Cukání při rozjezdu

Více
17 roků 4 měsíců zpět #16 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: Cukání při rozjezdu

tak po praze kolem 10-12 a delsi trasy tak 8 - 10 litranku

To se mi zdá být dost. Čet jsem v katalogu z roku 1994 že -tempra 2.0 8V má průměr 8.8 ltr. Logicky auto ojeté má větší spotřebu - záleží zase jakým stylem jezdíš. Mno,píšeš že jsi měnil vstřikovače - co kdyby třeba byl nějaký špatný. A nebo zapalovací cívka. U Tempry co jsem měl - též 2.0 8V - to už asi víš :D :D mi to auto taky cukalo a byli výboje kolem vývody kabelu k cívce. Cívka se vyměnila,k tomu se vyměnil vstřik na druhém válci a auto už tak necukalo ale studené se chovalo tak,jak Ty píšeš. Co třeba čidlo teploty vzduchu,nebo tá lambda. Zkus tu diagnostiku a budeš chytřejší. To ti doporučuji já. A kolik máš najeto ?

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #17 od bery1970
zdar.jsem tu novej a zatim se peru s netem i autem.na stejne tema jsem si precetl- rozdelat a zkontrolovat mechanicke poskozeni jezdce potenciometru.zkusil jsem to ackoli o tom nemam ani paru,ale nevim jestli je to ono.tak zadam radu podle fotekCO TO JE?

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
17 roků 4 měsíců zpět #18 od kimi23
Odpověděl kimi23 pro téma Re: Cukání při rozjezdu
a zkusil jsi si tam dát třeba teplý svíčky?co pracujou líp za studena auta?a nebo jesi ti to nejede na mín válců......kabeli ke svíčkám.....;) to jsou ty nejjednodušší rady co mam ze života...jinak hodně štěstí.....pže fiati jsou super auta ale musíš je opečovávat!....... :idea:

Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989;180000km)
snažim se ho dát do kupy brouka...

Vygenerováno za 0.285 sekund