Cukání při rozjezdu
17 roků 4 měsíců zpět #16
od temprař
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Odpověděl temprař pro téma Re: Cukání při rozjezdu
To se mi zdá být dost. Čet jsem v katalogu z roku 1994 že -tempra 2.0 8V má průměr 8.8 ltr. Logicky auto ojeté má větší spotřebu - záleží zase jakým stylem jezdíš. Mno,píšeš že jsi měnil vstřikovače - co kdyby třeba byl nějaký špatný. A nebo zapalovací cívka. U Tempry co jsem měl - též 2.0 8V - to už asi víš mi to auto taky cukalo a byli výboje kolem vývody kabelu k cívce. Cívka se vyměnila,k tomu se vyměnil vstřik na druhém válci a auto už tak necukalo ale studené se chovalo tak,jak Ty píšeš. Co třeba čidlo teploty vzduchu,nebo tá lambda. Zkus tu diagnostiku a budeš chytřejší. To ti doporučuji já. A kolik máš najeto ?tak po praze kolem 10-12 a delsi trasy tak 8 - 10 litranku
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 4 měsíců zpět #17
od bery1970
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
Odpověděl bery1970 pro téma cukani a ztrata otacek volnobehu
zdar.jsem tu novej a zatim se peru s netem i autem.na stejne tema jsem si precetl- rozdelat a zkontrolovat mechanicke poskozeni jezdce potenciometru.zkusil jsem to ackoli o tom nemam ani paru,ale nevim jestli je to ono.tak zadam radu podle fotekCO TO JE?
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
17 roků 4 měsíců zpět #18
od kimi23
Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989;180000km)
snažim se ho dát do kupy brouka...
Odpověděl kimi23 pro téma Re: Cukání při rozjezdu
a zkusil jsi si tam dát třeba teplý svíčky?co pracujou líp za studena auta?a nebo jesi ti to nejede na mín válců......kabeli ke svíčkám..... to jsou ty nejjednodušší rady co mam ze života...jinak hodně štěstí.....pže fiati jsou super auta ale musíš je opečovávat!.......
Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989;180000km)
snažim se ho dát do kupy brouka...
Vygenerováno za 0.285 sekund