kompatibilita vstřiku?
17 roků 6 měsíců zpět #16
od Vali
Jak jsem psal výše, dělá to jen při vyšších venkovních tpelotách, ted teplej motor startuju v poho. To je zvláštní, to by přeci nestartovalo pořád teplej motor, bez vlivu okolní teploty, tyhle závady co jsi popsal ne? Jo mám zapalovací nodul digiplex 2. JAk by se to dalo případně změřit, když by to začlo dělat...nevíš? Pak mě ještě napadlo (doufám, že to nebude tím) že by se přehřívala řj a pak to dělao bordel. To je jediný co mě napadá v závislosti na vyšší venkovní teplotě. Ta by totiž měla i vliv na tu spotřebu, kdežto ty ostatní věci jen na to startování. Uvidím, snad mi pomůže ta diagnostika v Přerově. Ale tak nějak stejně po zkušenostech nemám moc důvěru, tak se snažím patrát s Vaší pomocí a díky všem za pomoc
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Odpověděl Vali pro téma Re: kompatibilita vstřiku?
Na ty problemy se starty ma vliv bud cidlo otacek (ve tvem pripade na setrvaku) nebo zapalovaci modul v digiplexu (nebo mas marelli?). Vzdy se prehreje ty civka (kondenzator) a pak to probiji, nebo nepousti proud a je tam vysoky odpor.
Jak jsem psal výše, dělá to jen při vyšších venkovních tpelotách, ted teplej motor startuju v poho. To je zvláštní, to by přeci nestartovalo pořád teplej motor, bez vlivu okolní teploty, tyhle závady co jsi popsal ne? Jo mám zapalovací nodul digiplex 2. JAk by se to dalo případně změřit, když by to začlo dělat...nevíš? Pak mě ještě napadlo (doufám, že to nebude tím) že by se přehřívala řj a pak to dělao bordel. To je jediný co mě napadá v závislosti na vyšší venkovní teplotě. Ta by totiž měla i vliv na tu spotřebu, kdežto ty ostatní věci jen na to startování. Uvidím, snad mi pomůže ta diagnostika v Přerově. Ale tak nějak stejně po zkušenostech nemám moc důvěru, tak se snažím patrát s Vaší pomocí a díky všem za pomoc
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 6 měsíců zpět #17
od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: kompatibilita vstřiku?
Holt na tom neco muze byt, ze by to mohlo byt v te RJ. To ti vsak reknou asi nejspise v tom servise, teda pokud tomu rozumi.
To promereni digiplexu, tam by jsi musel zjistovat, jak je na tom odpor na jednotlivych kontaktech v chladnem stavu a pak pri zahrati (mozna, kdyby si jej nechal na slunicku ohrat
To promereni digiplexu, tam by jsi musel zjistovat, jak je na tom odpor na jednotlivych kontaktech v chladnem stavu a pak pri zahrati (mozna, kdyby si jej nechal na slunicku ohrat
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.249 sekund