Fiat-tempra,,rozlucka,,

Více
17 roků 8 měsíců zpět #1 od renekovac
Fiat-tempra,,rozlucka,, vytvořil uživatel renekovac
no konecne sa mojich problemov zbavym.moja tempra mi sluzila v celku dobre.ale uz sa nedala uniest jej spotreba,ktora je momentalne okolo 15L na 100km.dnes som zaplatil zalohu za druhe auto--Fiat Croma 2.0 i.e,motor je dvojvacka,v plnej vybave+klima automat,r.v-1990.nema niekto s tymto skusenosti?kupoval som to od stareho pana,bola garazovana,takze stav uplne perfektny,motor cisty bez kvapky oleja,,a tvrdil ze spotreba je od 5 do 8L/100km,moze to bit pravda?nepoznate nejaky web o cromach??teda cz-sk?? :Dikes vsetkym za odpovede..

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #2 od Fiatman
Odpověděl Fiatman pro téma Re: Fiat-tempra,,rozlucka,,
:lol: Jako sorry, ale zbavíš se Tempry kvůli spotřebě a koupíš si dvoulitrovou Cromu s klimou... to seš teda optimista!!! Ale třeba budeš mít štěstí, budiž Ti to přáno :wink: Jinak s Cromou známej pod 10 litrů nejde....

ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci

Více
17 roků 8 měsíců zpět #3 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Fiat-tempra,,rozlucka,,
ale jo znam par lidi co s ni jezdi za 8 :wink:

ale jen na cestu do chorvatska :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 8 měsíců zpět #4 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Fiat-tempra,,rozlucka,,
Croma se spotřebou 5 - 8 l :?
Snad naftová při lehké noze, u benzínové to je sci-fi...

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od skvelejmira
To rychle,kup si neco normalniho a ne cromu z 90r,tak 96 a jeste diesel,nebo treba stilo jako ja....

ahoj

Více
17 roků 8 měsíců zpět #6 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Fiat-tempra,,rozlucka,,
Jednals s tím "starým pánem" osobně?
Není to stejná pohádková bytost jako "ta paní, která s tím jen jezdila na nákupy"?
"Starý pán" a "paní na nákupy" jsou nejobvyklejší lži šmelinářů s ojetinami.
V anglosaském folklóru jim odpovídá "vikář, který s tím jezdil jen o neděli po farnostech" :D
V Rakousku a Německu je to pak "sedlák, co přes týden jezdil s traktorem a jen na neděli vytáhl auto" :D

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
17 roků 8 měsíců zpět #7 od renekovac
Odpověděl renekovac pro téma Re: Fiat-tempra,,rozlucka,,
no ja uz ju mam doma.jazda sa neda srovnavat s mojov temprov.tento tizden ma caka este prehlasenie znaciek,a hura lamat rychlostne rekordy,uz sa tesim na nem.dialnice.ten stary pan ,ked som ju bral,musel stiahnut z nej plachtu.ale tiez sa mi nezda zebi stary pan jazdil na gumach 225 a aludiskoch z nizkym profilom.no vsak uvydim.a dam vediet.

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Více
17 roků 8 měsíců zpět #8 od skvelejmira
Aby to nebylo jako moje tipo...v AAA-malo jete a pak jsem dohledal toho co to mel prede mnou.Auto bylo jako pracovni u instalateru a denne tahalo prives zeleza,trikrat bourany a servis na bodu mrazu.V aaa to melo na tachaci 160tis a on mi rekl,ze to prodal s 225tis a na alu+radio,mel jsem tam plech. kola a radio na kazety,ktere bylo odpojene.uvidis sam,jeste nevis kdo je ten od koho jsi to koupil.Jestli je to nejaka svine

