motor, vytáhnout tu ojnici na které je vytlučené ložisky pístního čepu a nechat ojnici repasovat.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné: