Málo mi topí Tipo

Více
16 roků 10 měsíců zpět #31 od Raven
Odpověděl Raven pro téma Re: Málo mi topí Tipo
Mno já mám taky podobnou zkušenost. Nevím nikdy jsem to moc nestudoval proč to tak je...ale vypozoroval jsem že pokud je ve vyrovnávačce míň jak polovina obsahu tak to netopí a dělá to jen ten vlahý vzduch...Já mám dolito do plna a mám tam saunu.....

Tipo 1.4 i.e. 1989; 51kW

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #32 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Málo mi topí Tipo
Zrovna jsem včera rozebíral celý středový panel a vytahoval celý systém topení. Práce na celý den, ale stálo to zato. Uvnitřbyl pěkný bordel protože nemám pilový filtr a byl zanesený celý výměnník tepla. Taky mi nešlo otářet knoflíkem pro změnu směru topení a navíc mi prosakovala vodakolem ventilu topení. Je velmi pravděpodobné je to že když je teplota vody normální a netopí to. Bude to někdě buď zanesené těleso topení,nebo je v ovládání přeskočené táhlo, nebo jiný problém s táhly a lanky u ovládání topení na panelu nebopřímo na tělese.No nafotit jsem to nestihl, hrozně jsem spěchal a musel ještě ten den odjet.
No ale to už psal Augustin, jen nevím co mu tak dlouhona tom trvalo :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 9 měsíců zpět #33 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Málo mi topí Tipo

...No ale to už psal Augustin, jen nevím co mu tak dlouhona tom trvalo :)

Holt nemel jsem tolika zkusenosti a rad, jako si mel Ty anebo nejsem tak zrucny jako Ty. Delal jsem to dve odpoledne do noci a pritom jeste musel opravit tu ulomenou klapku a par dalsich veci na vetrani :wink:
Navic jsem psal, ze by mi to dneska trvalo kratsi dobu (uz vim kde sahnout) :lol:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #34 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Málo mi topí Tipo

...No ale to už psal Augustin, jen nevím co mu tak dlouhona tom trvalo :)

Holt nemel jsem tolika zkusenosti a rad, jako si mel Ty anebo nejsem tak zrucny jako Ty. Delal jsem to dve odpoledne do noci a pritom jeste musel opravit tu ulomenou klapku a par dalsich veci na vetrani :wink:
Navic jsem psal, ze by mi to dneska trvalo kratsi dobu (uz vim kde sahnout) :lol:

Jsem to myslel jako srandu :D Taky jsem s tím pěkně bojoval, jen jsem se s tím nijak neštval. Dneska taky můžu říci, že bych to dělal jinak.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 1.750 sekund