spotřeba
Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
měl jsem stejnej problém a dělalo mi to čidlo na teplotu nasávaného vzduchu. Pořád to ukazovalo -50°C
Mám taky dost vysokou spotřebu a lambdou to není, mohl by mi někdo poradit kde to čidlo teploty nasávaného vzduchu je ?
díky moc
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=1788
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=1359
jinak měl jsem problem s cukanim a nepravidelnymi otackami, na netu jsem na foru renaultu magane přečetl članek, kde chlapik vyřešil problem s čidlem, že ho vyplachl benzinem, tak jsem to čidlo otřel hadřikem namočenym v benzinu lekařskym ... a je klid, ale dělam to radši čstěji, tak jednou po dvou měsicich, sundam vzduchač a cely to pročistim.
1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
SKV napsal: Přesně tak, Larin má pravdu! Jenom poznámka - dle informace získané od p. Malečka /servis zn. Fiat/ - čidlo teploty odchází ve vyjímečných případech![/quote
Tak to jsem asi vyjimecny pripad.
Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT
STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
1.6ie 93"
1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není
Jinak Dohc má toto čidlo umístěné jinde, ale já jakožto majitel Ohc neporadím přesně kde
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
dobrý den, mám fiat tipo 1,6ie a mám problém s velkou spotřebou benzínu až 16 litrů na 100 km, nevim čím to je. Vyměnil jsem lambda sondu,svíčky a nepomohlo to.Může my někdo poradit.Předem děkuji.
dneska jsem vyměnil káble ke svíčkám a zjistil jsem že ten pátý kabel co nejde ke svíčkam ale někam co nevim co je byl spálený tak jsem zvědaví jesti to má vliv taky na tu spotřebu.
dobrý den, mám fiat tipo 1,6ie a mám problém s velkou spotřebou benzínu až 16 litrů na 100 km, nevim čím to je. Vyměnil jsem lambda sondu,svíčky a nepomohlo to.Může my někdo poradit.Předem děkuji.
dneska jsem vyměnil káble ke svíčkám a zjistil jsem že ten pátý kabel co nejde ke svíčkam ale někam co nevim co je byl spálený tak jsem zvědaví jesti to má vliv taky na tu spotřebu.
Já jsem vyměnil také kabely, protože byly prosekaný a když jsem byl v tom, dal jsem nový svíce.....nějaký zásadní nárůst výkonu jsem sice nepocítil, ale uvidíme až si to sedne.... a spotřeba ? No to ukáže až čas Pokud by se zmenšila, byl bych moc potěšen
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5807
caw
Fiat TIPO 1.6 DGT I-E [149C2.046]
Nemuzu vyresit www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=5807
v haji. Oba hlasili chybu (cervena strikacka) a az po promereni jsem
opravoval.
Na DOHC je cidlo teploty vzduchu tesne u bloku v sacim kolene 4. valce.
Kdyz koknes od rozdelovace dolu na saci koleno pod uchyceni plynoveho
lanka najdes ho.
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD