Divne zvuky pri pokusu o startovani.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #16 od jirkaR

Jak to s tim starterem dopadlo,nějak se to utlo a nikdo nevi v čem to bylo.
Celkem by mně to i zajimalo!

Stanik

pravda pravda tohle je tu nejhorší nikdo to nedopíše

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #17 od ikar
Omlouvam se, ze jsem nenapsal ja to vlastne dopadlo.

Takze nakonec to byla spatna vystavovaci civka, kdyz se starter vytahl tak jel jak sici stroj tocil cvakal, ale diky tomu ze tam byl nezizavitovy skrat tak nedokazala ta civka plne vtahnout kotvu a tim padem na 100% vystavit pastorek takze sice cvakala ale jenom kdyz nemusela tlacit na pastorek.
Takze civka vymenena a starter jede zase jako novy :)

Timto chci vsem co se snazili pomoci podekovat.

PS.: A Aby toho nebylo malo tak kamosce co ma Lancii Y10 :) zacal take blbnou starter :) takze tedka jeste nekde sehnat nahradni a bude to vse v cajku.
Jen tak pro zajimavost nevite nekdo jestli pasuje starter z fiata do lacie, prece jenom je to take ital a jeste k tomu fiat.

IkaR

!!! Radeji byt souzen jednim, nez nesen ctyrmi !!!
[b:4a352ee095]kdo jinemu jamu kopa, ten si prijde na docela slusne penize[/b:4a352ee095]

Více
16 roků 11 měsíců zpět #18 od čenda

Jen tak pro zajimavost nevite nekdo jestli pasuje starter z fiata do lacie, prece jenom je to take ital a jeste k tomu fiat.

Jestli má původní (starou) Y10 s motorem Fire 1,0 nebo 1,1, půjde tam startér z Una se stejným motorem Fire - obsah 999 nebo 1108 ccm.
Mám dojem, že na starých Y10 je "Fire" napsáno na štítku na zadních dveřích.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #19 od ikar
zadni dvere jsou bez jakychkoliv napisu, ale podle technicaku co jsem se u ni dival tak je to 1.1 typ motoru 156C.046

IkaR

!!! Radeji byt souzen jednim, nez nesen ctyrmi !!!
[b:4a352ee095]kdo jinemu jamu kopa, ten si prijde na docela slusne penize[/b:4a352ee095]

Více
16 roků 11 měsíců zpět #20 od čenda
Tak to bude motor Fire 1108 ccm. Běžný v Unech a první generaci Punta.
Motor se snadno pozná podle hranaté gumové zátky pro plnění motorového oleje, modrého plastového krytu rozv. řemene a modrého hranatého pouzdra vzduchového filtru.
Motory Fire 999 ccm mají tyto díly černé a startér u nich bude nejspíš stejný. Tyto motory jsou kromě Una časté i v Pandách.
Pokud bys ho sháněl, zkus se poptat i třeba na www.italiancars.org

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Vygenerováno za 0.896 sekund