ahoj

• TripleX
17 roků 8 měsíců zpět #9 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Croma
Je to tazsie auto a lepsiu spotrebu nebudes mat asi ako ja na 16V. Aj ked ked vybehnes na dialnicu a das 100 -130 tak to bude super. Ale v meste sa budes tazko dostavat pod 10.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #10 od renekovac
Odpověděl renekovac pro téma Re: Fiat-tempra,,rozlucka,,
no pokial sa nemilim tak to ma papierovo 190 km/h,co som na nom kratko isiel tak ta akceleraria sa neda ani porovnat s tamprov ,,ale tobude aj tym ze moja tempra je 1.6 i.e OHC a to je dost slaby motor pre take hovedo.vsak to postavym na znacky tento tizden a uvydim,ceho je loket.za 500.-€+esk a emisna do roku 2008.07,to sa da zniest..moja kroma uz pitala nove loziska,simeringi a spojku.a to bi ma vyslo podstatne drahsie..navyse klima je pre mna dolezita ,,jazdim ako kurier a leto sa blizi,ja presedim v aute podstatnu cast dna,a vo frankfurte bivaju hrozne vedra..navyse mam vlciaka s ktorym jazdim cez vikendy k vode atd.a on sa v lete hodne v aute trapi.uvydim ale ak to bude az take zle dam cromu manzelke (uz dlho ma ziada o vlastne auto) a ja sa poobzeram po ,,vyhliadol som si celkom slusnu znacku,si myslim ze bi mi sedela--Lancia Libra combi 1.9 TDi v plnej vybave,,ale na nu si musim nasetrit lebo nie je az tak lacna ..rocnik 98" ma vynde na 4000.-€.ale zatial musim mat spolahlive auto,a nie auto ktore sa mi stara o vikendovy program na srotovysku a v hobbi werkstadee.samozrejme ze som si vytvoryl k mojej tempre vztah,a je mi trocha smutne,ze musi prec..kto vlastni podobne auto musi to poznat ,,Fiat ma dusu ktora si vas hned ziska,, hlavne tie starsie modeli.
ps-dnes cromu nafotim a umiestnim sem,,je naozaj vo velmi dobrom motorickom stave.ono som z toho majitela dostal ze to bolo synove auto a teraz sedi par rokov v chladku,preto ten mali pocet KM.a ze on len obcas chodil na nom aby ho prevetral.

este jedna vec--keby niekto potreboval ,,Fiat tempra 1.6 i.e/SW OHC v celkom zachovalom stave skoroziadna hrdza,sedacky zelena semiskoza z lancii,motor ide perfektne,,tichucko,,akorat ma par much ked je tepla nie dobre startuje a trocha hrkoce predna naprava.ale ide perfektne+aludisky 195x60x15 a tiez zimne obutie+kopec nahradnych dielov (3x lambda,3x motorcek co riadi volnobeh,2x benzin.cerpadlo,1x RJ,2x Jettronic+rozne cidla,2x vstrekovanie atd. dam vsetko za odvos+200.-€ alebo dohoda..moje tel.c: +491709391995,alebo email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #11 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Fiat-tempra,,rozlucka,,

no ja uz ju mam doma.jazda sa neda srovnavat s mojov temprov.tento tizden ma caka este prehlasenie znaciek,a hura lamat rychlostne rekordy,uz sa tesim na nem.dialnice.ten stary pan ,ked som ju bral,musel stiahnut z nej plachtu.ale tiez sa mi nezda zebi stary pan jazdil na gumach 225 a aludiskoch z nizkym profilom.no vsak uvydim.a dam vediet.

Třeba si to "občas" půjčil vnuk! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #12 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Fiat-tempra,,rozlucka,,
když bude v dobrým stavu bude žrát okolo 9l

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

• TripleX
17 roků 8 měsíců zpět #13 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Mesto?

Aj v meste? Moc sa mi to nezda ...

Více
17 roků 8 měsíců zpět #14 od kanko00
Odpověděl kanko00 pro téma Croma 2,0 i.e
ja som mal Croma 2,0 i.e. r.v. 93 a bolo to super auto. Jazdilo ale na LPG za 10 l LPG na 100 km 8) :lol:
Ak si ju chces nechat 2-3 roky a jazdis ako kurier daj tam plyn so splynovacom BRC a si v pohode.
Kamos ma to co ty presne aj automat. klimou. Po meste a cez zimu mu to scucne cca 11-12 l benzinu. Dialnica za legalnych rychlosti je tak do 8 l. 8O

Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km

Více
17 roků 8 měsíců zpět #15 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Mesto?

Aj v meste? Moc sa mi to nezda ...

to beru v průměru město tak okolo 11 mimo třeba i za 7,5 při 80km

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Vygenerováno za 0.483 sekund