digiplex a podtlaková hadička

Více
17 roků 8 měsíců zpět #16 od Vali
To Augustin: No pokud je to jen vizualizace a nemá to vlvi na spotřebu (myslel jsem, jestli nějak nezkresluje info řj,ale je to podle schématu čistě píchlé jen na palubku, takže logicky nemá), tak potom mi to upřímně srdce netrhá, do teď to stejně nešlo, ale teď když se mi podařilo přijít na to, proč to do teď nesvítilo a zapojit to, tak bych to mohl zkusit dotáhnout do konce, asi jsem puntičkář :lol: :lol:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #17 od Vali
Tak problém vyřešen už i power mi svítí, tak jsem kvůli tomu tady napsal hafo příspěvků a komentářů, všem moc díky za odpovědi a názory.

Nakonec to nejvíce vypadá na ten kontakt přehozený v té palubce na tom tišťáku, jak jsem psal ve vlákně jinde. Tím jsem opravil jak check panel a pak i ekonoměr. Každopádně jsem to čidlo musel pořádně pročistit a rozchodit no a ono to najednou jde, hola hola :lol: :lol: Snad to moje spisování pomůže případně i někomu jinému, mi osobně to hledání pomohlo zase trošku pochopit tento Italsý stroj, jsem rád, že úsilí se vydařilo :lol:
Ale řeknu vám, že se mi power rozvítí opravdu až motoru dám pořádnej ceres. Není to tak, že jak mám 3200ot/min a víc, tak se rozsvítí a basta.
Ale co mě překvapilo, tak že když jsem jel za 5 a cca 125 tak to svítilo pořád... jsem si tak říkal, že podle ekonoměru bych potřeboval přeřadit na 6 :lol: :lol:

Ještě jednou všem moc dík :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.266 sekund