Otáčky motoru

Více
17 roků 7 měsíců zpět #1 od Tesik
Otáčky motoru vytvořil uživatel Tesik
Zdravím může někdo poradit?
Teď přes zimu jsem moc nejezdil tak jsem měl baterii odpojenou ale ted když jí připojím a nastartuju tak nepadnou oráčky a motor řve jak blázen ale stačí baterii odpojit a znova připojit a nastartovat pak je už vše ok.Někdy se stává že celý postup musím opakovat třeba 2x. :?:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: Otáčky motoru
no rád bych Ti poradil ale nevím jak,když nepíšeš co máš za motor.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3 od Tesik
Odpověděl Tesik pro téma Re: Otáčky motoru
aha sorry motor 1.6 i.e 66kw obsah:1585 Fiat Tipo

Více
17 roků 7 měsíců zpět #4 od Vlastík
Odpověděl Vlastík pro téma Re: Otáčky motoru
Podle mě to vypadá na zatuhlý krokový motorek který ovládá volnoběh.Zkus ho prostříknout nějakým prostředkem. :idea:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #5 od Tesik

Podle mě to vypadá na zatuhlý krokový motorek který ovládá volnoběh.Zkus ho prostříknout nějakým prostředkem. :idea:

No abych pravdu řekl moc se v tom ještě nevyznám nemám Tipo tak dlouho abych věděl co a kde je krokový motorek. :roll:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #6 od temprař
no právě,já bych taky typoval něco zatuhlého nebo v krajním a méně pravděpodobném případě zarezlého. A chlapi,nemůže to být třeba tím,že měl dlouho odpojenou baterku a ŘJ se z toho nevzpamatovala - jako že ztratila data od čidel? - možná je to volovina ale je to reálný ne ?

mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 7 měsíců zpět #7 od Tesik
já si myslím že i když je ŘJ odpojená třeba měsíc tak původní hodnoty v ní jsou uložené na stálo a nemá to vliv dlouhodobější odpojení baterie ne :?:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #8 od temprař
to je možný,třeba sem plácl volovinu. tak jistě že ten program v ní uložený zůstane,to je snad jasný a logický. ale aby ten program pracoval a počítal tak,jak má tak potřebuje nějaké údaje o stavu a fci motoru. a tyto údaje se asi smazali tím,že jsi odpojil AKU. jak si mylsíš že se mažou chyby z ŘJ. já je mazal tak,že jsem odpojil na noc AKU.

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 7 měsíců zpět #9 od Tesik
no hlavně zkusím promazat ten krokový motorek až ho najdu :D

Více
17 roků 7 měsíců zpět #10 od Tesik
Odpověděl Tesik pro téma nenašel jsem
tak dneska jsem hledal ten krokový moturek a nenašel jsem ho abych ho přostříkl přípravkem asi je fakt zaseklej :cry:

1 dotaz: v jakých místech ho mám hledat
2 doatz:pokud je u vstřikovací jednotky jestli musím sundat celý kryt i s vzduchovým filtrem.Poradtě předem děkuji

Více
17 roků 7 měsíců zpět #11 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: nenašel jsem

tak dneska jsem hledal ten krokový moturek a nenašel jsem ho abych ho přostříkl přípravkem asi je fakt zaseklej :cry:

1 dotaz: v jakých místech ho mám hledat
2 doatz:pokud je u vstřikovací jednotky jestli musím sundat celý kryt i s vzduchovým filtrem.Poradtě předem děkuji

podivej se TADY
Je tam zobrazeno vstrikovani s popisem.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #12 od Tesik
už zhruba chápu ale nepíšeš jestli se k tomu krokomoturku dostanu aniž bych musel sundat selý dekl i s vzduch.filtrem :?:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #13 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Otáčky motoru

už zhruba chápu ale nepíšeš jestli se k tomu krokomoturku dostanu aniž bych musel sundat selý dekl i s vzduch.filtrem :?:

Tak to snad z tech fotek jde poznat, ze musis sundat ten cerny hrnec s filtrem a odsroubovat ten krokomotor ze vstriku.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #14 od Tesik

Tak to snad z tech fotek jde poznat, ze musis sundat ten cerny hrnec s filtrem a odsroubovat ten krokomotor ze vstriku.

Jasan díky moc už jsem ho našel,ale sám se do toho asi nepustím :wink:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #15 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Otáčky motoru
Kluci, nemyslím si že to je krokomotorkem. Na krokomotorku nemá co zatuhnout.Není tam žádně mazivo ani nic co by zatuhlo. Už jsem ho měl rozebraný. Spíš bych hledal v nějakých čidlech teploty nejspíš v teplotě vody co je zespodu na sacím koleně. Nebo ještě nějaký skrat.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 0.539 sekund