Smrdí to,chytá to na tři válce
2.0 16v
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
2.0 16v
2.0 16v
Tak jestli máš vyměněný tesnění tak by to skutečně mohlo být tím zapalovacím modulem - cívkou. Měl jsem to na své Tempře 2.0 ale logicky 8V. Studený motor běžel někdy na tři válce a při jízdě z teplým motorem to cukalo - ale běh byl již na čtyři válce. A co vstřikovače - ty by to taky mohli teoreticky bejt - vynechávaj jednotlivý vstřiky. zkontroluješ je takto : Nastartuj motor nech ho běžet na volnoběh,vem si stetoskop ( ale ten mít asi nebudeš ) nebo šroubovák a přilož ho k těle toho ventilu. Poslechni si,jestli ventil cvaká ( každé cvaknutí je vstříknutí paliva ) .Jestli toto cvakání není pravidelné,nejde slyšet,nebo slyšíš-li nějaký nezvyklý zvuk je třeba zkontrolovat konektrory ŘJ,přívod signálu od ŘJ a odpor vstřikovače. Požadovaná hodnota je 16.2 ohmu. Píše to chytrá knížka. co ty nato. Jo a kolik máš najeto :ěsnění pdo hlavou tam mám mněněné asi před 50ti ujetými kilometry.A voda se mi neztrácí.Nemůže být špatná cívka?Jo a dýmí mi to jen za studena.
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
2.0 16v
2.0 16v
Jak jsi zjistil,že jsou ty vstřiky dobrý. Jo k těm svíčkám - to samé jsem měl i u Fiatu já. Když stálo třeba týden venku ( už jsem s nim nejezdil,jezdil jsem do školy z tátou jeho novým Seatem ) a každý víkend jsem tu Tempru startoval - aby se prokonzervoval motor olejem a trochu se promázl tak mi to nechtělo chytnout anebo to chytlo ale běh byl trhavý - motor běžel na dva max na tři válce. Musel jsem ho lehce držet pod plynem aby mne vůbec nechcípl.Ten vstřikovák funguje.Dneska sem to zkoušel startovat a jenom to párkrát blflo a nic.Svíčky byly uplně mokré a černé jak svině.A mněřil sem tlaky a jsou ve všech kolem 14.2
koukl jsem se tedy na svíčky a ty elektrody byly černé jak sviňa a svíčky mokré - asi nebo spíše určitě na těch elektrodách nepřekakoval výboj a navhlchčily se od nespáleného benzínu,který šel do výfuku Svíčky jsem přejel ocelákem,namontoval a motor chytl studený po tom týdnu na drc. pak jsem opět po týdnu motor projel , projel sem auto cca najel 10 - 15
km a další týden sem ho opět nenakopl anebo běžel na dvy válce. Zase přišel na řadu ocelák a tak se to pořád opakovalo. Dle mého soudu vyměň svíčky ( zeptám se tě kolik máš na nich najeto ) a jestli to taky nebude způsobovat vadná lambda ( nouzový režim motoru - bohatší směs,která není ve válci dokonale spálena a tím i vyšší spotřeba. kolik najedeš na plnou nádrž . kolik ti vychází spoptřeba.
Mne Fiat na plnou nádrž ( 60 ltr ) najel něco málo přes 500 km - 12 ltr na 100 km.
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
2.0 16v
A jak je na tom lambda ?Svíčky mají za sebou 20 km a spotřeba tak 15l
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
2.0 16v
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
2.0 16v