POMOC !!!!!!

Více
18 roků 3 měsíců zpět #16 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: ...

Mam nastartovat a zkouset vytahovat kabel od svicky?Je jedno v jakym poradi?Co by to delalo kdyby to bylo dobry nebo spatny?

no to muzes a podlezvuku poznas jestli se ten chod zmenil ci to bezi stale stejne.kdyz se zmeni tak ta svicka je v poradfku kdyz se nezmeni tak je v haji ale mozna bych skusil aj spise vymnenit za jine svicky.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #17 od cysy
Odpověděl cysy pro téma Re: POMOC !!!!!!
ahoj, nevím jak hlasitě to klepe ale klepající zvuk vydávají i vstřiky.
stačí přiložit větší šroubovák na jednotlivý vstřik a na rukojet přiložit ucho a uslišíš klepání, jestli se to schoduje s tvým klepáním tak se nic neděje a můžeš se věnovat odstranění toho,že ti to chcípá. Výše jsme řešili stejný problém a bylo to svíčkama a rozdělovačem,zkus se na to podívat a popřípadě vyčistit kontakty ve výčku. svíčky můžeš dát nové podle své peněženky ale doporučit ti můžu Denzo jezdím na nich a jsem s nimi spokojený. jinak jsem na nich odjel 3 závody do vrchu a furt drží.pa cysy

18 roků 3 měsíců zpět #18 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma ...
No tak sem zkousel vytahnout kabely od svicek a vse ok tzn. ze svickama to neni co dal?Zda se mi ze to klepe nekde pod hlavou valcu!Dostaval posledni dobou moturek hodne zabrat tzn. ze asi je po smrti co?

Více
18 roků 3 měsíců zpět #19 od IceTipo

No tak sem zkousel vytahnout kabely od svicek a vse ok tzn. ze svickama to neni co dal?Zda se mi ze to klepe nekde pod hlavou valcu!Dostaval posledni dobou moturek hodne zabrat tzn. ze asi je po smrti co?

az prijedes z toho servisu azjistite cim to bylo napis.diky.a zaregistruj se ty tecky jsou na prd :D

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

18 roků 3 měsíců zpět #20 od Anonymní
me registrovane jmeno bude "....." :lol:
Zitra jede k jednomu borci z Prahy co je ujetej do Fiatu a kdyz by to nerozlousknul pude jeste k jednomu borci a kdyz i ten rek ze je motor mrtvola tak mi tam budes muset hodit nakej spesl motor,jakej by sel nejsilnejsi?

18 roků 3 měsíců zpět #21 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma ....
takze klikovka v prdeli!tzn. ze schanim motor 2.0 83KW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Více
18 roků 3 měsíců zpět #22 od Dave
Odpověděl Dave pro téma Re: POMOC !!!!!!
Zasadně bych nestartoval z plynem a vyzkoušel bych rozdělovač popř.svíčky,kablíky nebo benz.filtr,prostě ty základní věci,a pak když tak diagnostika.Taky jsem se tu jednou dočetl že měl někdo podobnej problem a psal že mu někdo poradil že muže byt chyba v počítači a že ma vyndat baterku a zapnout světla do polohy jedna a že se vynuluje a naskočí puvod.nastavení nevím co je na tom pravdy zní to jako nesmysl ale prej mu to pomohlo.Tak nevím.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #23 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: POMOC !!!!!!
skus odklopit kryt vačky a podívej se jestli není nějaká víc jetá.Občas se to stává že se opotřebí tvrdá vrstva na podložce a zničí to vačku :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

18 roků 3 měsíců zpět #24 od Anonymní
No mechanik mi rekl ze prej klikovka!!!!!!!!!!!§Ach jo....shhanim motor 2.0ie 83kw!Za opravu chce 7tisic!

Více
18 roků 3 měsíců zpět #25 od IceTipo

No mechanik mi rekl ze prej klikovka!!!!!!!!!!!§Ach jo....shhanim motor 2.0ie 83kw!Za opravu chce 7tisic!

tak mi ho nech za 7 tisic opravit a ja si ho od tebe vezmu :D

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Více
18 roků 2 měsíců zpět #26 od petr1978
Oprava klikovku není tak složitá a nákladná. Ložiska na klikovku stojí do 3000. Ale musíš vytáhnot celý motor.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 6 měsíců zpět #27 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: POMOC !!!!!!

Oprava klikovku není tak složitá a nákladná. Ložiska na klikovku stojí do 3000. Ale musíš vytáhnot celý motor.

teď si budu kupovat novou hračku (2.0 8V) za 4000,- kastle je nádherná ale bylo my řečeno že je motor po smrti. ůdajně klepe a asi to bude taky tak klikovka. je někdo kdo tomuhle motoru rozumí (z okolí plzně) přijede se na to podívat a řekne mi co a jak ?

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 6 měsíců zpět #28 od petr1978

teď si budu kupovat novou hračku (2.0 8V) za 4000,- kastle je nádherná ale bylo my řečeno že je motor po smrti. ůdajně klepe a asi to bude taky tak klikovka. je někdo kdo tomuhle motoru rozumí (z okolí plzně) přijede se na to podívat a řekne mi co a jak ?

Celkem ani nevím kde by Nýřany mohly být:-(
Ale to co ti tam klepe bude nejspíš nějaký pístní čep. Nic jiného by to být nemuselo:-)
To se pak musí rozebrat motor, vytáhnout tu ojnici na které je vytlučené ložisky pístního čepu a nechat ojnici repasovat.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #29 od TooM-As

Celkem ani nevím kde by Nýřany mohly být:-(
Ale to co ti tam klepe bude nejspíš nějaký pístní čep. Nic jiného by to být nemuselo:-)
To se pak musí rozebrat motor, vytáhnout tu ojnici na které je vytlučené ložisky pístního čepu a nechat ojnici repasovat.

tak dneska jsem na to koukal s pár lidma. bylo mi řečeno že to může být přeskočenej rozvoďák ale to by to zas ztěží nastartovalo a klepalo by to všude. druhá možnost co mi byla řečená že to budou šály. jen by mě zajímalo jestli se daj sehant nový. tam by oprava nebyla tak pracná a snad by ani nemusel motor ven. stačilo by sundat vanu.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #30 od TooM-As
to fakt nikdo nemáte zkušenosti s tímhle motorem ?

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:

Vygenerováno za 0.502 sekund