Smrdí to,chytá to na tři válce
Co máš za motor ????Dneska sem to startoval a bez plynu to nechytne.A volnoběh to nedrží a když to drží tak to skáče z 1000 na 500 ot/min.Už fakt nevím.Mám sto chutí ten motor celý vindat a pohrát se s ním.Ale na to nemám prostředky.Čím to muže byt?Vypadá to jak špatný předstih.A z těch výfukových plynů mně pálí oči i když sedím v autě a mám otevřené dveře.Jako kdyby to uplně špatně spalovalo.
Asi vím čím toje. Tento problém s těma otáčkama máš jen ze studeným motorem nebo i z teplým. HLAVNĚ NAPIŠ CO MÁŠ ZA TEN MOTOR
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vsak na zacatku threatu psal, ze ma 2l 16V, staci se podivat.Co máš za motor ????Dneska sem to startoval a bez plynu to nechytne.A volnoběh to nedrží a když to drží tak to skáče z 1000 na 500 ot/min.Už fakt nevím.Mám sto chutí ten motor celý vindat a pohrát se s ním.Ale na to nemám prostředky.Čím to muže byt?Vypadá to jak špatný předstih.A z těch výfukových plynů mně pálí oči i když sedím v autě a mám otevřené dveře.Jako kdyby to uplně špatně spalovalo.
Asi vím čím toje. Tento problém s těma otáčkama máš jen ze studeným motorem nebo i z teplým. HLAVNĚ NAPIŠ CO MÁŠ ZA TEN MOTOR
Jinak k problematice mne napadlo, zda nemuzes mit preskoceny rozvodak o nekolik zubu, pak se to muze hadat.
2.0 16v
2.0 16v
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
2.0 16v
2.0 16v