Chladic

Více
16 roků 11 měsíců zpět #16 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Chladic
Můžeš to zkusit, ale mně to na Unu nepomohlo - silikon by se musel nějak dostat dovnitř chladiče, aby ho tlak do spáry zamačkával, ne ho z ní vytrhoval.
Utěsnil jsem to kapalným přípravkem Stop-a-Leak za asi 110 Kč z Globusu.
www.valma.nl/valma/ASP/technisch.asp

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #17 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Chladic

Můžeš to zkusit, ale mně to na Unu nepomohlo - silikon by se musel nějak dostat dovnitř chladiče, aby ho tlak do spáry zamačkával, ne ho z ní vytrhoval.
Utěsnil jsem to kapalným přípravkem Stop-a-Leak za asi 110 Kč z Globusu.
www.valma.nl/valma/ASP/technisch.asp

bol som vcera v jednej mototechne kde chodim vzdy ked nieco potrebujem na tipko a tam mi predavac odporucil nejky prasok s kovovymi ciastockami ze to by malo urcite pomoct ak tam neni velka diera. ak je velka tak uz jedine zaletovat alebo novy chladic :D tak to idem v sobotu skusit spravit a uvidim ci to aspon trocha pomoze :wink:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 11 měsíců zpět #18 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Chladic
ono mi to stale nedalo ci pouzit ten prasok alebo nie tak som si precital na nete par diskuzii a zhodnotil som ze bude asi lepsie kupit novy chladic a vymenit ho. z 10 ludi vam jeden povie ze by tam ten sajrajt dal jeden povie ze je to len nudzovka a osem vam povie ze by to tam nikdy nenalialo. takze asi kupim novy a vymenim ho a bude po probleme :wink: co uz kupim si pekny darcek na vianoce :)

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 11 měsíců zpět #19 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Chladic
Takže já jsem si ho zrovna koupil, proto bych rád poděkoval Kennymu, od něj jsem ho koupil....protože tohle lepení a letování je fakt jen nouzové dočasné řešení, dřív nebo o něco později to začne stejně téct někde znova :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #20 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Chladic
Ono asi dost záleží na tom, jak je díra velká a kde je. Jeden chladič mi ten prášek zalepil k dokonalé spokojenosti, druhý už tolik ne... nijak zuřivě to nedoporučuju, pokud se sežene jiný, netekoucí chladič, je to jistě lepší.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #21 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: Chladic
já mám chladič skládanej hliníkovej ajak už jsem psal výše teklo mi to kolem těsnění jak se jednotlivé články napojují do té boční plastové nádržky
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=6096
takže natlačil jsem tam tak pět tyčinek z tavné pistole kolem tří posledních článků,ujel jsem s tím tak 50-60 km a zatím to drží.paranoidně furt kontroluju nádržku a neubývá.tak jsem zvědav jak dlouho :?

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 11 měsíců zpět #22 od Charles
No já jsem to taky zalepil,a skoro nic neutíká, ale i tak jsem koupil jinej, páč nevim kde a kdy se to vysere :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 11 měsíců zpět #23 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Chladic
Chlapi, jestli Vam muzu neco doporucit, urcite se tady tento dil nesnazte nijak amatersky opravit. Tohle se Vam vzdy muze vratit a hned nadvakrat. Myslim si, ze tady se vyplati rici, ze vzdy dvakrat mer a jednou rez.
Tohleto je vec, ktera se Vam muze ukazat na tom nejmene vhodnem miste a pri te nejhorsi situaci. Par pribehu od znamych jsem jiz na toto tema slysel - zadreny a vyvareny motor, odtahovka, GO, .... investice daleko vyssi nez koupe noveho dilu.
Chce si vzdy zvazit pro a proti :wink:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #24 od Charles
No vítej zpět Augustine, dlouho jsem tě tu neviděl :oops:

však já s autem jsem nejezdil a už mám jinej chladič, jen ho vyměnim a tradá jedeme dál ;)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #25 od Augustin

No vítej zpět Augustine, dlouho jsem tě tu neviděl :oops:

však já s autem jsem nejezdil a už mám jinej chladič, jen ho vyměnim a tradá jedeme dál ;)

No to je dobre 8)

Jo, jo, nebyl jsem tady dlouho...ale nezanevrel jsem na Vas, jen jsem nejak cestoval :-)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #26 od Charles
ale ty chladiče jsou teda blbě vymyšlený, ten plast na boku měli líp přidělat a nebo to celý udělat z hliníku, nic by se nestalo ;)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #27 od Augustin

ale ty chladiče jsou teda blbě vymyšlený, ten plast na boku měli líp přidělat a nebo to celý udělat z hliníku, nic by se nestalo ;)

Ne, ne je to dobre delane, jen to ma svoji zivotnost, jako vsechny vyrobky - holt neni to na vecne casy jako s CCCP :-)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #28 od Charles

Ne, ne je to dobre delane, jen to ma svoji zivotnost, jako vsechny vyrobky - holt neni to na vecne casy jako s CCCP :-)

CCCP už taky nejni :D ale to sem asi nepatří :lol:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #29 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Chladic
No ten starý chladič jsem chtěl rozebrat, místo té gumy to přetěsnit silikonem a měl bych chladič do rezervy. Jen cojsem to začal rozebírat jsem zjistil že to nemá smysl a ani se to bez poškození rozebrat nedá :(
Je to tak křehké, že se to kroutí a ohýbá jakopapír. Už je ve šrotu a jsem spokojen se skoro novým :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 11 měsíců zpět #30 od tom9k
Odpověděl tom9k pro téma Re: Chladic
mám doma jeden kompletní chladič z 1.4,
pokud nekdo chce,nechám ho za 500

-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese

-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)

Vygenerováno za 0.521 sekund